grzywna dla Bayernu!!
- Wojtom
- Juventino
mysle ze takie cos nie powinno sie zdarzać !! tak jak powiedział kouba..... mogli w kulke śniegu włożyć kamień :? ...... a i ciekawe skąd mieli śnieg ?? to trybun sie nie odśnieża ?? czy napadało podczas meczu do kapelusza i nabierali.... 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Juverulez!
- Juventino
- nookie
- Juventino
Szymeq pisze:Kibice powinni dostać zakaz wejscia na stadin na jakies 3 mecze u siebie![]()
![]()
synku..Ty lubisz tak duzo razy to samo piszesz??z tego co ja pamietam to juz drugi raz tak..zastanow sie troche..co Ty tu robisz w ogole??Szymeq pisze:Kibole nie powinni wejść na stadin na najbliższe 5 meczy u sie bie
Jesli chodzi o temat to szkoda ze bayern placi za <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> swoich kibicow ale kto iny mialby to zrobic??tylko bayern..ale mysle ze kibice wyciagna z tego konsekwencje...jak napisano wyzej skoro kibice Wisly zrozumieli to po rzucaniu w Di Baggio to Niemcy tymbardziej to zrozumieja..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Chris
- Juventino
Myślę że ukaranie Bayernu byłoby sensowne gdyby kibice rzucali jakimiś niebezpiecznymi przedmiotami, gdyz to swiadczyłoby o nieuwadze przy wpuszczaniu ich na stadion. Ale na to ze padał snieg nie mieli przeciez wpływu
Juve per sempre!!!
- BVB
- Dortmundczyk
sluchaj nookie, jest róznica miedzy kibicami a kibolami jak bys nie wiedzialnookie pisze:Szymeq pisze:Kibice powinni dostać zakaz wejscia na stadin na jakies 3 mecze u siebie![]()
synku..Ty lubisz tak duzo razy to samo piszesz??z tego co ja pamietam to juz drugi raz tak..zastanow sie troche..co Ty tu robisz w ogole??Szymeq pisze:Kibole nie powinni wejść na stadin na najbliższe 5 meczy u sie bie
chlopak dobrze napisał
- nookie
- Juventino
BVB pisze:sluchaj nookie, jest róznica miedzy kibicami a kibolami jak bys nie wiedzialnookie pisze:Szymeq pisze:Kibice powinni dostać zakaz wejscia na stadin na jakies 3 mecze u siebie![]()
chlopak dobrze napisał
Może i dobrze ale po co to samo dwa razy??ja sie pytam...dla mnie takie zachowanie zbyt normalne nie jest...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.