Alvaro Morata

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2016, 23:13

Makiavel pisze:
Poprostu pisze:
Makiavel pisze:Wielka szkoda. Ale przynajmniej nie będę musiał czytać idiotycznych komentarzy o jego grze pod każdym newsem i w tym temacie.
Czyli w końcu przestaniesz o nim pisać? :ahsisi: taki żarcik.
Jest jeszcze temat "Jak radzą sobie..." :C
lubię Moratę ale proszę nie katuj(cie) :D o Comanie nie dało się czytać po miesiącu a jestem pewny, że o Moracie będzie można pisać dużo więcej...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
adryjano

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 08:51

Maly pisze:
Makiavel pisze:
Poprostu pisze:
Czyli w końcu przestaniesz o nim pisać? :ahsisi: taki żarcik.
Jest jeszcze temat "Jak radzą sobie..." :C
lubię Moratę ale proszę nie katuj(cie) :D o Comanie nie dało się czytać po miesiącu a jestem pewny, że o Moracie będzie można pisać dużo więcej...
Coman to najlepszy skrzydłowy świata. Marotta oddał za grosze.
Morata to bodajże najlepszy napastnik w Serie A. Marotta oddał za groszę.
No sorry, albo reguła, albo brak umiejętności. Troche tesknie za Secco, bo on umiał pieniądze wydawać przynajmniej.

B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 09:08

adryjano pisze:Coman to najlepszy skrzydłowy świata. Marotta oddał za grosze.
Morata to bodajże najlepszy napastnik w Serie A. Marotta oddał za groszę.
No sorry, albo reguła, albo brak umiejętności. Troche tesknie za Secco, bo on umiał pieniądze wydawać przynajmniej.
:| :| :|

Ja rozumiem, że można żałować odejścia Moraty, ale takie kategoryczne stwierdzenie, że był najlepszym napastnikiem w Serie A to już naprawdę fantastyka, choćby ze względu na osobę Higuaina. Przypomnę tylko, że przez dwa sezony we włoskiej lidze Alvaro zdobył 15 bramek. A jak do wypowiedzi o Moracie dodać to, co napisałeś o Comanie, to bez obrazy, Stary, ale chyba trochę ponosi Cię frustracja spowodowana odejściem lubianego przez Ciebie piłkarza ;)

EDIT:
Aleexxx pisze:
adryjano pisze:Troche tesknie za Secco, bo on umiał pieniądze wydawać
przynajmniej.
adryjano pisze:Makiavel ma rację. Nie ma judentusu bez Moraty, trochę szkoda bo już prawie dwa lata im kibicowałem ;/
adryjano pisze:W temacie o interze: Jasne, że mamy ból dupy, bo będzie trzeba żegnać się ze scudetto.

:facepalm: Chyba jakiś kibic interu ma za dużo wolnego czasu, a wy Panowie dajecie się wciągnąć w jego gierki :stop:

Przepraszam za zmianę tematu, jak coś to można skasować ten post.
Serio, aż mi głupio :redface:
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2016, 09:29 przez B@rt, łącznie zmieniany 1 raz.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 09:13

adryjano pisze:Troche tesknie za Secco, bo on umiał pieniądze wydawać przynajmniej.
yhy... przypomnę ci tylko jego top3: Deco 25, Melo 25, Amauri 25

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 09:14

Panowie, przecież to jest troll z gorszej części Mediolanu, szkoda czasu na dyskusje

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 09:15

Koleś was trolluje a wy połknęliście jak pelikany :prochno:

maly, pisałeś, że W OL grają wszystko na Lacazette, a powiedz mi jak wygląda to w Evertonie ? Grają dokładnie to samo, wszystko na Lukaku, cena Lukaku ? BOOM ! 60 mln. ;)

Obrazek
Aleexxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 09:17

adryjano pisze:Troche tesknie za Secco, bo on umiał pieniądze wydawać
przynajmniej.
adryjano pisze:Makiavel ma rację. Nie ma judentusu bez Moraty, trochę szkoda bo już prawie dwa lata im kibicowałem ;/
adryjano pisze:W temacie o interze: Jasne, że mamy ból dupy, bo będzie trzeba żegnać się ze scudetto.

:facepalm: Chyba jakiś kibic interu ma za dużo wolnego czasu, a wy Panowie dajecie się wciągnąć w jego gierki :stop:

Przepraszam za zmianę tematu, jak coś to można skasować ten post.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 12:05

Cabrini_idol pisze:maly, pisałeś, że W OL grają wszystko na Lacazette, a powiedz mi jak wygląda to w Evertonie ? Grają dokładnie to samo, wszystko na Lukaku, cena Lukaku ? BOOM ! 60 mln. ;)
nie mówię, że jest inaczej tak samo jak nie napisałem nigdzie, że Lukaku warty 60 bo dla mnie żaden taki "stojący" napastnik nie jest tyle warty - tyle można dać za kogoś z możliwościami do rozstrzygania meczu jedną solową akcją, bardziej wolałbym dać tyle za Igłę mimo, że chłop wieku nie oszuka... ale z czysto piłkarskiego punktu widzenia dałby nam dużo więcej w mojej opinii przez rok-dwa, może trzy

puenta jest taka, że trzeba było dopłacić do Moraty a nie szukać nie wiadomo kogo i nie wiadomo za jakie pieniądze

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 15:57

Maly pisze:
Cabrini_idol pisze:maly, pisałeś, że W OL grają wszystko na Lacazette, a powiedz mi jak wygląda to w Evertonie ? Grają dokładnie to samo, wszystko na Lukaku, cena Lukaku ? BOOM ! 60 mln. ;)
nie mówię, że jest inaczej tak samo jak nie napisałem nigdzie, że Lukaku warty 60 bo dla mnie żaden taki "stojący" napastnik nie jest tyle warty - tyle można dać za kogoś z możliwościami do rozstrzygania meczu jedną solową akcją, bardziej wolałbym dać tyle za Igłę mimo, że chłop wieku nie oszuka... ale z czysto piłkarskiego punktu widzenia dałby nam dużo więcej w mojej opinii przez rok-dwa, może trzy

puenta jest taka, że trzeba było dopłacić do Moraty a nie szukać nie wiadomo kogo i nie wiadomo za jakie pieniądze
Mam nadzieję, że przez dopłacić masz na myśli jego transfer przed dwoma laty (swoją drogą przypominam, że większość się wtedy pukała po głowie, że wykładamy 20mln), a nie o wykupieniu klauzuli. Jeśli to drugie to wybacz, ale jesteś naiwny. Fakt, że Morata wraca do Madrytu oznacza, że Real tego chce, nie że Juventus nie chciał go zatrzymać.

Obstawiam, że Hiszpan nadchodzący sezon spędzi w drużynie Królewskich.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 15:59

wojczech7 pisze:
Obstawiam, że Hiszpan nadchodzący sezon spędzi w drużynie Królewskich na ławce
Fix ;)

Obrazek
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 16:24

Mi się wydaje że Morata może spokojnie wygryźć Benzeme.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 17:29

marcinek pisze:Mi się wydaje że Morata może spokojnie wygryźć Benzeme.
Dawno się tak nie uśmiałem. Moim zdaniem nie ma 1 (słownie: jednego) elementu piłkarskiego rzemiosła, w którym Morata przewyższałby Benzemę, więc nie wiem, na jakiej podstawie tak sądzisz.
Osobiście uważam, że Hiszpan zostanie sprzedany, a jeżeli nie, to jego sezon będzie wyglądał bardzo podobnie do tego, po którym go wykupiliśmy z Realu.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
hellspawn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 17:30

Maly pisze:
adryjano pisze:Troche tesknie za Secco, bo on umiał pieniądze wydawać przynajmniej.
Deco? :smile:

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2016, 22:41

hellspawn pisze:
Maly pisze:
Deco? :smile:
Pewnie chodzi o Diego ;)

Vinylside

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2016, 16:46

Cóż, cały sezon broniłem Moraty a przez okres, w którym gościł w naszych szeregach zyskał w moich oczach. Wielokrotnie wspominałem, że dawno nie polubiłem tak szybko żadnego piłkarza a więc będę miał po nim miłą pamiątkę :)
Wydaje mi się, że nie żegnamy się na zawsze ;)

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ