Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- Mateuszello
- Juventino
No nie wierzę, tak jak Dunio333 czekałem aż wjadą nowe, żeby stare były po przecenie. Teraz koszulka z tarczą, rozetą i nazwiskiem to koszt 250zł (175+10+65) i są tylko XS-ki. Jak mi napiszesz, że 2 tygodnie temu były L-ki i to jeszcze za 175 to się załamię.Vanquish pisze:Uwaga! Adidas znowu obniża ceny, tym razem ustalili zerowe koszty dodatków - znacze lega Serie A (wymienny z LM), rozeta i scudetto są całkowicie za darmo. Gdy pisałem poprzedni post ich koszty były wystarczające aby dobić ceną koszulki do darmowej wysyłki, a teraz już się tak nie da
update: własne imię oraz numer również są darmowe.
update2: niestety nie da się wstawić własnego imienia, bo niestety "brak jest niektórych, wybranych przez Ciebie znaczków".
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Wojtek
- Juventino
Boże co za DNO :jaw:
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wcześniej wszystkie znaczki były zupełnie darmowe, a nazwiska nie sprawdzałem, więc tak, koszulka ze wszystkimi znaczkami, również w rozmiarze L, jakieś dwa tygodnie temu kosztowała 174zł + koszty dostawy (chyba, że kupowałeś więcej, ponad 200zł to dostawa była darmowa).Mateuszello pisze:No nie wierzę, tak jak Dunio333 czekałem aż wjadą nowe, żeby stare były po przecenie. Teraz koszulka z tarczą, rozetą i nazwiskiem to koszt 250zł (175+10+65) i są tylko XS-ki. Jak mi napiszesz, że 2 tygodnie temu były L-ki i to jeszcze za 175 to się załamię.
- Mateuszello
- Juventino
No to pięknie, chyba przegapiłem niepowtarzającą się okazjęVanquish pisze:Wcześniej wszystkie znaczki były zupełnie darmowe, a nazwiska nie sprawdzałem, więc tak, koszulka ze wszystkimi znaczkami, również w rozmiarze L, jakieś dwa tygodnie temu kosztowała 174zł + koszty dostawy (chyba, że kupowałeś więcej, ponad 200zł to dostawa była darmowa).Mateuszello pisze:No nie wierzę, tak jak Dunio333 czekałem aż wjadą nowe, żeby stare były po przecenie. Teraz koszulka z tarczą, rozetą i nazwiskiem to koszt 250zł (175+10+65) i są tylko XS-ki. Jak mi napiszesz, że 2 tygodnie temu były L-ki i to jeszcze za 175 to się załamię.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Mam pytanie, czy to są oryginalne koszulki:
http://allegro.pl/koszulka-adidas-juven ... 43344.html
Pytam ponieważ na innych aukcjach są one o 100zł droższe.
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Wojtek
- Juventino
Było już to przerabiane, wystarczy dobrze poczytać na aukcji.LukaszG / DLuGi pisze:Mam pytanie, czy to są oryginalne koszulki:
Czyli koleś sprzedaje oryginalne koszulki ale TYLKO I WYŁĄCZNIE Realu Madryt (chociaż te Realu też po 159zł więc trochę to dziwne.)Oferowane koszulki Real Madryt są oryginalnymi produktami Adidas i posiadają wszystkie metki.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Dzięki za odpowiedź 

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- naros
- Juventino

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Vanquish
- Qualità Juventino
Wysłałem zapytanie o real photo koszulki z sezonu 2015/2016, jak tylko dostanę odpowiedź to wrzucę.naros pisze:http://allegro.pl/koszulka-juventus-tur ... 27543.html
Co sądzicie?
- JBł
- Juventino
W SportDirect w Poznaniu (podejrzewam, że we wszystkich stacjonarnych sklepach) wystawione są domowe koszulki na sezon 16/17. Bez emblematów.
Powiem szczerze, że moim zdaniem prezentują się gorzej w rzeczywistości niż z zakończonego właśnie sezonu. Nawet nie tylko chodzi o wygląd (to też), ale jakoś tak ogólnie.
Czekam na wyjazdowe/trzecie
PS. Również w tym samym sklepie jest wyprzedaż koszulek ManUtd. Domowe i wyjazdówki za 50 zł :lol:
Powiem szczerze, że moim zdaniem prezentują się gorzej w rzeczywistości niż z zakończonego właśnie sezonu. Nawet nie tylko chodzi o wygląd (to też), ale jakoś tak ogólnie.
Czekam na wyjazdowe/trzecie

PS. Również w tym samym sklepie jest wyprzedaż koszulek ManUtd. Domowe i wyjazdówki za 50 zł :lol:
- kimi88
- Juventino
Vanquish pisze:Wysłałem zapytanie o real photo koszulki z sezonu 2015/2016, jak tylko dostanę odpowiedź to wrzucę.naros pisze:http://allegro.pl/koszulka-juventus-tur ... 27543.html
Co sądzicie?
Nie kupowac! Kontaktowałem się z tym sprzedawcą, wysłał mi realne zdjęcia bardzo kiepskiej jakości podróbki. Niestety usunąłem już mail od niego, a szkoda, ponieważ wrzuciłbym przesłane mi zdjęcie tego "cuda" ;p
"(...)O brzasku zjeżdżałem pod ziemię. Nocami zaś patrzyłem z okna w czerwone lampy sygnalizacyjne wieży szybowej i wspominałem Kraków."
- Vanquish
- Qualità Juventino
W takim razie ja wrzucę, bo podobno wszystkim wysyła te same a swoich "nie jest w stanie zrobić" - KLIK, KLIK, KLIK.kimi88 pisze:Vanquish pisze:Wysłałem zapytanie o real photo koszulki z sezonu 2015/2016, jak tylko dostanę odpowiedź to wrzucę.naros pisze:http://allegro.pl/koszulka-juventus-tur ... 27543.html
Co sądzicie?
Nie kupowac! Kontaktowałem się z tym sprzedawcą, wysłał mi realne zdjęcia bardzo kiepskiej jakości podróbki. Niestety usunąłem już mail od niego, a szkoda, ponieważ wrzuciłbym przesłane mi zdjęcie tego "cuda" ;p
- Lambi120
- Juventino
- kimi88
- Juventino
A ja już swoją kupiłem:) Przyszła wczoraj. Nike 14/15 home, co prawda używana, ale w idealnym stanie, oczywiście ze scudetto i CL na ramieniu:) Na 99,9% jestem przekonany, że to oryginalna replika, detale i wykończenie są świetnej jakości, żadnych prujących się nitek, nierówno wyszytych i krzywo naszytych herbów, a najlepsze, że zapłaciłem za nią 50 zł
)

"(...)O brzasku zjeżdżałem pod ziemię. Nocami zaś patrzyłem z okna w czerwone lampy sygnalizacyjne wieży szybowej i wspominałem Kraków."
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
z Chin?
EDIT:
umknęło mi, że używana - nie było pytania w takim razie
EDIT:
umknęło mi, że używana - nie było pytania w takim razie
Ostatnio zmieniony 25 maja 2016, 11:38 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?