Mercato (Lato 2016)
- Cabrini_idol
- Juventino
Isco będzie nasz. Szczypek the prohet.
Isco, De Sciglio, Gomes i Morata, to będzie nasze mercato. Mówię to wam ja.
Isco, De Sciglio, Gomes i Morata, to będzie nasze mercato. Mówię to wam ja.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Stary, daj spokoj.Cabrini_idol pisze: Isco, De Sciglio, Gomes i Morata, to będzie nasze mercato. Mówię to wam ja.

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ponoć w tym roku okienko ma już być całkowicie pod kątem atakowania LM i ma nie być żadnych półśrodków czy n-tych alternatyw (poniekąd już zima, gdzie nie sprowadziliśmy nikogo bo nikt odpowiednio dobry nie był dostępny, tego dowodzi).
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Max mocno chcial rowniez treqa i mu go Marotta nie kupil. Mam nadzieje, ze w przypadku De Sciglio Józek zachowa sie tak samoszymken pisze:ktoś lepszy od De Sciglio by mi się marzył, ale jak Max go tak mocno chce, to mu go kupią pewnie.
Nie ma co wydawac piniondzow na jakies De Sciglia, Jaanmaty czy 20mln. na Vrsaljko - s!c. Z tymi srodkami nalezy uderzac tylko i wylacznie po Fabinho. Alternatywa moglby byc ten Peres, bo i tak nikogo madrzejszego w tym momencie nie wyczarujemy.
Pomimo, ze sam bym nie plakal za zadna z naszych obecnych "9", to niestety na takie chocki-klocki nie ma czasu, bo mamy pilniejsze potrzeby. Odejdzie Morata, przyjdzie Berardi i koniec transferow w napadzie. Te dile wymagaja minimalnego zaangazowania sie w nie Marotty, ktory zaoszczedzony czas powinien spozytkowac na uzupelnienie 2-och pozycji w pomocy i prawej obrony.Alexinhio-10 pisze:Moze byc tez tak ze odpali i Zaze i Morate i sciagnie kogos innego na dublera Mandzu.
ED.
Czy Mourinho moze sie chciec pozbyc Darmiana z Utd? Albo Schweinsteigera?
Ostatnio zmieniony 24 maja 2016, 23:07 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- pumex
- Juventino
Tsa...RICTOR pisze:Ponoć w tym roku okienko ma już być całkowicie pod kątem atakowania LM i ma nie być żadnych półśrodków czy n-tych alternatyw (poniekąd już zima, gdzie nie sprowadziliśmy nikogo bo nikt odpowiednio dobry nie był dostępny, tego dowodzi).
Nie uwierzę, póki nie zobaczę

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
LoLoL Teraz ktoś puścił info, że Berardi zostaje w Sassuolo bo LE i się chłopak nie czuje gotowy na zmianę otoczenia :lol:
Tego nie wiem, ale gdzieś widziałem, że może się pozbyć Andera Herrery a to już jest ciekawe nazwisko. Tylko pewnie też tani nie będzie.Jacky pisze:Czy Mourinho moze sie chciec pozbyc Darmiana z Utd? Albo Schweinsteigera?
- jakku1
- Juventino
Ale to bylby dobry sygnał. Tj. nie wiem czy nalezy wiazac na serio transfer Hiszpana z transferem Włocha, ale niektore zrodla przebakiwaly o tym, ze jesli Morata zostanie u nas, Berardiego byc moze zwyczajnie nie wykupimy, a w zamian za to damy mu pograc jeszcze w Sassuolo i zapewnimy sobie prawo wykupu Włocha za rok za kwote wyższa juz jednak, niz te 25m euro.RICTOR pisze:LoLoL Teraz ktoś puścił info, że Berardi zostaje w Sassuolo bo LE i się chłopak nie czuje gotowy na zmianę otoczenia :lol:
Nasze mercato jest w duzej czesci zalezne od tego, co sie stanie z Moratą i Cuadrado.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Właśnie przeczytałem o potencjalne walce z Napoli dotyczącej dwóch graczy: Benteke (meh) i Lukaku (
), ale nie chce mi się wierzyć, że De Laurentiis puści swoje oczko w głowie. Gdyby tylko Payet był te 3 lata młodszy... Zaskakująca kandydatura, której nie brałem pod uwagę.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja to w ogóle mam wrażenie, że gdyby Morata został w Turynie to Beppe odpuszcza kwestię linii ataku w tym okienku.jakku1 pisze: Nasze mercato jest w duzej czesci zalezne od tego, co sie stanie z Moratą i Cuadrado.
Kuriozalna sytuacja. Ludzie będą zadowoleni z mercato kiedy we wrześniu na pokładzie będzie Dybala, Pogba, Morata i Cuadrado
- Shadow Marshall
- Juventino
Nasi niby chcą odmłodzić obronę i ściągnąć gracza o odpowiednim profilu...hmmm rozumiem, ale De Sciglio...to profil jaki? Paralityczny chłopak, którego już młodym talentem nazwać nie można, a ostatni okres jego dobrej gry to kiedy 3-4 lata temu?
Juventus ma to do siebie, że z dobrych zawodników jest w stanie zrobić TOPa więc nie wiem na co nasi czekają - wykładać forsę na stół i brać Fabinho.
Juventus ma to do siebie, że z dobrych zawodników jest w stanie zrobić TOPa więc nie wiem na co nasi czekają - wykładać forsę na stół i brać Fabinho.
- Arbuzini
- Juventino
Trzeba go było brać jak grał w Lille. Do OM przeniósł się za 9 mln E, teraz za mniej jak 20 mln E Młoty nigdzie go nie puszczą. Niemniej powinien trzymać poziom jeszcze przez dobre 3 sezony, a zobaczcie ile dał Tevez Juventusowi. Nie mówię tylko o golach, asystach i samej grze, ale to był szalenie ważny zawodnik żeby udowodnić, że w ataku też możemy mieć klasowych zawodników.jackop pisze:Gdyby tylko Payet był te 3 lata młodszy... Zaskakująca kandydatura, której nie brałem pod uwagę.
- Robaku
- Juventino
Ale tego bym nie wykluczał, jeśli Paris nie pozyska Cristiano i to rzucenie na stól 80 baniek za Igle to będzie dla nich mus, wiec może tak się zdarzyć, że Neapol pójdzie po któregoś z w/w napastników.jackop pisze:Właśnie przeczytałem o potencjalne walce z Napoli dotyczącej dwóch graczy: Benteke (meh) i Lukaku (), ale nie chce mi się wierzyć, że De Laurentiis puści swoje oczko w głowie. Gdyby tylko Payet był te 3 lata młodszy... Zaskakująca kandydatura, której nie brałem pod uwagę.
- 19redhof10
- Juventino
Matheus Periera to w koncu podpsiał z nami kontrakt ?
- Robaku
- Juventino
podpisał, ale gdzieś od razu ma iść.19redhof10 pisze:Matheus Periera to w koncu podpsiał z nami kontrakt ?
Agresti podał przed chwilą ze chcemy pozyskać Mascherano ale tak na cito. Taka mocno ofensywa. Wkrótce ma przedstawić szczególy.
tak to nie obniżymy średniej wieku w obornie, choć Argentynczyk jest w miarę uniwersalny jesli chodzi o defensywe. DiMarzio potwierdza.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2016, 11:45 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamil-8853
- Juventino
Większość osób na forum zapomniało chyba o jednym bardzo interesującym zawodniku który śmiało może zastąpić Marchisio - a mianowicie EVER BANEGA (dostępny całkowicie za darmo) wyczytałem ostatnio info że nie przedłuży kontraktu z Sevilla o czym poinformował już trenera.