ps. jak przychodził po 8 kolejce Spursi i LFC mieli... tyle samo punktów
najlepsze na koniec:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:Mason > Henderson

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:Mason > Henderson

...mimo posiadania takich zawodników jak Bale, Modrić czy Defoe. Tutaj szersza lista. Źle trafiłeś, a byłem przekonany, że na cel obierzesz sobie West HamMaly pisze:bez Kane nie istnieją tak jak nie istnieli przed nim...
Pokaz ignorancji - over 9000. Na początku też zastanawiałem się kto to jest ten MasonMaly pisze:najlepsze na koniec::rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:Mason > Henderson

stary nie dyskutuj ze mną tylko z trenerem reprezentacji Anglii 8)jackop pisze:Na początku też zastanawiałem się kto to jest ten MasonGość gra głębiej niż Jordan i nie ma takich liczb, ale dzięki jego postawie i świetnej pracy dla zespołu zabłysnął chociażby Delle Alli. Równie dobrze mogłem wrzucić Dembele (który ma znacznie fajniejsze liczby), ale zdecydowałem się na takie porównanie, gdyż obaj zawodnicy grają w środku pola, są Anglikami w zbliżonym wieku i operują prawą nogą. Zaznaczam, że to wziąłem na tapetę sezon 15/16.

Zacytowałem Ciebie, czy trenera reprezentacji Anglii?Maly pisze:@jackop: no nie powiesz mi, że kadrowo przykładowy Tottenham jest lepszyoni bez Kane nie istnieją tak jak nie istnieli przed nim... porównaj sobie zawodników obu zespołów i na pewno nie wyjdzie ci, że Spursi mają lepszą kadrę...
Sprawdź gdzie w tamtych latach plasowały się Arsenal, Chelsea, United i Liverpool.Maly pisze:ps. z Balem, Modricem i Defoe nie ugrali 3 miejsca

Moja?Maly pisze:twoja super kadra Spursów
Gdyby powołania przyznawać wyłącznie za ostatni sezon danego piłkarza to składy reprezentacji wyglądałyby czasami całkiem zabawnie. Idąc dalej, Dybali nie ma w kadrze na Copa America, jedzie Lavezzi. Dybala < Lavezzi potwierdzone info?Maly pisze:gadamy o piłce klubowej ale nie czyatłem w angielskich mediach żeby pukali się w głowę o to, że na Euro jedzie Henderson a nie Mason po genialnym sezonie, mający zgranie z Dierem i Allim, którzy zostali powołani - dlatego dyskutuj nie ze mną bo ja się mogę nie znać ale właśnie z selekcjonerem Anglii

Dybala ustawiony na skrzydle (środku pomocy, czy nawet na boku obrony) byłby gorszym wyborem niż chiński emeryt Lavezzi, którego jedyną zaletą jeszcze w końcówce gry dla PSG była szybkość? Cenisz naszego Argentyńczyka niżej, niż ja na początku sezonu xdMaly pisze:Lavezzi i Dybala to inni zawodnicy, nawet ciężko powiedzieć, że pierwszy jedzie kosztem drugiego bo tak samo mogę powiedzieć, że miejsce Dybali zajął jakiś prawy obrońca
Napastnicy The Reds vs Kane / FQ, Szwagier, Matri vs Tevez. Dobra zmiana?Maly pisze:[...]a ławkę lepszą ma chyba jednak LFC bo z tego co wyliczyłeś ma na niej takie nazwiska jak Firmino, Lucas, Sakho a nawet BentekeSpursi poza Dembele i Sonem raczej nie postraszą... jakby im Kane tak jak Sturridge zagrał w 11 meczach to byliby w drugiej połowie tabeli ;]
Noooo... po powyższych wypowiedziach stwierdzam, że jesteś niesamowitym znawcą PL. Może nawet oglądałeś jakiś meczMaly pisze:ps. z racji gry z linka w podpisie praktycznie codziennie jestem na bbc ;]