Mercato (Lato 2016)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ty w ogole czytasz te newsy czy tez same naglowki?sebatiaen pisze:Na tutosport podają że Morata zostaje.
- mrozzi
- Juventino
Zdaniem kibicow Romy to agenci Pjanicia chca mu w ten sposob wynegocjowac nowy kontrakt. :cwaniak: Niewielu bierze pod uwage, ze Roma bedzie chciala szukac srodkow, z Radja z kolei wstrzymaja sie pewnie do konca Euro.
- selby
- Juventino
A po co Roma ma sprzedawać i Radje i Pjanica? Tak jak piszą na ich stronie, muszą znaleźć 40 mln przed 30 czerwca do FFP. Roma to bogaty klub, ale że nie uda im się opchnąć szrotu (!!!) do końca okresu rozliczeniowego to trudno ... i nasza korzyśćCavAllano pisze:Zdaniem kibicow Romy to agenci Pjanicia chca mu w ten sposob wynegocjowac nowy kontrakt. :cwaniak: Niewielu bierze pod uwage, ze Roma bedzie chciala szukac srodkow, z Radja z kolei wstrzymaja sie pewnie do konca Euro.

Aha, Pjanic to człapak jakich mało, ale dobrze że osłabiamy rywala.
selbynator!!!
- Robaku
- Juventino
LGdS też podaje, że kasa na Pjanicia już przygotowna. Tylko teraz pytanie czy to w zasadzie przedruki z mediasetu, czy jednak inne gazety postanowiły posprawdzać i potwierdzić tę informację.
Ciekawe kiedy go ew. ogłosimy. No i co z tym Berardim.
Ciekawe kiedy go ew. ogłosimy. No i co z tym Berardim.
- mrozzi
- Juventino
Sky - BARDZO chcemy Pjanicia, teraz ruch po stronie Romy. Sam zawodnik poinformowal rzekomo klub, ze chcialby zostac, ale jednoczesnie liczy na podwyzke.
Jestem bardzo ciekawy, bo jesli Roma ma zarobic to na Pjaniciu wlasnie i mozliwe, ze Bosniak zostanie poswiecony.
Jestem bardzo ciekawy, bo jesli Roma ma zarobic to na Pjaniciu wlasnie i mozliwe, ze Bosniak zostanie poswiecony.
- annihilator1988
- Juventino
Na drodze do Pjanicia może stanąć Chelsea, która celuje w Belga. Niestety, ale roma nie jest wystarczająco głupia, by wybijać sobie zęby w pomocy i sprzedać dwójkę kluczowych graczy z jednej formacji, więc pewnie dlatego zarządowi tak się spieszy z dopięciem rozmów.CavAllano pisze:Sky - BARDZO chcemy Pjanicia, teraz ruch po stronie Romy. Sam zawodnik poinformowal rzekomo klub, ze chcialby zostac, ale jednoczesnie liczy na podwyzke.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- sebatiaen
- Juventino
tylko w miejsce Belga łatwiej będzie kogoś znaleźć niż Pjanica.
Ja coraz bardziej nie pewnie podchodze do tego transferu.
Liczyłem że nasi przeprowadzą transfer szybko a im dłużej będziemy przeciągać tym mniejsze szanse, uczmy się od Bayernu.
Liczyłem że nasi przeprowadzą transfer szybko a im dłużej będziemy przeciągać tym mniejsze szanse, uczmy się od Bayernu.
- mrozzi
- Juventino
Czy Ty myslisz, ze Bayern te transfery przeprowadza z dnia na dzien? To nie jest transfer za czapke gruszek i do tego tematu trzeba podejsc ostroznie, by nie zrobic sobie z Romy wroga. Wazne, ze Pjanic jest zyczeniem Allegriego, a zarzad chce spelnic jego oczekiwania. Na bajke pismakow to nie wyglada, bo rownie dobrze mozna bylo wymyslic info, ze chlopaka bierze Bayern.sebatiaen pisze:tylko w miejsce Belga łatwiej będzie kogoś znaleźć niż Pjanica.
Roma musi kogos sprzedac, a chyba nie sadzicie, ze bedzie ich stac, by jeszcze dac chlopakowi podwyzke.
- sebatiaen
- Juventino
ja wiem że takie transfery przeprowadza się spory okres czasu ale pamiętam podobne sytuacje kiedy traciliśmy potencjalny cel, zdaje sobie sprawę z tego jak my mało wiemy, wszystko jest w głowach naszych agentów.
Oby się udało a i oby się udało teżz tym Griezzmane za 39 mln.
Oby się udało a i oby się udało teżz tym Griezzmane za 39 mln.

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Byłbym BARDZO zdziwiony, gdyby Pjanic faktycznie przedłużył kontrakt z Romą. Nic nie ujmując rzymianom, ale facet może przebierać w ofertach od najlepszych klubów. W Romie o jakiekolwiek sukcesy będzie mu bardzo ciężko. Zakończony właśnie sezon najlepiej to pokazał, a na kolejną taką szansę na wyprzedzenie Juventusu mogą znów trochę poczekać.
Może przyjdzie do nas, może nie, ale nie chce mi się wierzyć by został w Rzymie.
Może przyjdzie do nas, może nie, ale nie chce mi się wierzyć by został w Rzymie.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Chwileczkęsebatiaen pisze:Oby się udało a i oby się udało teżz tym Griezzmane za 39 mln.

Naszym Griezmannem może być Lacazette. Moja lista życzeń w przypadku odejścia Moraty to:
1. Cavani (nie wierzę, że PSG będzie chciało się go pozybć)
2. Lacazette (bardzo realny, jeśli przedstawimy mu wizję ataku na lata Dybala-Lacazette)
3. Ibrahimovic (rozwiązanie tylko na 2 sezony, ale za to jakie)