W kwestii Mediaset pochylamy się głównie nad tym, czy oni mają w ogóle jakikolwiek celny strzał.Robaku pisze:Czyli co Mediaset ma jeden prawidziwy strzał na rok i do tego 15 maja
Pjanic i Pogba w tym sezonie 22 gole i 28 asyst, ehh.

W sumie dziwne, aby napisał, że to prawda.Vincitore pisze:Jest i pierwsze dementi, na twitterze wypowiedział się człowiek z biura prasowego Romy, Lorenzo Serafini. Oczywiście oznajmił, że żaden klub nie wpłacił klauzuli za Pjanicia i obecnie skupiają się na dzisiejszym pojedynku z Milanem.
Twitt tego gościa pojawił się też na Sportmediaset pod artykułem o Pjaniciu.

Moze nie chca niepotrzebnego zamieszania przed arcywaznym pojedynkiem z Milanem?Vincitore pisze:Jest i pierwsze dementi, na twitterze wypowiedział się człowiek z biura prasowego Romy, Lorenzo Serafini. Oczywiście oznajmił, że żaden klub nie wpłacił klauzuli za Pjanicia i obecnie skupiają się na dzisiejszym pojedynku z Milanem.

Może tak być, ale można też to inaczej ugryźć. Mediaset to telewizja założona przez Berlusconiego, więc poniekąd ma ona jakiś związek z Milanem, dzisiaj Roma gra z nimi, a Rossoneri walczą o Ligę Europy i próbują jakoś rozproszyć rywali. Oczywiście to moje wróżenie z fusów, niemniej jednak Włosi są takimi detalistami, że wcale bym się nie zdziwił.CavAllano pisze:Moze nie chca niepotrzebnego zamieszania przed arcywaznym pojedynkiem z Milanem?Vincitore pisze:Jest i pierwsze dementi, na twitterze wypowiedział się człowiek z biura prasowego Romy, Lorenzo Serafini. Oczywiście oznajmił, że żaden klub nie wpłacił klauzuli za Pjanicia i obecnie skupiają się na dzisiejszym pojedynku z Milanem.

Moim zdaniem ma to sens.Vincitore pisze:Może tak być, ale można też to inaczej ugryźć. Mediaset to telewizja założona przez Berlusconiego, więc poniekąd ma ona jakiś związek z Milanem, dzisiaj Roma gra z nimi, a Rossoneri walczą o Ligę Europy i próbują jakoś rozproszyć rywali. Oczywiście to moje wróżenie z fusów, niemniej jednak Włosi są takimi detalistami, że wcale bym się nie zdziwił.CavAllano pisze:Moze nie chca niepotrzebnego zamieszania przed arcywaznym pojedynkiem z Milanem?Vincitore pisze:Jest i pierwsze dementi, na twitterze wypowiedział się człowiek z biura prasowego Romy, Lorenzo Serafini. Oczywiście oznajmił, że żaden klub nie wpłacił klauzuli za Pjanicia i obecnie skupiają się na dzisiejszym pojedynku z Milanem.

Tez mi to przeszlo przez glowe.Vincitore pisze:Może tak być, ale można też to inaczej ugryźć. Mediaset to telewizja założona przez Berlusconiego, więc poniekąd ma ona jakiś związek z Milanem, dzisiaj Roma gra z nimi, a Rossoneri walczą o Ligę Europy i próbują jakoś rozproszyć rywali. Oczywiście to moje wróżenie z fusów, niemniej jednak Włosi są takimi detalistami, że wcale bym się nie zdziwił.

Pytanie jakim budżetem na transfery dysponujemy w tamtym roku na wyszliśmy ok 55 mln euro na minus.Pluto pisze:Jestem rozczarowany, ze nikt tego jeszcze nie napisal: a co jesli rzucilismy Romie w twarz te czterdziesci baniek i robimy powazne podchody pod Cavaniego z druga czterdziestka w reku bo... :C