Stroje na sezon 2016/17
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
takie paskudy, że do założenia zgłosiła się tylko trójka która pewnie w lecie odejdzie i to dla nich jedyna szansa by sobie je ubrać
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Hehe dobre. Zeby zadna z trzech koszulek meczowych nie byla choc "w miare" ladna, to naprawde trzeba sie popisac.Maly pisze:takie paskudy, że do założenia zgłosiła się tylko trójka która pewnie w lecie odejdzie i to dla nich jedyna szansa by sobie je ubrać
Ostatnio zmieniony 13 maja 2016, 18:39 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Aha bo to trzeba się zgłośić Powiedział co wiedział.Maly pisze:takie paskudy, że do założenia zgłosiła się tylko trójka która pewnie w lecie odejdzie i to dla nich jedyna szansa by sobie je ubrać
Fajne te koszulki.
- Mateuszello
- Juventino
Nie ma jeszcze ani jednego oficjalnego zdjęcia, ale tak samo często jak reszta przewija się taki krój:
Nie wiem czy ta czcionka po prawej to fanowski projekt, ale adidas nie kopiuje tych samych czcionek co roku(po lewej jest aktualna), tak jak Nike robiło odświeżało co 2 lata
Czy pojawiła się informacja, że nowe trykoty zadebiutują w ostatniej kolejce jeszcze trwającego sezonu? Wiem, że jest to wśród adidasa powszechne (pamiętam Milan, Bayern), ale to chyba nie jest reguła. Bardzo nie podoba mi się ten pomysł, bo ostatnia kolejka to jednak ukoronowanie całego mijającego sezonu, a symbolizuje go w pewien sposób strój. Oglądając zdjęcia, powtórki i wspominając dany sezon wolałbym uniknąć dezinformacji, czy to mistrzostwo jest z tego czy kolejnego sezonu.
Ja jestem przekonany, że ta innowacja w tym roku (paski w paskach, czarne spodenki) jest spowodowana tym, że w kolejnym roku obchodzimy 120-letnią rocznicę założenia klubu i na bank powstanie coś tradycyjnego, symbolicznego.
Nie wiem czy ta czcionka po prawej to fanowski projekt, ale adidas nie kopiuje tych samych czcionek co roku(po lewej jest aktualna), tak jak Nike robiło odświeżało co 2 lata
Czy pojawiła się informacja, że nowe trykoty zadebiutują w ostatniej kolejce jeszcze trwającego sezonu? Wiem, że jest to wśród adidasa powszechne (pamiętam Milan, Bayern), ale to chyba nie jest reguła. Bardzo nie podoba mi się ten pomysł, bo ostatnia kolejka to jednak ukoronowanie całego mijającego sezonu, a symbolizuje go w pewien sposób strój. Oglądając zdjęcia, powtórki i wspominając dany sezon wolałbym uniknąć dezinformacji, czy to mistrzostwo jest z tego czy kolejnego sezonu.
Ja jestem przekonany, że ta innowacja w tym roku (paski w paskach, czarne spodenki) jest spowodowana tym, że w kolejnym roku obchodzimy 120-letnią rocznicę założenia klubu i na bank powstanie coś tradycyjnego, symbolicznego.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Czapka na nowy sezon:
http://1.bp.blogspot.com/-ETatoEe1XHY/V ... ipes-2.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-DIDB40jcJjg/ ... 4%2529.jpg
Domówka:
Na poprzedniej stronie herb i gwiazdki z koszulki meczowej - poniżej tańsza replika (czyli taka, jaką zazwyczaj kupują kibice). Swoją drogą warto zwrócić uwagę na fakt, że gwiazdki z tej droższej są dokładnie takie same jak na mistrzowskim trykocie Niemców z 2014 (wówczas srebrne):
Czcionka nie została jeszcze ujawniona, ale przewiduje się, że domowe stroje mają dostać taką jak na koszulkach reprezentacyjnych przygotowanych przez Adidasa na Euro. Poniżej rzekomy przeciek czcionki na wyjazdówkach - "efekt spraya":
http://1.bp.blogspot.com/-ETatoEe1XHY/V ... ipes-2.jpg
To co prawda nie jest oficjalne zdjęcie, ale wygląda bardzo wiarygodnie - takie plecy wrzuciła choćby Vecchia Signora:Vanquish pisze:A jakieś oficjalne zdjęcia tyłu koszulki ktoś posiada?
https://3.bp.blogspot.com/-DIDB40jcJjg/ ... 4%2529.jpg
Domówka:
Na poprzedniej stronie herb i gwiazdki z koszulki meczowej - poniżej tańsza replika (czyli taka, jaką zazwyczaj kupują kibice). Swoją drogą warto zwrócić uwagę na fakt, że gwiazdki z tej droższej są dokładnie takie same jak na mistrzowskim trykocie Niemców z 2014 (wówczas srebrne):
Czcionka nie została jeszcze ujawniona, ale przewiduje się, że domowe stroje mają dostać taką jak na koszulkach reprezentacyjnych przygotowanych przez Adidasa na Euro. Poniżej rzekomy przeciek czcionki na wyjazdówkach - "efekt spraya":
- Filippo911
- Juventino
@ Wojtek - to zdjęcie jest stronę wcześniej.
nowe stroje BVB
to się adidas nie postarał z "czymś oryginalnym"
edit.
nowe stroje BVB
to się adidas nie postarał z "czymś oryginalnym"
edit.
w takim razie zwracam honorCavAllano pisze:Wojtek dorobil Scudetto i rozete, ktorych nie ma na oryginalnym zdjeciu.Filippo911 pisze:@ Wojtek - to zdjęcie jest stronę wcześniej.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2016, 10:59 przez Filippo911, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Stroje BVB wyglądają jak uszyte do pomocy drogowej albo robót ziemnych .
TO już wolę ten paseczek ala stringi na naszych czarnych pasach, którego jakby nie było to stroje byłyby po prostu ok,.
TO już wolę ten paseczek ala stringi na naszych czarnych pasach, którego jakby nie było to stroje byłyby po prostu ok,.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2016, 09:29 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pluto
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Milan - brak wlepki, BvB podobnie (a jesli tam jest to jakas premium ), cala europejska czołówka bez tej tandety...
Czy my mamy jakies duze komercyjne zobowiazania na koszulki bez sponsora? Wtf?
Moze chodzi o ten nieszczesny znak registred, ktory musi byc na jednej plaszczynie, wyraznie przyisany Jeepowi ze wzgledu na jego obecnosc w potocznym jezyku?
Czy my mamy jakies duze komercyjne zobowiazania na koszulki bez sponsora? Wtf?
Moze chodzi o ten nieszczesny znak registred, ktory musi byc na jednej plaszczynie, wyraznie przyisany Jeepowi ze wzgledu na jego obecnosc w potocznym jezyku?