Roma - Inter
- kouba
- Qualità Juventino
jutro, 7. marca, odbedzie sie mecz, który będzie dla Nas bardzo ważny. Ja licze na Inter, myśle, że 'coś' pokarzą, choć po ostatnich meczach są bardzo slabi :? Ostatnio przegrali z Brescią, z którą my dzis gramy, a wcześniej przegrali 2-3 z Milanem i choć strzelili 2 bramki to grali bardzo słabo i bramki strzelili 'picem'. A Roma - wręcz przeciwnie, ostatnio rozgromili Parmę 4-1 i Sieną 6-0. Oczywiscie pisze o tym meczu, bo Roma jest przed nami i licze na zamiane miejsce Romy i Juve po tej kolejce :twisted: Niewątpiliwie to będzie hit tej kolejki i licze na Inter ( :? ) i stawiam na 1-1
Milan gra u siebie z Sampdorią, wiec maja pewne 3 pkt
Milan gra u siebie z Sampdorią, wiec maja pewne 3 pkt

- Wojtom
- Juventino
wlasnie po tej porażce z Brescią mam nadzieje ze Inter sie obudzi i przynajmniej zremisuje z Romą ..... oczywiście chciałbym zeby wygrali ale nie wiem czy Roma sie tak łatwo podda ........ mysle ze po cięzkim meczu bedzie 2-2 lub 2-1 dla Interu !! mam nadzieje ze wynik bedzie korzystny dla Juventusu czyli musi wygrać Inter !! 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Roma rozniesie Inter...
Oczywiscie z calego serca zycze im porazki lub remisu, ale jestem realista... 3 pewne punkty dla Romy... Znowu moze byc nokaut w stylu 4-0...
Hej matej! Juz jest 2-2

Hej matej! Juz jest 2-2
- Desperado---ALEX
- Juventino
Ja bardzo bym chciał zwyciestwa Interu choc to bedzie bardzo trudne, jakby tak Inter wygrał to jestesmy 2 w tabeli
Ale było by fajnie ale Roma napewno łatwo nie złozy broni wiec bedzie bardzo ciezko o te zwyciestwo :!:
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Do bólu wierze w Inter.Przecież oni teraz sie tak wzmocnili, a nie umieją tego wykorzystać.Stanković i Adriano, przecież to są piłkarze, którzy potrafią pociągnąć zespół i licze właśnie na dobrą postawe tych dwóch, no i oczywiście Vieriego.Mam także nadzieje, ze obrona też nie zaszwankuje.Canavaro musi jutro zagrać świetnie.
INTER WIERZYMY.......
INTER WIERZYMY.......
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Inter ma przed sobą nie lada zadanie, oby pokazali że Stankovic i Adriano
to transfery przydatne na boisku, a nie tylko ze względu na prestiż.
to transfery przydatne na boisku, a nie tylko ze względu na prestiż.

I Love Queen and Sting!!!