Stroje na sezon 2016/17
- pablo1503
- Juventino
Co roku to samo. Wielki lament na koszulki -> zobaczenie zdjęć nowych trykotów na zawodnikach, a nie wieszakach i stwierdzenie, że są całkiem OK -> oglądnięcie kilku meczów i przyzwyczajenie się, a zaraz akceptacja -> lament na koszulki na sezon 2017/2018, gdzyż w tamtym roku były ładniejsze.
Mi się nawet podobają. Cóż, jestem fanem grubszych pasów, więc może stąd ta pozytywna opinia.

Mi się nawet podobają. Cóż, jestem fanem grubszych pasów, więc może stąd ta pozytywna opinia.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Poczekaj na rozetę i tarczę Scudettozoff pisze:Mi w koszulkach brakuje wstawek innego koloru. Takie czyste białoczarne trykoty przypominają mi koszulki Sieny.

- Cabrini_idol
- Juventino
Wygląda jak u malarza po całym dniu pracy. Ble...

- Wojtek
- Juventino
No te trzecie koszulki mi się bardzo podobają.

a tu strój bramkarski.

Też spoko.
Nasz pasiak i może jest teraz trochę inny, ale wcale nie jest zły, przyzwyczaicie się tak, że aż zacznie się wam podobać ;D a pomyślcie jaka będzie radość za rok jak wróci normalny pasiak

a tu strój bramkarski.

Też spoko.
Nasz pasiak i może jest teraz trochę inny, ale wcale nie jest zły, przyzwyczaicie się tak, że aż zacznie się wam podobać ;D a pomyślcie jaka będzie radość za rok jak wróci normalny pasiak

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Przeciez te stroje sa tragiczne. Jak Wam sie ktory kolwiek komplet moze podobac ?
- Vincitore
- Juventino
Mam dokładnie tak samo, rozeta i tarcza dodają niesamowitego uroku każdej koszulce, chociaż w tym jednym przypadku nadal szału nie ma, zobaczymy, może się przyzwyczaimy.Dragon pisze:Poczekaj na rozetę i tarczę Scudettozoff pisze:Mi w koszulkach brakuje wstawek innego koloru. Takie czyste białoczarne trykoty przypominają mi koszulki Sieny.Dla mnie te elementy są kluczowym ubarwieniem każdej koszulki
Jak dla mnie trochę jak te z sezonu 97/98, mimo innego ułożenia pasów.

PS. Nasi mają jeszcze jeden powód by wygrać Coppa Italia, trzeba ratować te koszulki.

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak dla mnie lepszy rzut niż w tym roku, zamiast wyjazdowych różowych - fajne niebieskie, trzeci komplet obecny czarny ze złotem jest kozacki ale i te nowe są naprawde super. Jestem ukontentowany.