Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Też właśnie dziś widziałem. I chyba nie tylko my dwaj, bo na adidasie już brakuje wielu rozmiarów (ciekawe czy uzupełnią czy to absolutna wyprzedaż magazynówCavAllano pisze:Radze kupowac, bo widzialem dzis wyciek rzekomo nowych koszulek domowych na przyszly sezon i nie jest dobrze. :lol:

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Osobiscie stawialbym na czyszczenie magazynow, jako ze pojawiaja sie juz tak kuszace promocje, a Adidas, jesli dobrze pamietam, dosc szybko prezentuje nowe trykoty na kolejny sezon. Wcale bym sie nie zdziwil, gdybymy w ostatnim meczu ligowym wybiegli juz w nowych strojach (cos takiego nie mialo czasem miejsca w Milanie czy Realu?).
- Vanquish
- Qualità Juventino
Teraz to już pozostaje Ci JuveStore niestety. Adidas się wyprzedał i jeśli zależy Ci na oryginale to tanio już nie kupisz nigdzie.Dunio333 pisze:Pytanie, chcę zakupić sobie 3-cią koszulkę Juventusu, tą czarną. Ale gdzie ją można kupić najtaniej i oczywiście jakościowo jak najlepszą.
- Dunio333
- Juventino
No bez jaj... To ja czekałem do końca, bo myślałem, że będzie taniej.
http://www.iss-sport.pl/shop,show,18356
Tutaj jakoś pewnie 400zł z wysyłką, a to przecież kuuupa kasy.
http://www.iss-sport.pl/shop,show,18356
Tutaj jakoś pewnie 400zł z wysyłką, a to przecież kuuupa kasy.
- Vincitore
- Juventino
Nigdy w życiu nie dałbym 4 stówek za koszulkę bez rozety Coppa Italia i tricolore.
Mnie się cudem udało załapać na ostatnie sztuki czarnej z tego sezonu na stronie Adidasa i wychodzę z założenia, że jeżeli kupować koszulki to tylko na stronie Adidasa/Juve Store. Raz na ruski rok można zaszaleć i się szarpnąć na te 380-400 zł, aczkolwiek moja luba nadal żyje w przeświadczeniu, że zapłaciłem za koszulkę połowę tej kwoty.
Mnie się cudem udało załapać na ostatnie sztuki czarnej z tego sezonu na stronie Adidasa i wychodzę z założenia, że jeżeli kupować koszulki to tylko na stronie Adidasa/Juve Store. Raz na ruski rok można zaszaleć i się szarpnąć na te 380-400 zł, aczkolwiek moja luba nadal żyje w przeświadczeniu, że zapłaciłem za koszulkę połowę tej kwoty.

- Wojtek
- Juventino
Przecież ostatnie koszulki były już na wyprzedaży właśnie za połowę ceny, więc czegoś tu nie rozumiemVincitore pisze:Mnie się cudem udało załapać na ostatnie sztuki czarnej z tego sezonu na stronie Adidasa i wychodzę z założenia, że jeżeli kupować koszulki to tylko na stronie Adidasa/Juve Store. Raz na ruski rok można zaszaleć i się szarpnąć na te 380-400 zł, aczkolwiek moja luba nadal żyje w przeświadczeniu, że zapłaciłem za koszulkę połowę tej kwoty.

btw. Adaś też daje rozety do na prasowania jak Nike, czy są już one na prasowane kiedy przyjdzie koszulka?
- mrozzi
- Juventino
Naprasowane. Logo LM i respect tez.Wojtek pisze:btw. Adaś też daje rozety do na prasowania jak Nike, czy są już one na prasowane kiedy przyjdzie koszulka?
Swego czasu dostawalem koszulki od kobiet w prezencie, wiec sila rzeczy nic nie bylem w stanie z budzetu przyciac.
Ja tej czarnej przegapic nie moglem i dobrze, ze sprawilem ja sobie wczesniej, majac na uwadze problemy Adidasa z dostawami.
- mrozzi
- Juventino
Teraz problemu nie stanowia juz raczej ceny (obnizki), a czyszczenie magazynow i pewnie komplikacje ze znalezieniem uniwersalnych rozmiarow takich jak M czy L.
- Vanquish
- Qualità Juventino
Dunio333 pisze:No właśnie ja też nie chcę przegapić tej czarnej. No cóż, chyba trzeba będzie tyle wydać...
To czemuś nie kupił kiedy było taniej? I to o połowę taniej?Dunio333 pisze:No bez jaj... To ja czekałem do końca, bo myślałem, że będzie taniej.

- mrozzi
- Juventino
Zawsze mozesz kupic koszulke bez Scudetto czy rozety za CI. Takie mozna dostac na iss-sport.pl. Kosztuja sporo i bez dodatkow - sam bym sie nigdy nie skusil, ale jesli to Ci odpowiada, jeszcze sa (przynajmniej sugerowalaby to mozliwosc zamowienia ich na stronie).
- Wojtek
- Juventino
Sprawdzaj sobie codziennie stronę adidasa, bo ostatnio jak przecenili koszulki to były wykupione wszystkie rozmiary prócz XS i 2XL, a za 2-3 dni patrzę i znowu były rozmiary S,M,L po parę sztuk. Teraz znowu niema, ale może jeszcze coś będzie.Vanquish pisze:250zł to zadowalająca cena? BomaSport przeceniła koszulkę Juve o 100zł. Nie gwarantuję dodatków (scudetto itp.).