Liga Mistrzów 2015/16
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie będę się spierał bo aż tak ani nie śledzę Realu, ani nie mam do czynienia zbyt często z fanami Królewskich.Kadziel pisze:Właśnie kibice Realu bardzo cenią Benzeme, ale nie za skuteczność, a za asystowanie i doskonałe partnerowanie Ronaldo. Oczywiście w tym sezonie dołożył też skuteczność, ale zazwyczaj jest w "cieniu" Ronaldo oraz Bale i raczej on im tworzy sytuacje niż oni jemu. Swoją drogą chciałbym go zobaczyć w klubie w którym byłby niekwestionowanym liderem ataku i większość piłek byłaby grana na niego np: w Juve. :Cvitoo pisze:Kibice Królewskich często narzekają na Francuza, ale wiadomo, że na ich opinie trzeba spoglądać z przymrużeniem oka bo przy liczbach, jakie wykręca CR statystyki Benzemy na nich wrażenia nie robią. Gdyby doszło u nas do przemeblowania w ataku i z jakichś względów pojawiłaby się szansa na Benzemę, to ja bym go chętnie zobaczył w biało czarnych barwach. Nawet mimo faktu, że mu niebawem 30 stuknie.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mam nadzieję, że Atletico wydyma Bayern bo na Niemców już nie mogę patrzeć. A jak widzę Vidala i Comana to nóż mi się otwiera. Nic tak mnie jednak nie irytuje jak widok Mullera, który ma wygląd typowego Niemca.
No i przestaną pitolić o Lewandowskim, który nie istniał podobnie jak w meczu z Juve.
No i przestaną pitolić o Lewandowskim, który nie istniał podobnie jak w meczu z Juve.

- Makiavel
- Juventino
Zwrócę uwagę, że kolejny raz w LM ośmieszona została obrona Bayernu. Najpierw Morata pojechał z nimi jak z furą gnoju a dzieła dokończył Cuadrado a teraz ten młody z Atletico zrobił z nich wiatrak.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Frajerstwo nadal pozostało, ale okazujemy je na wyższym poziomie sportowymWojtek pisze:Marzy mi się, że kiedyś Simeone będzie trenował Juve. Dziś z ciekawości przeglądałem jego profil trenera i okazało się, że w Serie A już trenował i nawet grał przeciwko Juve i tego meczu nie przegrał! sezon 10/11 Juve - Catania, prowadziliśmy 2-0 do 84 min a potem frajerstwo i 2-2, ale wiadomo, że wtedy Juve z frajerstwa po prostu słynęło. Teraz inne czasy.

FORZA JUVE!!!
- Paulo
- Juventino
Jednym z powodów dla którego już nie mogę patrzeć na Bayern jest Lewandowski...każdy tytuł na srecie, onecie i na wszystkich portalach to "drużyna Lewego walczy o finał", "Lewy z kolegami próbują strzelić gola", "Lewandowski zgubił stringi w szatni". Po pierwsze to nie jest drużyna Robercika tylko ma swoich właścicieli. Po drugie Atletico zagrało wczoraj tak dobrze, że w końcu te pismaki powinni docenić że oni nie są bogami i taki Saul Niguez minął ich wczoraj jak manekiny wypadkowe, a Torres ośmieszył Alabę jak trampkarza. Swoją drogą Alaba najlepszy lewy obrońca świata ? Wolne żarty :cwaniak: chyba wczoraj widzieliśmy najlepszego lewego świata ale po stronie Atletico - Felipe Luis Kasmirski. Czyścił pierwszorzędnie a Lewemu obrzucił życie co najmniej tak dobrze jak nasi obrońcy. No właśnie temat naszej super "9" - prawda jest taka że wystarczy taka obrona jak nasza albo Atletico i ten człowiek nie istnieje na boisku. Strzelać Wolsburgowi czy Mainz to żadna wielka sztuka - Batman z BVB też to robi regularnie.
Co do samego Atletico to gdybym miał dzisiaj wybrać sobie klub któremu chciałbym kibicować to byłoby właśnie Atletico Madryt. To jaka atmosfera panuja na Vicente Calderon jak czuć tą więź kibiców z zawodnikami, a przede wszystkim z trenerem jest niesamowita. Stadion nie jest najlepszą wizytówką wizualną, ale muszę przyznać że chciałbym takiej atmosfery na Juventus Stadium...może zaraz polecą hejty ale obiektywnie patrząc to u nas ultrasi dopingują ale reszta stadionu podłącza się raz na ruski rok za to w Madrycie jest ta "magia" już od wyjścia drużyn z szatni. Real i Barca na swoich kurnikach z piknikami i januszami z chin się chowają. Jak pokazywali w drugiej połowie Simeone który zachęcał do wsparcia to miałem wrażenie że ten koleś powinien prowadzić sylwestra z polsatem i zgasił by Ibisza jako prowadzącego
przeniósł to wszystko co ma w rodzimej Argentynie na stadion w Hiszpanii gdzie kibica zadowolić ciężko. Zazdroszczę Mu charyzmy i tego jak żyje meczem. Zastanawiam się ile dropsów na uspokojenie bierze żeby nie wbiec na boisku
Atletico jest budowane od podstaw tak jak Juventus i wychodzi to znakomicie. Z tym, że Oni nie mają żadnych wielkich nazwisk w drużynie a gra cała 11. Zasłużyli na zwycięstwo w LM w tym roku jak nigdy i będę im kibicował do samego końca. To drużyna która może utrzeć nosa bogatym. Jakby dołożyli jeszcze do tego mistrza Ispanii to byłoby super 
Co do samego Atletico to gdybym miał dzisiaj wybrać sobie klub któremu chciałbym kibicować to byłoby właśnie Atletico Madryt. To jaka atmosfera panuja na Vicente Calderon jak czuć tą więź kibiców z zawodnikami, a przede wszystkim z trenerem jest niesamowita. Stadion nie jest najlepszą wizytówką wizualną, ale muszę przyznać że chciałbym takiej atmosfery na Juventus Stadium...może zaraz polecą hejty ale obiektywnie patrząc to u nas ultrasi dopingują ale reszta stadionu podłącza się raz na ruski rok za to w Madrycie jest ta "magia" już od wyjścia drużyn z szatni. Real i Barca na swoich kurnikach z piknikami i januszami z chin się chowają. Jak pokazywali w drugiej połowie Simeone który zachęcał do wsparcia to miałem wrażenie że ten koleś powinien prowadzić sylwestra z polsatem i zgasił by Ibisza jako prowadzącego

- Sorek21
- Juventino
Do tego polskie media jadą Robbena za to że nie chce pracować na Lewandowskiego jak inni.Hokender robi różnice,w przeciwieństwie do innych ma jaja i nie boi się zejść do środka i po prostu syrzelić gola a nie bawić się w tiki take.
- MRN
- Juventino
Już nie chciałem tego pisać ale mam podobne odczucia...Lewy zdobył gola, który dał nadzieję i tak w kółko. Kibice Borussi z zeszłego sezonu są teraz kibicami Bayernu bo Robuś tam gra. Robusia nie było w meczu z Juve oraz w meczu wczorajszym ale na każdym tytule Robus nadal jest. Wiem, że to Polak ale mam go gdzieś podobnie jak nasza reprezentację, dla mnie liczy się tylko Juve. Mam szacunek do innych drużyn ale saga z Robusiami to uszczęśliwianie kogoś na siłę. A wielką celebrytką nagle stała się też Ania Lewandowska, która stwierdziła, że każdy choć raz w życiu powinien polecieć do Stanów :mad2:Paulo pisze:Jednym z powodów dla którego już nie mogę patrzeć na Bayern jest Lewandowski...
Sorki, wątpliwej inteligencji kobieto ale mam inne marzenia.
Niech Atletico pokaże jaja na AA w przeciwieństwie do naszych, wywalą Niemców za burtę i Robusie znikną z pierwszego planu na jakiś czas.

- Kadziel
- Juventino
I właśnie, dlatego nie chcę Polaka w Juventusie. Znaczy chciałbym Milika, ale bałbym się potem tego jarania się Arkiem w Juve przez polskie media na każdym kroku. Musiałoby być kilku świetnych, polskich zawodników w innych topowych klubach, aby uniknąć takiej ekscytacji dobrym Polakiem w Juve (co jest niemożliwe).alessandro1977 pisze:Już nie chciałem tego pisać ale mam podobne odczucia...Lewy zdobył gola, który dał nadzieję i tak w kółko. Kibice Borussi z zeszłego sezonu są teraz kibicami Bayernu bo Robuś tam gra. Robusia nie było w meczu z Juve oraz w meczu wczorajszym ale na każdym tytule Robus nadal jest. Wiem, że to Polak ale mam go gdzieś podobnie jak nasza reprezentację, dla mnie liczy się tylko Juve. Mam szacunek do innych drużyn ale saga z Robusiami to uszczęśliwianie kogoś na siłę. A wielką celebrytką nagle stała się też Ania Lewandowska, która stwierdziła, że każdy choć raz w życiu powinien polecieć do Stanów :mad2:Paulo pisze:Jednym z powodów dla którego już nie mogę patrzeć na Bayern jest Lewandowski...
Sorki, wątpliwej inteligencji kobieto ale mam inne marzenia.
Niech Atletico pokaże jaja na AA w przeciwieństwie do naszych, wywalą Niemców za burtę i Robusie znikną z pierwszego planu na jakiś czas.
Co do samego meczu. Ten wczorajszy półfinał był naprawdę świetny. 90 minut upłynęło w mgnieniu oka, a 15 minutowa przerwa mi się dłużyła. :snackgy:
Szkoda, że Ferdek nie wykorzystał swojej okazji, bo byłoby już po dwumeczu. Bayern nie stworzył żadnej 100% okazji, no może poza główką Martineza. Najgorsze, co mi wczoraj przyszło do głowy to myśl, że gdyby w lewym górnym rogu ekranu był napis JUV, a koszulki byłyby biało-czarne to strzał Alaby jakimś cudem wpadłby do bramki...:mad2:
Ciekawe, jak wyglądałby nasz pojedynek z nimi w 1/2 ? Podobnie do tego grupowego sprzed roku ?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
głupoty gadasz, mieli wczoraj kupę szczęścia bo Bayern stworzył sobie kilka sytuacji po których mógł a nawet powinien zdobyć gola, w pierwszej połowie nie istnieli ale w drugiej nie mieli po prostu szczęścia, a z nami na swoim stadionie przez 90 minut oddali 2 strzały i oba wpadły do bramki - widzisz różnicę?zoff pisze:Patrząc na grę Atleti to mam wrażenie, że w grze w obronie jesteśmy jeszcze bardzo, bardzo do tyłu. Są niesamowici.
ja nie mówię, że grają źle w obronie ale zdecydowanie za bardzo ich cały czas gloryfikujecie ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Zobaczcie, jak mieliśmy silną grupę! City i Sevilla biją się o finały LM i LE, a my byliśmy od nich w grupie lepsi. 2 razy ograliśmy City i totalnie zdominowaliśmy Sevillę w Turynie.
- MRN
- Juventino
A wszystko po to aby zając drugie miejsce w grupie co jest, powiedzmy sobie szczerze - frajerstwem przez duże FCrunny pisze:2 razy ograliśmy City i totalnie zdominowaliśmy Sevillę w Turynie.

Nawet nie przypominaj tych faktów bo wstyd.

- juvemaroko
- Juventino
Niestety ustepujemy doswiadczeniem i wiara w swoich umietnosciach.
Osobiscie po losowaniu nie wierzylem w awansu ale po wygrana z Napoli i po tej wspanialej remontade w tabelii, uwazalem ze stac nas na walka z Bayernem i zagrac dalej.
Mam nadzeje ze latem madrze wzmocnimy druzyna i swietnie rozpoczniemy sezon ligowym, co powinno nam pomoc w walka o jaknajdalej w LM.
Osobiscie po losowaniu nie wierzylem w awansu ale po wygrana z Napoli i po tej wspanialej remontade w tabelii, uwazalem ze stac nas na walka z Bayernem i zagrac dalej.
Mam nadzeje ze latem madrze wzmocnimy druzyna i swietnie rozpoczniemy sezon ligowym, co powinno nam pomoc w walka o jaknajdalej w LM.
- panlider
- Juventino
Kiepsko to na razie wygląda. Atletico praktycznie nie istnieje. Ciężko mi uwierzyć, że Bayern nic nie wciśnie.
Nie wiem, co się stało z drużyną Simeone, ale w taki sposób na pewno odpadną. Nie można bronić jednobramkowej przewagi przez 90 minut z taką ekipą jak Bayern.
Nie wiem, co się stało z drużyną Simeone, ale w taki sposób na pewno odpadną. Nie można bronić jednobramkowej przewagi przez 90 minut z taką ekipą jak Bayern.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"