Sezon 2015/2016
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Marotta ostatnio przyznał, że będziemy się głownie skupiać na graczach włoskich więc niekoniecznie nas to czeka.cziro pisze:Nasz klub też zmierza w tym kierunku więc nie rozumiem skąd to zdziwienie. A przy okazji plotek transferowych dla większości tutaj byle kto zza granicy jest bardziej łakomym kąskiem, niż solidny Włoch. Jedna jaskółka (Rugani) wiosny nie czyni.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Palermo ogrywa Frosinone i przedłuża swoje szanse na utrzymanie. Oglądając mecz czułem się jak na spotkaniu okręgówki, ja rozumiem że Frosinone to mała mieścina, w której mieszka niewiele więcej osób niż może pomieścić Juventus Stadium, ale jednak bloki wystające zza trybun i ludzie oglądający mecz ze swoich balkonów, to nie jest codzienne zjawisko w najwyższych klasach rozgrywkowych, w tych silniejszych ligach europejskich. Na szczęście budują nowy stadion, oby inne zespoły wzięły z nich przykład.

- Lucas87
- Juventino
nowy stadion na jakimś pipidówie...no rzeczywiście bardzo mądre, tak jak zresztą, u mnie kasa w błoto - na stadionik widzewa, grającego obecnie gdzieś w lidze trampkarzy ;]
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Filippo911
- Juventino
@Baczu, juz nie przesadzajmy, spójrz na jakim kurniku grał niedawno Śląsk Wrocław (do X 2011, w sezonie 2010-11 wicemistrz Polski).
pojemność 8350, stadion Frosinone 9700 (gdzie Wrocław ma o ponad pół miliona więcej ludzi)

pojemność 8350, stadion Frosinone 9700 (gdzie Wrocław ma o ponad pół miliona więcej ludzi)

- Milano1910
- Milanista
Lucas87
Stadionik a dokładnie trybunkę to ma u nas łks. Widzew będzie miał prawdziwy stadion. I tak będą awansować co roku więc IV liga to przejściowy stan. A co do aren. Każdy ma to na co zasługuje. Sorry za offtop
Stadionik a dokładnie trybunkę to ma u nas łks. Widzew będzie miał prawdziwy stadion. I tak będą awansować co roku więc IV liga to przejściowy stan. A co do aren. Każdy ma to na co zasługuje. Sorry za offtop

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Trotta, na którym trzymamy łapę, strzelił dziś pierwszą bramkę w sezonie.
A Cionek został wybrany piłkarzem meczu przez WhoScored: https://www.whoscored.com/Matches/10062 ... ne-Palermo
A Cionek został wybrany piłkarzem meczu przez WhoScored: https://www.whoscored.com/Matches/10062 ... ne-Palermo
- Wojtek
- Juventino
Jutro mecz o 2 miejsce, które może dać nam 34. scudetto w historii. Tak sobie myślę, że lepiej byłoby gdyby to Napoli wygrało, by majstra świętować na boisku w niedzielę, a przed tv
Ale oczywiśćie jak Napoli nie wygrać to narzekać nie będę 

Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2016, 01:21 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- grande amore
- Juventino
Torino przegrywa u siebie z Sassuolo 1:3... WTF?! :doh: Co sie z nimi dzieje?
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Makiavel
- Juventino
@grande amore Nie wiem co w tym dziwnego... Są wyżej w lidze i wygrali.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
jestem zaWojtek pisze:Jutro mecz o 2 miejsce, które może dać nam 34. scudetto w historii. Tak sobie myślę, że lepiej byłoby gdyby to Napoli wygrało, by majstra świętować na boisku w niedzielę, a nie z CarpiAle oczywiśćie jak Napoli nie wygrać to narzekać nie będę

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ej, czemu ten mecz Romy z Napoli jest o 15:00 w poniedziałek? Przecież jakby nie patrzeć dwie drużyny z topu a godzina i dzień jakby druga liga Luksemburga grała. Sobie włączę i pooglądam, mam nadzieję, że już dzisiaj będziemy oficjalnymi mistrzami
.

- Wojtek
- Juventino
Bo włosi mają dziś jakieś święto i u nich jest to dzień wolny od pracySmok-u pisze:Ej, czemu ten mecz Romy z Napoli jest o 15:00 w poniedziałek? Przecież jakby nie patrzeć dwie drużyny z topu a godzina i dzień jakby druga liga Luksemburga grała. Sobie włączę i pooglądam, mam nadzieję, że już dzisiaj będziemy oficjalnymi mistrzami.

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wojtek pisze:Bo włosi mają dziś jakieś święto i u nich jest to dzień wolny od pracySmok-u pisze:Ej, czemu ten mecz Romy z Napoli jest o 15:00 w poniedziałek? Przecież jakby nie patrzeć dwie drużyny z topu a godzina i dzień jakby druga liga Luksemburga grała. Sobie włączę i pooglądam, mam nadzieję, że już dzisiaj będziemy oficjalnymi mistrzami.
Dzięki wielkie Panowie. Rozumiem grę w poniedziałek, ale ta 15-sta całkowicie zbiła mnie z tropu. Pozdrawiam.Maku pisze:Dokładnie, Święto Wyzwolenia Włoch spod władzy faszystów
Romie powinno zależeć, bo jak wygrają to mają szansę na drugie miejsce na koniec i pewną LM