Serie A 15/16 (32): Milan 1-2 JUVENTUS
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pereyra wypada na 10 dni, czyli jutro nie zagra na pewno. Choć po ostatnim meczu z Empoli raczej boleć nas to nie będzie. Czyżby ostatnie dni Argentynczyka w Juve? ZObaczymy.
Jutro zagra Rugani, ale raczej bez Dybali.
Jutro zagra Rugani, ale raczej bez Dybali.
- PlanetJuve
- Juventino

Dybala nawet nie powołany. Khedira też :doh:
Czyli, że odwołanie nic nie dało?
edit: teraz coś znalazłem, że czekamy jeszcze na decyzję.
Czyli, że odwołanie nic nie dało?
edit: teraz coś znalazłem, że czekamy jeszcze na decyzję.
- Hed
- Juventino

- Podziekował: 90 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Właśnie miałem pisać co z Samim, ale widać odwołanie nic nie dało? Pereyra w 3-5-2 prezentuje się kiepsko, ogólnie ten sezon ma stracony. Okroił nam się skłąd niemiłosiernie.
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 62 razy
Fajne jakby jutro zagrał Asa w większym wymiarze czasowym o ile w ogóle jest zdolny do gry:)
Zadowolony będę jedynie ze zwycięstwa. Nasz jutrzejszy przeciwnik to Milan tylko z nazwy.
Zadowolony będę jedynie ze zwycięstwa. Nasz jutrzejszy przeciwnik to Milan tylko z nazwy.
- kawek
- Juventino

Asamoah i Pereyra to dwaj zawodnicy pomocy którzy przez cały sezon nie wnieśli kompletnie nic do druzyny. Praktycznie cały sezon gramy 4-5 pomocnikami bo ci są wiecznie kontuzjowani
Mam nadzieję że chociaż jednego pozegnamy latem
Nasz skład nie powala standardowo wiele kontuzji ale jeśli faktycznie Milan ma wyjść w środku Kucka-Locatelli/Poli to tu trzeba wygrać ten mecz
Liczę na 3 pkt choć remisem też nie pogardze
Mam nadzieję że chociaż jednego pozegnamy latem
Nasz skład nie powala standardowo wiele kontuzji ale jeśli faktycznie Milan ma wyjść w środku Kucka-Locatelli/Poli to tu trzeba wygrać ten mecz
Liczę na 3 pkt choć remisem też nie pogardze
- Dragon
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Czyli już w ogóle, jak w całym sezonie. Padoin więcej grał. Liczba powiększonaRobaku pisze:Pereyra wypada na 10 dni, czyli jutro nie zagra na pewno.
Ja spacerku się nie spodziewam, to mecz innej kategorii. Zresztą w każdej formacji mamy jakiś brak, Chiellini, Khedira (na tę chwilę) i Dybala gdzie jego kontuzja przeciąga się do miesiąca a miał być gotowy na Empoli
Tymczasem gazzetta awizuje Montolivo od początku. Milan 1 kontuzja i to przez nieszczęśliwy wypadek. Pamiętacie co tam się działo za Maxa? :cwaniak:
Milan nie po to zamknął się w Milanello, żeby wyjść i się wypiąć. Atak Balotelli- Bacca może narobić sporo kłopotów. Interesuje mnie tylko wygrana. W razie niepowodzenia Napoli znowu zwietrzyłoby szansę bo umówmy się, u siebie ten Hellas powiozą...

- PlanetJuve
- Juventino

Oficjalnie odwołanie w sprawie Khediry zostało odrzucone :facepalm2:
To już lepiej połamać nogi rywalom niż się odezwać do sędziego...
Wolałbym Asamoah albo Leminę w miejsce Niemca niż Sturaro.
Wolałbym Asamoah albo Leminę w miejsce Niemca niż Sturaro.
- Dragon
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Nie ogarniam. Jak to wytłumaczyć odnośnie tego, że Kondogbi anulowani na mecz z nami za ironiczne klaskanie do sędziego?? Wyszła nagonka w prasie, przez Higuaina, więcej się mówiło o Bonucci niż o nim. Trzeba wyrównać siły, za bardzo ich nudzi nasza dominacja. Szkoda, że na mecz z Milanem...PlanetJuve pisze:Oficjalnie odwołanie w sprawie Khediry zostało odrzucone :facepalm2:

- Kadziel
- Juventino

Dokładnie mecz na pewno będzie ciężki, jak zawsze z Milanem, a brak Dybali, Khediry i Chielliniego to spore osłabienie.Dragon pisze: Ja spacerku się nie spodziewam, to mecz innej kategorii. Zresztą w każdej formacji mamy jakiś brak, Chiellini, Khedira (na tę chwilę) i Dybala gdzie jego kontuzja przeciąga się do miesiąca a miał być gotowy na EmpoliNasz sztab nawet nie potrafi przewidzieć terminu powrotu.
O kontuzjach to już mi się nie chce gadać, ba nawet myśleć...Dragon pisze: Tymczasem gazzetta awizuje Montolivo od początku. Milan 1 kontuzja i to przez nieszczęśliwy wypadek. Pamiętacie co tam się działo za Maxa? :cwaniak:
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Te zalosne placze w Neapolu zrobily swoje. W ostatnim czasie doszlo nawet do tego, ze zaczeto postrzegac kare Higuaina za przeszkoda utrudniajaca Napoli zdobycie mistrzostwa. :lol: Co za mentalnosc. Godna przegranych.
Poradzimy bez Samiego.
Poradzimy bez Samiego.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 83 razy
O żesz w mordę. Zagrałem wcześniej nasze zwycięstwo, bo kurs zachęcał, a tutaj się dowiaduję, że sędzią jest mój ,,ulubieniec" Orsatopumex pisze:Zła wiadomość jest taka, że posędziuje Orsato.
Echhh, mam nadzieję, że nic nie wyczaruje ten przychlast.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- pablo1503
- Juventino

Też postawiłem, bo kurs był fajny.Sila Spokoju pisze:O żesz w mordę. Zagrałem wcześniej nasze zwycięstwo, bo kurs zachęcał, a tutaj się dowiaduję, że sędzią jest mój ,,ulubieniec" Orsatopumex pisze:Zła wiadomość jest taka, że posędziuje Orsato.

- blackadder
- Juventino

Marotta powinien z kimś dyskretnie pogadać o przydziale sędziów na nasze mecze. #pdkpumex pisze:Zła wiadomość jest taka, że posędziuje Orsato.