Liga Mistrzów 2015/16

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mephisto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 18:44

Przeciwnicy Barcelony jak zawsze robieni w bambuko czyli mialem racje zeby tego nie ogladac ;). Na szczescie wynik daje jeszcze szanse na odpadniecie tej bandy *autocenzura* z Albą i Suarezem na czele, choc szanse male :P.

Jesli obejrze jeszcze jakis mecz LM w tym sezonie to prawdopodobnie bedzie to dopiero final ;). Fajnie by bylo gdyby wygralo PSG lub Atletico (bo Wolfsburg i Benfica raczej zadnych szans nie maja), ale dla mnie najwazniejsze zeby nie wygrala Barcelona. O mojej 'niecheci' do tego klubu niech swiadczy chocby fakt, ze kilka lat temu, gdy eliminowal ja Inter skakalem pod sam sufit, co jest niewatpliwie nielada grzechem dla fana Juve (nawet ostatniego piknika :D). A o tym jak sie czulem po zeszlorocznym finale lepiej nawet nie wspominac...

Ale czy sa jakies szanse, ze nie wygraja :think:? Trzeba chyba kierowac sie tym, ze jeszcze nikt LM nie obronil, bo poza tym argumentow nie widac, skoro maja za soba nawet sedziow ;)

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 19:21

Jeżeli w piątek faktycznie będzie jakaś decyzja w sprawie tego bandyty Suareza, która moim zdaniem może być tylko jedna (niewiadomą pozostaje wymiar kary), to szanse Atletico na awans wzrosną. Bez Urusa zostanie praktycznie tylko Neymar, bo po Messim było wczoraj widać, że ma "inne zmartwienia", a jego sytuacja raczej się nie polepszy w najbliższym czasie.
Także z ogromną nadzieją będą za tydzień oglądał rewanż na Vicente Calderon i mam nadzieje, że po meczu będę w znacznie lepszym humorze niż wczoraj, bo jak Atletico odpadnie, to chyba olewam ten śmieszny turniej, bo zwyczajnie nie będzie komu kibicować.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 19:33

panlider pisze:Jeżeli w piątek faktycznie będzie jakaś decyzja(...)
A są ku temu jakieś podstawy? Nie kojarzę sytuacji w LM, żeby banowali jakiegoś zawodnika za niesportowe zachowanie, którego nie dostrzegł sędzia. Poza Anglią rzadko się z tym można spotkać. Osobiście nie nastawiałbym się na jakąkolwiek karę. Prędzej karę dostanie któryś zawodnik Atletico za 'niewłaściwe' komentarze o panu, który sędziował spotkanie. :click!:

Obrazek
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 21:00

pablo1503 pisze:
panlider pisze:Jeżeli w piątek faktycznie będzie jakaś decyzja(...)
A są ku temu jakieś podstawy? Nie kojarzę sytuacji w LM, żeby banowali jakiegoś zawodnika za niesportowe zachowanie, którego nie dostrzegł sędzia. Poza Anglią rzadko się z tym można spotkać. Osobiście nie nastawiałbym się na jakąkolwiek karę. Prędzej karę dostanie któryś zawodnik Atletico za 'niewłaściwe' komentarze o panu, który sędziował spotkanie. :click!:
alessandro1977 kilka postów niżej napisał o tym, że w piątek ma być jakaś decyzja w sprawie Urusa. Nie wiem skąd wziął taką informacje, bo mi nigdzie się nie udało tego potwierdzić. Dlatego napisałem tak, jak napisałem. To będzie kuriozum, jak zawieszą Felipe Luisa za to, że powiedział prawdę, a tego urugwajskiego rzeźnika nie.

rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 21:11

O matko! Co gra Zlatan...najpierw marnuje karnego a teraz przestrzelił sam na sam :o Aż nie podobne do niego. Dlaczego Veratti na ławie?

Real przegrywa 2-0! :smile:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 21:13

Ale cyrk. Real jest tak slaby, ze brak slow. Jak pomysle o tym, ze w pofinalach moglibysmy ogladac Wolfsburg i Benfice, to mnie skreca. :rotfl: Karny dla Niemcow prawidlowy i, o dziwo, sedzia nie mial watpliwosci. Uefa skontaktuje sie z nim po meczu. :smile:

Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 21:28

A City najpierw prowadzi w Paryżu 1:0 (PSG się trochę pogubiło w obronie i świetna kontra Anglików), by potem w koszmarny sposób stracić gola po wybiciu z "piątki" . Takie błędy na tym poziomie, ciekawie się robi :snackgy:

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 21:30

Draxler to rozgrywa dzisiaj takie zawody, że aż mi szkoda, że nie przyszedł do nas latem. Z drugiej strony, to chyba pierwsze tak dobre spotkanie Niemca w tym sezonie. Real jest cienki jak ogon węża.
Gdzieś już na tym forum napisałem, że z Ibrahimovicem w składzie PSG nie wygra LM. Szwed jest już za wolny i zbyt leniwy, żeby na serio walczyć w tych rozgrywkach. Było to już widać rok temu, widać i teraz. Swoje oczywiście strzelił, ale PSG mogło już prowadzić 3:1, a na razie wynik mają bardzo kiepski.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 21:34

No, no, dzieje się. Bardzo ciekawe wyniki. Nie wierzę w Niemców - chciałbym, ale nie wierzę. Realowi wystarczy jeden gol i wynik z tragicznego, zrobi się co najwyżej średni. Isco i James znów siedzą. :whistle:

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 21:36

panlider pisze:Draxler to rozgrywa dzisiaj takie zawody, że aż mi szkoda, że nie przyszedł do nas latem. Z drugiej strony, to chyba pierwsze tak dobre spotkanie Niemca w tym sezonie. Real jest cienki jak ogon węża.
Gdzieś już na tym forum napisałem, że z Ibrahimovicem w składzie PSG nie wygra LM. Szwed jest już za wolny i zbyt leniwy, żeby na serio walczyć w tych rozgrywkach. Było to już widać rok temu, widać i teraz. Swoje oczywiście strzelił, ale PSG mogło już prowadzić 3:1, a na razie wynik mają bardzo kiepski.
Nie nie pierwszy dobry mecz, chłopak od zimy rozegrał się na dobre i jest najlepszym piłkarzem VFL i jednym z najlepszych w bundes.

Obrazek
Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 21:40

Zapomniałem jeszcze dodać, ze karny dla PSG mocno "drukowany" - byłyby kolejne kontrowersje, gdyby Zlatan go strzelił :whistle: Jakieś wytyczne UEFY dla sędziów co do składu 1/2 CL. Teorii spiskowych ciąg dalszy :ahsisi:

Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 21:42

Wojtek pisze:O matko! Co gra Zlatan...najpierw marnuje karnego a teraz przestrzelił sam na sam :o Aż nie podobne do niego. Dlaczego Veratti na ławie?

Real przegrywa 2-0! :smile:
To co powiedzieć o grze o Matuidiego :smile: ? Za to jak podał w ostatniej minucie 1 połowy Cavani powinien go końmi rozerwać albo coś.

PSG powinno już 4:1 prowadzić, jest 1:1, także obstawiam wygrana City :papa:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 22:08

Real znowu załatwił sobie potencjalnie najsłabszego rywala i :rotfl:
Parówy do sześcianu :smile:

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 22:11

Marcelo jaki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Prowokuje kopiac, zaraz uderza glowa, po czym pada niczym razony piorunem. :lol:

Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 22:13

CavAllano pisze:Marcelo jaki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Prowokuje kopiac, zaraz uderza glowa, po czym pada niczym razony piorunem. :lol:
Włączyłem na chwilę mecz i właśnie to mi się w oczy rzuciło. Widocznie za dużo styczności z pajacami z Barcelony.

ODPOWIEDZ