Liga Mistrzów 2015/16

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2016, 22:49

Nie od dziś wiadomo, że Suarez to boiskowy idiota....mam nadzieję, że sprawiedliwości stanie się zadość i Urus nie wystąpi już w tej edycji LM.

Marianb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2016, 22:56

Bayern skromnie dziś 1:0 :think: Liczę po cichu na to, że Benfica u siebie utrze im nosa, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2016, 23:01

Spoko. Mafia czuwa, aby czasem Atletico i Benfica nie awansowały.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
JIm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2016, 23:08

Cobra pisze:
squinter pisze:Zwrócił ktoś z Was uwagę na zachowanie Suareza względem Juanfrana w pierwszej połowie?
Nie, ale widziałem jak strzelił w pysk Filipe Luisa... :prochno:

Ktoś tu wspomniał o ręce w polu karnym Bayernu. Jakiś link macie?
to jak już tylko Szymon Marciniak czyli polski akcent w LM

Juve !
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2016, 23:12

Suarez wali przeciwnika w pysk, a sedzia stojacy przy linii bramkowej 0 reakcji. :ok: To bylo ewidentne czerwo. Atletico jest u siebie piekielnie mocne i w komplecie jest w stanie awansowac. 1-0 to jak najbardziej mozliwy wynik - zycze im jak najlepiej w tym rewanzu na wlasnych smieciach.

Bayern mocno zawiodl - Benfica moze ich u siebie skarcic, oby.

To co, sedziowie przepchneli Bayern w dwumeczu z nami, teraz pomagaja Barcelonie. Wszystko w 1/2 musi sie przeciez zgadzac, by januszowe ludziki z calego swiata z laski swojej zechcialy ogladac te rozgrywki. :smile:
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2016, 23:55 przez mrozzi, łącznie zmieniany 2 razy.

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2016, 23:45

Rzygac sie chce, jakie przypadkowe decyzje... sedzia to tez czlowiek... itd...

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 07:43

mnie się na szybko wydawało, że Felipe Luiza to Suarez pociągnął za rękę/ramie i to wszystko a ten dołożył resztę, że niby w zęby dostał ale jak ktoś ma dobrą powtórkę z chęcią zobaczę [EDIT: znalazłem coś takiego: - chyba rzeczywiście bramkowy dał dupy chociaż z drugiej strony pokazanie mu żółtej kartki w tym momencie blokowało możliwość nałożenia kary za to przewinienie na podstawie powtórek więc to mogło być celowe ze strony sędziego by zauważyć tylko żółtą]

a odnośnie tej kopaniny w pierwszej połowię to LS powinien dostać z 5 meczów zawieszenia także zobaczymy jak na to zareaguje UEFA... czy zachowają chociaż pozory jakoby to Barcelonie nie pomagali czy też nie

ps. widziałem na powtórkach że Bayern to chyba dwa razy bronił rękami w polu karnym

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 09:51

Sędzia dał wczoraj ciała na całego... aczkolwiek i tak dużo bardziej pokrzywdzone jest Atletico. Suarez uderzał i kopał jak Claude Van Damme, ale czerwo dostał oczywiście gracz przeciwnika. Dobre było zaraz po czerwonej Torresa jak Buszi wjechał w gościa i nie było kartki To smutne, że tak naprawdę żeby ograć Barcelonę czy Bayern nie zawsze wystarczy być lepszym.

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
mibor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 12:55

Przez takie akcje człowiekowi odechciewa sie oglądanie LM... Sedzia wczoraj to parodysta... Suarez to taki sam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak Costa... Mam nadzieje ze w koncu ktos sie poswieci i wybije mu te wystajace zeby... Barca w 10 powinna grać przed zejsciem Torresa... ale cóż Bayern Barca Real, Kasa się musi zgadzać Misie $$$$$$$Champion$$$$$$League$$$$$ Niech Łysy wprowadza te powtorki jak najszybciej...

Juve, storia di un grande amore
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 13:01

Dlatego drugiej połowy tego gówna nie oglądałem. Mnie po czerwonej kartce dla Torresa po tym jak Suarez był bezkarny odechciało się oglądać. To nie jest futbol, tylko Barcelona była w stanie wyeliminować Atletico dlatego ich dostała. Real i Bayern trafili na potencjalnie najsłabszych rywali aby wszyscy w komplecie zameldowali się w 1/2 finału. Wcześniej być może na ten temat były moje urojenia ale wczoraj utwierdziłem się w przekonaniu, że to nie urojenia tylko fakt.

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 13:01

Niestety ale te teoretycznie najlepsze ekipy zazwyczaj grają w 12. Bayern i Barca to najlepsze tego typu przykłady, niektóre kluby i przede wszystkim niektórzy zawodnicy stoją ponad resztą. Przypadkiem to sędzia może się mylić w obie strony a nie cały mecz w jedną jak było wczoraj czy nawet cały dwumecz jak było z Bayernem.

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 13:06

Osobiście bojkotuję to gówno. Najlepiej niech sobie "wielka trójca" robi własne rozgrywki. Złodzieje.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 15:36

W piątek podobno ma zapaść decyzja w sprawie tego idioty Suareza. Miejmy nadzieję, że wykluczą tego czuba z obecnej edycji LM do końca rozgrywek bo w przypadku tego kolesia mamy do czynienia z recydywą.

Obrazek
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 16:42

Powiedzmy sobie szczerze - Barcelona i Bayern to są szmatławe kluby, które dzięki swoim pieniądzom dostają takie prezenty nagminnie. Żeby ich ograć trzeba być zazwyczaj o dwie klasy lepszym, bo inaczej sędziowie dopomogą. Dlatego ja już LM nie oglądam. I dziwie się kibicom Barcelony, którzy cieszyli się po tym "zwycięstwie" i lajkowali newsa strony FC Barcelona na Facebooku, gdzie bohaterem obrazka był bandyta Suarez. Mogli jeszcze dołożyć oszusta i złodzieja Messiego.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2016, 17:24

Po takim meczu jak wczoraj (który był świetny!) i ciągłej pamięci o Juve Ligi Mistrzów nie chce się oglądać. Smakuje trochę jak ciepłe piwo. CF Brychcelona dostaje prezenty, a Atletico, za które obecnie trzymam kciuki przegrywa. Liczę na to, że w rewanżu utrą im nie tylko nosa.

Dzisiaj? Oczywiście kciuki za Wilki i trochę za P$G. Chociaż w drugim przypadku to wybór mniejszego zła.

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
ODPOWIEDZ