Liga Mistrzów 2015/16
- sebastian10
- Juventino
szykuje sie wielki finał barca - bayern jak nie bayern to psg albo real .
Mc chyba pelegrini chce zostawić guardoli prezent i nie zakwalifikować sie do Lm ale by sie pepe <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> chyba nici z duet lewy aguero
Mc chyba pelegrini chce zostawić guardoli prezent i nie zakwalifikować sie do Lm ale by sie pepe <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> chyba nici z duet lewy aguero
- CzeczenCZN
- Juventino
Vidal znów otwiera wynik w 1/4 finału CL. Tym razem, już w 2 minucie!
Pierwszy gol ćwierćfinałów...
TTOOOORRRREEESSSS!!! Atletico prowadzi na Camp Nou! 1-0
Włączam Streama!
Pierwszy gol ćwierćfinałów...
TTOOOORRRREEESSSS!!! Atletico prowadzi na Camp Nou! 1-0

Włączam Streama!
- Wojtek
- Juventino
Atletico!! Byłoby świetnie gdyby udało im się awansować albo nawet wygrać całą LM
Bayern szybko otworzył wynik, a potem już na spokojnie. Widać było, że Benfica wysoko wyszła od początku i zaraz dostali bramę.

Bayern szybko otworzył wynik, a potem już na spokojnie. Widać było, że Benfica wysoko wyszła od początku i zaraz dostali bramę.
- CzeczenCZN
- Juventino
No to Atletico w "10" - Torres z nieba do piekła...
Gol wkrótce 2 żółte. Ciężko będzie teraz Atletico... : :roll:

Gol wkrótce 2 żółte. Ciężko będzie teraz Atletico... : :roll:
- Cabrini_idol
- Juventino
Juz drukuję ziomek na korzyść Barcy. Nie chcę siać spiskowych teorii ale Boże jak ten sędzia drukuje pod Barce to aż w oczy kole.

- Pogbang
- Juventino
Hmm czy czegoś mi to nie przypomina...Poprostu pisze:Brawo sędzia który nie gwiżdże karnego dla Benfiki po ewidentnej ręce Lahma.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jakie drukuje ludzie, myślałem, że Zaza ma ptasi móżdżek ale Torres po golu kompletnie odleciał, wchodzi bez sensu w obrońców jak głupek, za pierwszym razem dostał żółtą i kompletnie nic go to nie nauczyło, chwile później zrobił to samo i chyba nie wyleciał tylko dlatego, że Barca utrzymała się przy piłce blisko pola karnego ale za trzecim razem już nie było przeproś... niestety ale pretensje do sędziego są kompletnie z dupy
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Julek997
- Juventino
hahha a ja do brata przy 0-1 dla Atletico mówię, Ty Brych weź wymyśl coś, aby Barca wygrała.
Jak zobaczyłem przed meczem ryj tego sędziego, to od razu przypomniało mi się jak w zeszłym sezonie (nie pamiętam z kim) sędziował mocno przeciw Juve.
Szkoda, że Europejskie puchary są tak wypaczone. Najważniejsze dla nich są Barca, Bayern i Real
Jak zobaczyłem przed meczem ryj tego sędziego, to od razu przypomniało mi się jak w zeszłym sezonie (nie pamiętam z kim) sędziował mocno przeciw Juve.
Szkoda, że Europejskie puchary są tak wypaczone. Najważniejsze dla nich są Barca, Bayern i Real
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
To co dzisiaj palant z gwizdkiem wyczynia to przekracza wszelkie granice przyzwoitości...Barca, Bayern i Real muszą znaleźć się w półfinale i nic tego nie zmieni...niestety