Sezon 2015/2016
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
To jest całkiem sensownie zarządzany klub i należy pokładać nadzieję, że znajdą odpowiedniego następcę, który będzie umiał uplasować się co najmniej na miejscu 10-12, bez większego strachu przed spadkiem.pumex pisze:Kurcze, szkoda, gdyby Sassuolo straciło swojego obecnego trenera. Każdemu znane są nasze powiązania z Neroverdimi, stąd mi jako kibicowi Juve zależy, by nasz satelicki klub trenował porządny szkoleniowiec, a nie jakaś łajza typu Rolando Maran etc.
Bardziej można się obawiać rozkupienia zespołu - Vrsalijko i Berardi pewnie odejdą w tym roku, a całkiem nieźle radzą sobie też Acerbi i Sansone. Oczywiście ma przyjść młody Sensi, pewnie inne ciekawe ruchy, ale nie wiadomo jak to się wszystko ułoży.
- annihilator1988
- Juventino
Icardi nazwał Maxi Lopeza ignorantem, bo ten nie podał mu ręki przed rozpoczęciem spotkania :head:
Edit
Niestety takie rzeczy się zdarzają. To jest zależne od ignorancji pewnych osób. Ja podałem rękę, jestem uprzejmy.
Edit
Kilka miesięcy temu była żona Maxiego zdradziła w wywiadzie, że z Icardim stuka się w domu co 5 minut. Czego to się nie zrobi, by dostać trochę kaski od pismaków
Edit
Oto co powiedział zapytany o sytuacje:LordRahl pisze:Ale on tak poważnie miał pretensje, że Lopez nie podał mu ręki? ... Inter to jednak stan umysłu
Niestety takie rzeczy się zdarzają. To jest zależne od ignorancji pewnych osób. Ja podałem rękę, jestem uprzejmy.
Edit
Kilka miesięcy temu była żona Maxiego zdradziła w wywiadzie, że z Icardim stuka się w domu co 5 minut. Czego to się nie zrobi, by dostać trochę kaski od pismaków
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2016, 20:53 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Fakt, że Icardi pukał mu żonę nie jest żadnym usprawiedliwieniem?LordRahl pisze:Niektórzy ludzie nie mają... honoru? Nie wiem już nawet jak to określićannihilator1988 pisze:Icardi nazwał Maxi Lopeza ignorantem, bo ten nie podał mu ręki przed rozpoczęciem spotkania :head:

- albertcamus
- Juventino
http://www.fakt.pl/mauro-icardi-odbil-z ... 482,1.htmlVanquish pisze:Fakt, że Icardi pukał mu żonę nie jest żadnym usprawiedliwieniem?LordRahl pisze:Niektórzy ludzie nie mają... honoru? Nie wiem już nawet jak to określićannihilator1988 pisze:Icardi nazwał Maxi Lopeza ignorantem, bo ten nie podał mu ręki przed rozpoczęciem spotkania :head:
Wybaczcie źródło, ale wpisałem po prostu w google "Icardi Maxi Lopez".

Tutaj wszyscy szczęśliwi w trójkę

Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2016, 20:32 przez albertcamus, łącznie zmieniany 2 razy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zapominacie, ze Icardi i jego porzadna pani mieszkaja z dziecmi Maxiego. :rotfl: I tak sie dziwie, ze gracz Torino nie gniecie tego robala przy kazdej nadarzajacej sie okazji.
- LordRahl
- Juventino
Widać facet ma więcej poziomu niż ten "typ" IcardiCavAllano pisze:Zapominacie, ze Icardi i jego porzadna pani mieszkaja z dziecmi Maxiego. :rotfl: I tak sie dziwie, ze gracz Torino nie gniecie tego robala przy kazdej nadarzajacej sie okazji.

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
chyba nawet Verona powalczy jeszcze o utrzymanie. Za tydzień grają z Napoli bez trenera i Igły, mogą powalczyć, potem grają u siebie z Frosinone także jeszcze mają szansę się utrzymać
- Knursen
- Romanista
Icardi to zwykły kmiot. Powinien się zamknąć i nie poruszać tego tematu w mediach, jeżeli by miał chociaż resztki przyzwoitości. Żal mi przede wszystkim dzieci, za kilka lat sobie poczytają jak to ich matka zdradzała ojca za plecami z jego kumplem, po czym publicznie się chwaliła jak to się super posuwają. Tępa dzida godna ekipy z Warsaw Shore.
- CzeczenCZN
- Juventino
Oj szczerze trzymam kciuki! Lubię jak derby zostają w Serie A :hellyes: Poza tym żal Wszołka, bo dobrze sobie poczynarammstein pisze:chyba nawet Verona powalczy jeszcze o utrzymanie.

Tyle że to utrzymanie niech sobie zapewnią do 37 kolejki :cwaniak: - ale to, to chyba nie możliwe...
Dlatego właśnie ja go nie znoszę, obojętnie jak dobrym piłkarzem by nie był. Mówił że kiedyś Maxi Lopez był jego idolem, jak starszy Argentyńczyk grał w Barcelonie, a młodszy w jej juniorach.Knursen pisze:Icardi to zwykły kmiot. Powinien się zamknąć i nie poruszać tego tematu w mediach
Odbił idolowi żonę, nie wiem jaką to kanalia trzeba być... (tfu!)
Dumny pewnie jest co nie? W ogóle ten Interista ma w twarzy coś odpychającego, wrednego. Szczerze? Życzę mu jak najgorzej, wszystkiego co najgorsze. Mogę np. nie lubić CR7, Bale'a, Higuaina - ale zasadniczo w ramach sportowej złości! Ale w tym przypadku już nie o sport chodzi, on nie jest dla mnie człowiekiem.
Ona też nie lepsza...
Nie świruj? To aż tak?! :shock: !Knursen pisze: Po czym publicznie się chwaliła jak to się super posuwają. Tępa dzida godna ekipy z Warsaw Shore.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Podobieństwo Icardiego do Trybsona nie jest w końcu przypadkowe.Knursen pisze:Icardi to zwykły kmiot. Powinien się zamknąć i nie poruszać tego tematu w mediach, jeżeli by miał chociaż resztki przyzwoitości. Żal mi przede wszystkim dzieci, za kilka lat sobie poczytają jak to ich matka zdradzała ojca za plecami z jego kumplem, po czym publicznie się chwaliła jak to się super posuwają. Tępa dzida godna ekipy z Warsaw Shore.