Mecze Juve w TV
- PrzemasJuve
- Juventino
Jeeeest! Eleven w Vectrze!! :hellyes: ...ale oczywiście nie dla mnie, bo oferta liczy się tylko odbiorców cyfrowych...
tak, tak niektórzy mają jeszcze analogową kablówkę
tak, tak niektórzy mają jeszcze analogową kablówkę

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- rufi8
- Juventino
Od 25 lutego do końca marca oba kanały będą gratis dla wszystkich. Ciekawe co wymyślą po tym okresie. Mam wrażenie, że bez podwyżki się nie obędzie. Niedawno przedłużyłem umowę i posiadam pakiet Sport na ostro, więc chyba logicznym byłoby nadawanie kanałów Eleven w tym właśnie pakiecie.Sorek21 pisze: Natomiast info dnia brzmi : Eleven w sieci Vectra !
- delarudii
- Juventino
Może wreszcie doczekamy się jakiegoś przedmeczowego studia. Choć z drugiej strony ciężko w to uwierzyć, że akurat teraz przed meczem z Interem miałoby być, a dwa tygodnie wcześniej przed meczem z Napoli nie było nic..Sorek21 pisze:Być może Eleven coś szykuje - transmisja Juve -Inter zacznie się od 20:15 podczas gdy mecz jest od 20:45
Jednak może to błąd w programie i od 20:15 będzie skrót meczu z poprzedniej rundy.
- tabo89
- Juventino
Rewanż z Bayernem będzie w Multikinie, dla klientów Orange 2 bilety w cenie 1 

Tomek Kiedy będzie info jakie rewanże pokażecie 15-16 marca?
Multikino Polska Tomku, 15 marca pokażemy mecz Atletico vs. PSV, a 16 marca – mecz Bayern vs. Juventus.
Tomek Dzięki. Czy na ligę mistrzów działa środa z Orange albo vouchery?
Multikino Polska Tak, promocja Środa z Orange obowiązuje na mecze rozgrywające się w środy. A o jakie vouchery konkretnie pytasz?
- livinglegend
- Juventino
Czy ktoś wie do kiedy Eleven zagarnął dla siebie Serie A? Coś mi świta, że na razie pewny jest tylko sezon 16/17, może mnie ktoś upewnić?
Arrivederci Mauro e David 

- jonssonek66
- Juventino
Eleven powinno przejąć Puchar Włoch, ilość meczy na Polsacie to tragedia.
- Sorek21
- Juventino
Wklejam mały opis jak można oglądać mecze przez internet na ekranie telewizora
1 kupujemy na allegro jeden z najtańszych modeli dekodera nbox z enigma 2 (ok 150z)
2 Jeśli jest to model bez wbudowanego dysku to podlączamy do niego pendrive lub dysk przenośny aby zapewnić miejsce na buforowane dane
3 podłączamy internet kablem lan
4 uruchamiamy iptv player
5 Z bogatej listy serwisów wybieramy Web Stream Player
6 Wchodzimy w folder Sport365live
Mamy wtedy stronę w stylu meczyki pl na ekranie telewizora. Wszystkie najważniejsze mecze danego dnia według godzin.Do każdego spotkania do wyboru kilka opcji streamów z meczem z różnych krajów w tym PL jeśli akurat transmitują.U mnie na necie 6mb chodzi świetnie bez żadnych zacięć.
1 kupujemy na allegro jeden z najtańszych modeli dekodera nbox z enigma 2 (ok 150z)
2 Jeśli jest to model bez wbudowanego dysku to podlączamy do niego pendrive lub dysk przenośny aby zapewnić miejsce na buforowane dane
3 podłączamy internet kablem lan
4 uruchamiamy iptv player
5 Z bogatej listy serwisów wybieramy Web Stream Player
6 Wchodzimy w folder Sport365live
Mamy wtedy stronę w stylu meczyki pl na ekranie telewizora. Wszystkie najważniejsze mecze danego dnia według godzin.Do każdego spotkania do wyboru kilka opcji streamów z meczem z różnych krajów w tym PL jeśli akurat transmitują.U mnie na necie 6mb chodzi świetnie bez żadnych zacięć.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Podpowie ktos gdzie najrozsądniej wykupić eleveny? Mialem wykupiony pakiet na Player.pl ale nie bardzo jestem zadowolony, teraz widzę ze istnieje juz możliwość wykupienia pakietu i na stronie eleven i na ipli, ktos cos poleca?