LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2016, 22:54

Interwencja kolejki Navasa po niesamowitym strzale Messiego :jaw:
Dobrze, że Real wygrał, bo te emocje w Hiszpanii może jeszcze jakieś będą, poza tym Barcelonie przy się zimny prysznic.

Apropo Waszego "konlifku" co kto ogląda, ja większość czasu oglądałem Juve, na drugi mecz zerkałem na laptopie chwilami, osobiście nie wyobrażam sobie skupiać się na innym meczu jak gra Juventus no ale każdy robi jak uważa :)

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2016, 22:56

juvemaroko pisze:Zidane pokazal ze zasluguje na ta szansa. Mysle ze po tej wygrane Real powalczy i latwo sie niej podda w rozgrywkach LM.
Rozumiem, że nick zobowiązuję, ale weź chłopie pisz po polsku.

jackop z całym szacunkiem, ale marny z Ciebie kibic Juve. Rozumiem, że Gran Derbi są przeważnie świetnymi widowiskami, ale dzisiejszego wieczora wybór mógł być tylko jeden, a Ty wybrałeś źle.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2016, 23:14

panlider pisze:
juvemaroko pisze:Zidane pokazal ze zasluguje na ta szansa. Mysle ze po tej wygrane Real powalczy i latwo sie niej podda w rozgrywkach LM.

Kolega juvemaroko nie jest Polakiem więc luzuj .

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2016, 23:29

Poprostu pisze:
panlider pisze:

Kolega juvemaroko nie jest Polakiem więc luzuj .
W takim razie przepraszam i zwracam honor, nie wiedziałem.

rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2016, 23:37

Przepraszam ze tak slabo pisze i nie mam mozliwosc uzywanie Polskich liter.

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2016, 23:42

juvemaroko pisze:Przepraszam ze tak slabo pisze i nie mam mozliwosc uzywanie Polskich liter.
Daj spokój człowieku, bo nie masz za co przepraszać. Jakbym wiedział, że nie jesteś Polakiem, to bym się nie przypierniczał :)
Peace!

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2016, 00:03

Sedzia tez tragiczny. Ramos powinien wczesniej wyleciec a gol Bale w 100% słuszny.

Kiss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2016, 04:52

Patrzac po tym meczu, a glownie po opadającej na dno formie Barcelony, można powiedzieć jedno: z Bayernem nie przegraliśmy tylko walki o cwiercfinal. Przegralismy autostradę do zwycięstwa w CL.
Dupka boli jeszcze bardziej

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2016, 09:12

Kiss pisze:Patrzac po tym meczu, a glownie po opadającej na dno formie Barcelony, można powiedzieć jedno: z Bayernem nie przegraliśmy tylko walki o cwiercfinal. Przegralismy autostradę do zwycięstwa w CL.
Dupka boli jeszcze bardziej
Wróżenie z fusów. Do finału pod koniec maja może się jeszcze wiele zmienić, poza tym nie lekceważyłbym PSG.
Porażka w Monachium była potwornie bolesna, ale trzeba żyć dalej. Może w przyszłym roku pójdzie lepiej? W tym sezonie LM w zasadzie od początku mieliśmy pod górkę.
Najcięższa grupa, mecze z Gladbach rozgrywaliśmy akurat jak Ci złapali swoją najlepszą formę w tym sezonie, mecz z Sevillą przegraliśmy po nieprawdopodobnej nieskuteczności Moraty i farfoclu Llorente z rożnego. Potem jedno z najgorszych możliwych losowań (gorsza byłaby chyba tylko Barcelona) i pechowa porażka w Monachium po tym, jak nasz najbardziej doświadczony w LM piłkarz, popełnił szkolny błąd w doliczonym czasie gry. Do tego wszystkiego jeszcze te kontuzje. To po prostu nie był nasz sezon w Europie.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2016, 11:41

narzekacie na sędziowanie w Serie A ale Roma-Juve sprzed chyba 2 lat to i tak pikuś przy tym co gwizdał wczoraj ten koleś w Barca-Real :) co za tragedia... w 9 minucie 5-10 metrowy spalony Suareza, który blokuje Ramosa i nic... faul na Messim na pograniczu pola karnego i nic... gol Bale i nagle gwizdek z dupy... ;) a we Włoszech narzeka się na pół metrowego spalonego albo gdy piłka o 2cm przekroczy linię bramkową na 0.01 sekundy i płacz jest przez resztę sezonu... a tam? piłkarze sobie a sędzia sobie i we wtorek nikt już nie będzie o tym pamiętał...

@joy: a bo to była "piątka"... no to rzeczywiście nie było
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2016, 22:13 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
joy

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2016, 14:37

@Maly masz rację, sędziowanie było żenująco słabe nawet jak na 'standardy' la liga. Ale akurat w tej sytuacji, o której piszesz Suarez nie był na spalonym ;)

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2016, 14:46

Moim zdaniem, to w tej chwili jedyna liga, gdzie sędziowie trzymają jako taki poziom to Bundesliga. Nie oglądam co tydzień wszystkich lig, ale staram się co jakiś czas rzucić okiem na PD, BPL i Bundesligę właśnie i w Niemcowni nie zdarzają się takie kabarety jak w Serie A czy La Liga. W Anglii też sędziowanie ostatnimi czasy poleciało na łeb, na szyję. Aczkolwiek wydaje mi się, że Hiszpanie z Włochami zdecydowanie przodują w tej niechlubnej kategorii. Nie pamiętam, kiedy ostatnio widziałem mecz Juve, w którym sędzia nie odpierniczył jakiegoś babola, a ostatnie derby Turynu to był naprawdę kiepski żart. Wczoraj zresztą też odgwizdanie spalonego w momencie, kiedy Morata nie zrobił żadnego ruchu do piłki, a podanie było kierowane do Pogby, totalnie mnie rozbroiło.

Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2016, 14:25

Ponoć wyciekły nowe dokumenty ujawniające oszustwa podatkowe Messiego... prawdziwy idol dla młodzieży :prochno:

Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2016, 14:40

Po prostu Messi za wszelką cenę chce iść w ślady Maradony :prochno:

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2016, 17:51

Yaro417 pisze:Po prostu Messi za wszelką cenę chce iść w ślady Maradony :prochno:
Ja od bardzo dawna wiedziałem, że Messi piłkarzem jest wybitnym, ale poza tym to pazera i przestępca. Akcje z hiszpańskim fiskusem czy branie pieniędzy za występ w meczu charytatywnym dobitnie pokazały, jakim jest człowiekiem. Pod tym względem nie dorasta Ronaldo do pięt.

ODPOWIEDZ