Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- bajbek17
- Juventino
Chłopaki mam zamiar wybrać się na mecz w kwietniu może Capri, może Palermo tylko mam mały problem z przelotem. Bezpośrednio do Turynu raczej opcji nie ma więc pozostaje Mediolan lub Bergamo, ewentualnie Bolonia. Wchodzę na ryanair i wszystko spoko tylko mediolan bergamo jest jako jedno lotnisko? Czyli to zapewne lotnisko w Bergamo czyli trochę dalej niż Mediolan. W tej sytuacji opcja z lotem do Bolonii (dużo tańsza). Pytam się was, którzy już pewnie nie raz byliście na meczu Juve i jak proponujecie, może jakieś sugestie, gdzie lepiej, skąd lepsza komunikacja z Turynem? Z góry dziękuje. Aha i jeszcze może jakiś sprawdzony hotel na weekend w Turynie?
- mazitbg
- Juventino
Lotnisko w Bergamo (specjalne dla tanich linii lotniczych) jest dobrze skomunikowane z Mediolanem (5€ za bilet busem i jesteś tam na dworcu) skąd masz mnóstwo połączeń kolejowych z Turynem i to mógłbym Ci polecić chyba jako najlepszą opcję z tego co przedstawiłeś
. Na forum już jest dużo dokładnych opisów co i jak zrobić, także poszukaj a na pewno znajdziesz 
Co do hotelu ja spałem np tutaj i było ok (minus taki, że daleko do stadionu) http://art-hotel-guala.torinohotels.net/

Co do hotelu ja spałem np tutaj i było ok (minus taki, że daleko do stadionu) http://art-hotel-guala.torinohotels.net/

- CzarnyZkultury
- Juventino
ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z biletami na final Coppa Italia? wiem, że sprzedaż rusza 30/03/2016. Generalnie jestem Juventus Member, ale na oficjalnej stronce Juve nie ma informacji na temat biletów..
dobra znalazłem, może się komuś przyda http://www.juventus.com/en/news/news/20 ... tails-.php
dobra znalazłem, może się komuś przyda http://www.juventus.com/en/news/news/20 ... tails-.php
- marcin_juventino87
- Juventino
Witam wszystkich 
chcialbym sie wybrac z dziewczyna na ostatni mecz z Sampdoria i odrazu na final Pucharu Włoch. Chcialem sie dowiedziec cos wiecej o tej karcie Member.
Czy jesli zamowie sobie to czlonkostwo to bd mial wieksze szanse za zakup biletow na oba mecze? Czy czlonkostwo upowaznia do kupna tylko jednego biletu na mecz czy wiecej? Wiem ze na Sampdorie moze byc mega ciezko jako ze prawdopodobnie bd swietowanie mistrzostwa wiec chce miec wieksza pewnosc jesli chodzi o bilety bo nie chce sie bawic przez viagogo
Z gory dzieki za informacje.

chcialbym sie wybrac z dziewczyna na ostatni mecz z Sampdoria i odrazu na final Pucharu Włoch. Chcialem sie dowiedziec cos wiecej o tej karcie Member.
Czy jesli zamowie sobie to czlonkostwo to bd mial wieksze szanse za zakup biletow na oba mecze? Czy czlonkostwo upowaznia do kupna tylko jednego biletu na mecz czy wiecej? Wiem ze na Sampdorie moze byc mega ciezko jako ze prawdopodobnie bd swietowanie mistrzostwa wiec chce miec wieksza pewnosc jesli chodzi o bilety bo nie chce sie bawic przez viagogo

Z gory dzieki za informacje.
Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
- PrzemasJuve
- Juventino
Polecam "lajknąć" JSS Polska na facebooku. Ostatnio ogłaszali, że mają wolne miejsca na Carpi jeszcze, wyjazd bodajże z Piekar Śląskich.
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- bajbek17
- Juventino
Jak wy kupujecie bilety z listickets? Ja czatuje jaki to wygląda, ale kurde główna sprzedaż rusza i od razu wszystkie bilety są niedostępne, a po jakimś czasie pojawiają się same rozsypane miejsca zazwyczaj pojedyncze. Ktoś się orientuje?
- bajbek17
- Juventino
Na stronie Listickets, o której pisałem wyżej są już dostępne bilety na finał. Fajna cena jest.mayek pisze:Orientuje się ktoś jak zdobyć kartę juve ABB Tim cup lub jak kupić bilet na finał pucharu Włoch?
- juvemaroko
- Juventino
Kursuje autobus z lotniska do porta susa i tam mozna znalesc autobus ktore jedzie do juventus Stadium.zoff pisze:Siema! Orientuje się ktoś ile czasu zajmuje podróż z lotniska w Turynie pod Juventus Stadium? Kursują jakieś autobusy?
Na lotnisko mozna kupic bilet na pierwsze autobus oraz bilet na kilku zjazdow komunikacja miejska. Nie musisz znac Wloskiego mozna sobie dac rade Uzywajac anglieskiego oraz gestikulujac rekami :dance2:
- Marco_soccer
- Juventino
Ląduje 1 maja o 11:45, czy jest możliwość dostać się przed pierwszym gwizdkiem, na Juventus Stadium?
- Marco_soccer
- Juventino
Myślałem nad tą opcją, tylko czy można kupić bilet na pociag online, lub w pociągu ?
[/img]

- tabo89
- Juventino