Kontuzje
- pablo1503
- Juventino
Push3k pisze:Czy ktoś zlicza te kontuzje albo prowadzi jakieś statystyki?
Dragon stronę wcześniej pisze: Dodam tylko, że wliczając wczorajszą kontuzję Dybali, uraz Barzagliego jest okrągłym 50 tym! Z czego 37 mięśniowa :dance2: :hellyes:

- Vincitore
- Juventino
Dzisiaj uświadomiłem sobie, że skoro Barzagli nabawił się urazu, to pewnie posiedzi na L4 i ominie go mecz z Empoli, Chiellini ze swoją przewlekłą kontuzją zaszczyci nas swoją obecnością dopiero na rozdaniu medali Serie A, sytuację Caceresa każdy zna, a Bonucci ma zawiasy na kolejny mecz.
Zostaliśmy z jednym Ruganim na najbliższy mecz.
Zostaliśmy z jednym Ruganim na najbliższy mecz.

- pablo1503
- Juventino
A co z nim? Pytam poważnie, bo zupełnie zapomniałem, że ktoś taki jest w tym klubie. Jakiś czas temu była kontuzja, potem sporo spekulowało się o tym, że nie przedłuży kontraktu i mój mózg zupełnie wyparł Martina ze świadomości. Dosłownie zapomniałem o takim piłkarzu. Ale to też nie za dobrze o Nim świadczy.Vincitore pisze:sytuację Caceresa każdy zna

Pewnie Evra, Lichtsteiner i Rugani będą robili za stoperów. Dziwnie to będzie wyglądało, ale innej opcji nie widzę.Vincitore pisze:Zostaliśmy z jednym Ruganim na najbliższy mecz.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Już mi się nie chce nawet komentować tych kontuzji
Jak sztab zostanie na następny sezon, to będziemy potrzebować kadrę liczącą 40stu zawodników. Paranoja.
Vincitore Właśnie... jak gra

Vincitore Właśnie... jak gra

Ostatnio zmieniony 22 marca 2016, 17:34 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino
Mnie pisząc "sytuację" bardziej chodziło o koniec sezonu dla niego, co z jego kontraktem to nie wiadomo. Gdzieś w kuluarach mówiło się, że klub jednak przedłuży z nim kontrakt, ale ostatnimi czasy ani widu, ani słychu.pablo1503 pisze:A co z nim? Pytam poważnie, bo zupełnie zapomniałem, że ktoś taki jest w tym klubie. Jakiś czas temu była kontuzja, potem sporo spekulowało się o tym, że nie przedłuży kontraktu i mój mózg zupełnie wyparł Martina ze świadomości. Dosłownie zapomniałem o takim piłkarzu. Ale to też nie za dobrze o Nim świadczy.Vincitore pisze:sytuację Caceresa każdy zna![]()
Strasznie mnie to gryzie, że możemy takiego zawodnika puścić za darmo. Ma 29 lat, jest chyba najbardziej uniwersalnym zawodnikiem w naszej kadrze i co najważniejsze - gdy gra to zazwyczaj wie o co w tym wszystkim chodzi. Pogonimy go za darmo jak Llorente, mimo, że moglibyśmy skasować za niego moim zdaniem nawet coś koło 10 baniek, coś strasznego.
- pablo1503
- Juventino
Właśnie o to pytałem. Nie o kontrakt, a o kontuzję. Kurcze, zupełnie wyleciało mi z głowy, że już nie zobaczymy Martina do końca rozgrywek.Vincitore pisze:Mnie pisząc "sytuację" bardziej chodziło o koniec sezonu dla niego
Też nie chciałbym oddawać go za darmo. Pomimo swoich problemów z kontuzjami, to Urus jest dobrym obrońcą. Przez swoją rzadką grę popełnia czasem błędy, ale jak już złapie rytm... porządny, uniwersalny obrońca.

- Robaku
- Juventino
tak 10 mln, na pewno przy kontrakcie do końca sezonu chyba nie został jeszcze przedłuzony i przy innych okolicznosciach jak kontuzje, jego wybryki poza boiskowe. Czasem te ceny tutaj leca z czapy.
Nie ma co panikowac, została nam serie A i na niej sie skupimy w calosci, finał CI to inna kwestia. Gramy tylko na jeden front wiec nawet z kontuzjami powinnismy dac rade.
Nie ma co panikowac, została nam serie A i na niej sie skupimy w calosci, finał CI to inna kwestia. Gramy tylko na jeden front wiec nawet z kontuzjami powinnismy dac rade.
- PrzemasJuve
- Juventino
Czyżby magiczna 50 została przekroczona? Łydka, znowu!?
http://www.goal.com/it/news/2/serie-a/2 ... um=twitter
http://www.goal.com/it/news/2/serie-a/2 ... um=twitter
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Dobrze ze odpadlismy z LM, bo sezon bedziemy dokanczac primavera... :head:
- PlanetJuve
- Juventino
Dybala wraca do domu z urazem mięśniowym :facepalm2:
Jak długo jeszcze?? Nie gramy w LM a nawet nie będzie kim wygrać Scudetto.
Kompromitacja sztabu medycznego trwa w najlepsze. Dość
http://www.solojuve.com/oficjalny/juve_ ... edical.php
I jeszcze się chwalą tym. Taa już widzę kolejkę chętnych po tym co się dzieje w zespole :mad2:
Choć z drugiej strony to może być jakiś przełom na przyszły sezon.
Jak długo jeszcze?? Nie gramy w LM a nawet nie będzie kim wygrać Scudetto.
Kompromitacja sztabu medycznego trwa w najlepsze. Dość

http://www.solojuve.com/oficjalny/juve_ ... edical.php
I jeszcze się chwalą tym. Taa już widzę kolejkę chętnych po tym co się dzieje w zespole :mad2:
Choć z drugiej strony to może być jakiś przełom na przyszły sezon.
- PlanetJuve
- Juventino
Dobra wiadomość. Dybala pisał na twitterze, że wkrótce wraca. Chiellini ma być dostępny na mecz z Empoli. Marchisio podobno też ale z nim nie warto ryzykować.Kamex22 pisze:Wg juventus.com Barzagli ma 'tylko' przeciążenie dwuglowego uda.
Będzie monitorowany w najbliższych dniach.