Sezon 2015/2016
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Amauriego wzieli w zimę?Vanquish pisze:W Genoi to możemy raczej liczyć na Perina, ale spojrzałem na skład Napoli na szybko i widzę tego, którego obecność nawet przy 3-0 dla Genoi nie dawałaby mi spokoju...
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Już 1:1 i pewnie skończy się wygraną Napoli, choć Genoa nadal walczy.

- shaggy1987
- Juventino
Kurde i strzelili
ehhh

- Cabrini_idol
- Juventino
To nie ma znaczenia. Neapol nie wygra mistrzostwa z Juve. Po 1 mają 4 pkt straty po 2 oni zawsze sfrajerzą na końcu.
Mistrzostwo już jest sprawą zamkniętą, tym bardziej, że Juve nie gra już w LM.
Mistrzostwo już jest sprawą zamkniętą, tym bardziej, że Juve nie gra już w LM.

- Robaku
- Juventino
Mamy dwa trudne mecze z Milanem na wyjeździe i FLorencją też na wyjeździe. Poza tym ew. trudniejsze Lazio u siebie, poza tym druzyny jakies Chievo, Sampy czy inne Empoli.
Raczej nie powinno być trudności. Florencja siadła konkretnie, nie wiem czy to kwestia narzekań Sousy, czy inny powód, zobaczymy jak Milan, bo odkad poszły ploty o Sinisy to też nie zachwycają. Praktycznie 3-4 najbliższe mecze odpowiedzą czy będą jeszcze emocje czy raczej w maju to już klepanie rezerwami i przygotowania do Euro.
Raczej nie powinno być trudności. Florencja siadła konkretnie, nie wiem czy to kwestia narzekań Sousy, czy inny powód, zobaczymy jak Milan, bo odkad poszły ploty o Sinisy to też nie zachwycają. Praktycznie 3-4 najbliższe mecze odpowiedzą czy będą jeszcze emocje czy raczej w maju to już klepanie rezerwami i przygotowania do Euro.
- juvemaroko
- Juventino
Sassuolo rozgrywa bardzo dobre sezon i ma coraz wieksze szanse zagrac w europejskich pucharach!
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@Robaku
Dokładnie. Ten ślimak Fernandes ledwo wcisnął pierwszą jedenastkę, później zmarnował świetną sytuację, a gdy znów podchodził do karnego, to miałem przeczucie, że nie będzie bramki.
Dokładnie. Ten ślimak Fernandes ledwo wcisnął pierwszą jedenastkę, później zmarnował świetną sytuację, a gdy znów podchodził do karnego, to miałem przeczucie, że nie będzie bramki.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Udinese bardzo ambitnie i jest lepsze. Higuain pozamiatał tym strzałem, należy się mu ten tytuł króla strzelców (ale jednocześnie tym się będzie musiał zadowolić). Szkoda tego drugiego karnego miejscowych, ale skoro strzela taki frajer (każdy widział, co mam na myśli).
- pablo1503
- Juventino
Również polecam, świetny mecz. :cwaniak:Pluto pisze:Ależ meczycho w Udine, włączcie tv. :hellyes:
Fernandes nie powinien zbliżać się do 'jedenastek'. Dwa tragicznie uderzone karne, z czego jeden fartownie wpadł do bramki. Szkoda tego drugiego. Dziś oglądam meczyk miedzy innymi dla Widmera, bo często pada jego nazwisko w kontekście letnich wzmocnień i jestem naprawdę pod wrażeniem. Bardzo dobry mecz w jego wykonaniu. A teraz pytanie do tych, którzy oglądają Udine więcej niż 3/4 razy w roku. Dzisiaj gra nadzwyczajnie dobrze, czy to jego stały poziom?

- Cabrini_idol
- Juventino
Bardzo dobry mecz. Idealny do rosołku.
Udine po prostu jest lepsze, groźniejsze, szybciej gra pod polem karnym.
No i bramka nr 2 parodia bramkarza Napoli ale również piękne nożyce Fernadesa.
Jak dzisiaj Napoli przegra, to chyba scudetto na 99 % zostaje po raz 5 z rzędu w Biało-Czerwonej części Turynu :koszulka:
Udine po prostu jest lepsze, groźniejsze, szybciej gra pod polem karnym.
No i bramka nr 2 parodia bramkarza Napoli ale również piękne nożyce Fernadesa.
Jak dzisiaj Napoli przegra, to chyba scudetto na 99 % zostaje po raz 5 z rzędu w Biało-Czerwonej części Turynu :koszulka:
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2016, 13:26 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.