Liga Mistrzów 2015/16
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Real i trudna droga? - nope.
Dziwnym trafem tylko jeden dwumecz nie ma wyraznego faworyta. Przypadek
.
Bayern Real i Barca juz sa w polfinalach. Byc moze Atletico powalczy u siebie, ale slabo to widze po tym co pokazali z PSV. City - PSG bez faworyta. Niech wygra lepszy ku chwale Allaha
. Emocje jak w Pucharze Zdobywcow Pucharow.
UEFA = FIFA = ukladzik starych dziadkow krawaciarzy. Pozdrawiam.
Dziwnym trafem tylko jeden dwumecz nie ma wyraznego faworyta. Przypadek

Bayern Real i Barca juz sa w polfinalach. Byc moze Atletico powalczy u siebie, ale slabo to widze po tym co pokazali z PSV. City - PSG bez faworyta. Niech wygra lepszy ku chwale Allaha

UEFA = FIFA = ukladzik starych dziadkow krawaciarzy. Pozdrawiam.
- gucio_juve
- Juventino
Mnie to zastanawia, w jakim celu co wyciągnięta kulka, losujący zawsze ją miesza? Pomieszał raz dziadzia z boku na początku - wystarczy. Wyciągam, nie patrzę, nie dotykam długo, nie mieszam. A tu Zambrotta non stop mieszał, przed każdym wyciągnięciem
.

- Cabrini_idol
- Juventino
Nie jestem osobą która wierzy w jakieś podgrzewane kulki. ALe cholera jasna, to losowanie było ustawione jak trzeba. Eh Uefa Uefa....
Atetico nikt nie chce w LM, bo jest to drużyna podobna do Juve, nie grająca efektownie, potrafiąca zabić mecz i nie jest tak medialna dlatego trzeba wyeliminować.
Atletico bez szans, z każdą inna drużyną nic Barca miałaby szanse i to spore.
O innych parach nie będę się wypowiadał bo wiadomo... żal.
Atetico nikt nie chce w LM, bo jest to drużyna podobna do Juve, nie grająca efektownie, potrafiąca zabić mecz i nie jest tak medialna dlatego trzeba wyeliminować.
Atletico bez szans, z każdą inna drużyną nic Barca miałaby szanse i to spore.
O innych parach nie będę się wypowiadał bo wiadomo... żal.

- Lucas87
- Juventino
Gówno mnie obchodzi ich losowanie. Z szamba-perfumerii się nie zrobi. Taki jest cały sport, a nie tylko piłka. Dla mnie mistrzostwem kosmosu jest fakt, iż Juventus, nie dał się zniszczyć, wstał z kolan i dziś każdy musi się z nami liczyć!
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- koki90
- Juventino
Też tak myślałem, ale jakby podejść do meczu z Bayernem na chłodno to po pół roku obiektywni kibice bardziej zapamiętają nasze frajerstwo i wyjątkowy wyczyn Bawarczyków, a nie naszą heroiczną walkę. Niestety, ale z czasem te emocje, które wywołało to spotkanie zanikną w wielu kibicach futbolu, a przyjdzie moment, kiedy zacznie się używanie skrótów myślowych.Lucas87 pisze:Gówno mnie obchodzi ich losowanie. Z szamba-perfumerii się nie zrobi. Taki jest cały sport, a nie tylko piłka. Dla mnie mistrzostwem kosmosu jest fakt, iż Juventus, nie dał się zniszczyć, wstał z kolan i dziś każdy musi się z nami liczyć!
A wtedy wniosek jest jeden i prosty. Mieliśmy awans w rękach, wszystko zależało od nas i daliśmy to sobie wydrzeć. Sędziowie, nieuznana bramka, inne dobre okazje... nikt o tym nie będzie pamiętał.
Jak przypomnę sobie finał Relau z Atletico to pamiętam doskonale gola Ramosa w końcówce i niestety, ale wtedy myśląc "Atletico", myślę "frajerstwo", "nieudolność", "przegrana". Historia pamięta zwycięzców.
Nie odbierzcie mnie źle. Jestem wdzięczny Juve za kawał dobrego futbolu. Chodzi mi jedynie o to, że fala pozytywnych głosów o naszym występie ucichnie a zacznie się zwykłe upraszczanie faktów, a one dla nas nie są przyjemne.
@Maly - szczerze? Ja też nie pamiętam. Tak samo kibice innych drużyn nie będą pamiętać o naszych.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2016, 14:31 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ostatni raz super3 nie zameldowała się w komplecie w 1/2 w sezonie 2010/11 gdy Inter wyeliminował Bayern w 1/8, sezon wcześniej Real odpadł z Lyonem także w 1/8 a ostatni raz gdy super3 grało ze sobą na wcześniejszym etapie rozgrywek miał miejsce w sezonie 2008/09 (Barcelona z Bayernem w 1/4)gucio_juve pisze:Sprytnie to sobie Panowie z UEFY wymyślili. Wielka trójka może na siebie trafić dopiero w półfinale.
mówiłem, że UEFA nie da Włochom przeskoczyć Anglików i to także się potwierdziło ;]
@koki90: nie pamiętam tego dokładnie ale wydaje mi się, że Atletico nie miało tylu i takich okazji jak my żeby zabić mecz, nie zrobili też żadnej zmiany z kosmosu odbierając sobie argumenty, po prostu był to mecz "równy" przez pełne 90 minut
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- morfeuszrejowiec
- Juventino
W sezonie 2013/2014 w półfinale nie było Barcelony. Co nie zmienia faktu, że obecność tych trzech ekip na tym etapie robi się już nudna.Maly pisze: ostatni raz super3 nie zameldowała się w komplecie w 1/2 w sezonie 2010/11
- blackadder
- Juventino
A ileż to zmian zostało wprowadzonych aby wyrównać poziom w Europie. Jak to się mówi "wiele musi się zmienić żeby wszystko zostało po staremu".

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, jak nasi piłkarze są tacy mocni to proszę zajmować na następny sezon pierwsze miejsce w grupie LM i w takim układzie awans do 8-mki europy jest praktycznie z marszu.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Julek997
- Juventino
"Losowanie" chyba dobieranie dla kasy.
Ta jasne, nigdy w 1/4 Barca, Real i Bayern na siebie nie wpadną. Na pewno wierzę tej Mafii.
Współczuje Benfice i Wolfsburgowi bo mają cięzkich rywali i w dodatku 3 sędziów przeciw sobie.
Ta jasne, nigdy w 1/4 Barca, Real i Bayern na siebie nie wpadną. Na pewno wierzę tej Mafii.
Współczuje Benfice i Wolfsburgowi bo mają cięzkich rywali i w dodatku 3 sędziów przeciw sobie.