LM 15/16 (1/8): Bayern 2-2 (dog. 4-2) JUVENTUS
- pablo1503
- Juventino

Mam ochotę kląć, ale regulamin mi zabrania!!! Chyba najwięksi optymiście nie spodziewaliby się takiego przebiegu meczu! Ja pierdziele.
Akcja Morata - Cuadrado... Łał. Akcja sezonu, bez wątpienia. A posadzenie Lahma na ziemie - majstersztyk. Coś a'la Messi i Boateng.
Jeszcze nie wygraliśmy, ale jesteśmy na dobrej drodze. Fino Alla Fine :juve:
Akcja Morata - Cuadrado... Łał. Akcja sezonu, bez wątpienia. A posadzenie Lahma na ziemie - majstersztyk. Coś a'la Messi i Boateng.
Jeszcze nie wygraliśmy, ale jesteśmy na dobrej drodze. Fino Alla Fine :juve:

- kuba2424
- Juventino

No i co drogi Pumexie i spółka?! To wam Juve dziś niezły numer wycina...zastanawiam się, czy może po tym meczu zmienicie podejście do pewnych spraw czy nadal będziecie widzieć wszystko w czarnych kolorach!
Szacun dla tych po mojej stronie!
Szacun dla tych po mojej stronie!
- baron
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
No cóż muszę posypać głowę popiołem bo nie wierzyłem w taki scenariusz. Bardziej postanowiłem oglądać żeby być z Juve także przy porażce, a tu sensacjone. Cuadrado dlaczego nie wcisnąłeś na 3-0.
- Diego
- Juventino

jarmel pisze:O meczu nic nie będę pisał bo żadne słowa nie oddadzą moich emocji.
Jedynie jakby ktoś poratował sopcastem.. bo u mnie ruski wysypał się pod koniec drugiej połowy.. Pomocy
Channel - 257667 hd i nie tnie
- Hed
- Juventino

- Podziekował: 84 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
To u Ciebie juz sie mecz konczy? jaki wynik ?jarmel pisze:O meczu nic nie będę pisał bo żadne słowa nie oddadzą moich emocji.
Jedynie jakby ktoś poratował sopcastem.. bo u mnie ruski wysypał się pod koniec drugiej połowy.. Pomocy
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mówcie co chcecie, ale dla mnie ten mecz jest jak ten klasyk z Realem z 2003. Szkoda, że arbiter nam zabrał jedną bramkę, ale i tak jest blisko. Bardzo blisko. Forza Juve!!!
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Akcja na 0:2 Moraty i Cuadrado, Jezu jak oni ośmieszyli ten wielki Bayern. Hiszpan mnie irytuje przez cały rok, ale jak przychodzi grać o gigantyczną stawkę to jest nie do przecenienia.