Miejsce z marzeń...!!!
- Paulo
- Juventino
Czasami śni mi się w nocy, że jestem na Delle Alpi, siedzę wśród fightersów i dopinguje JUve. Czuje się jak prawdziwy TIFOSI.
Czy ktoś z was był na jakiś słymmych obiektach sportowych, stadionach, ahalch itp???
Jakie są wasze marzenia związane z zwiedzeniem hal czy stadionów???
Ja byłem w ośrodku olimpijskim w Barcelonie (oczywiście na stadionie Espaniolu), byłem pod San Siro, pod estadio Mestalla (Valecia jakby ktoś nie wiedział
), stadion w Como, Genui, tor formuły 1 w Barcelonie oraz z daleka widziałem stadion Eintrachtu Frankfurt i Fc Nurnberg. Byłe też pod stadionem Heysel (
) w Brukseli i narodowym stadionem narodowym Luksemburgu :-D
Moje marzenia to oczywiście Delle Alpi, Amsterdam Arena, Stadio Olimpico, Saint - Denis, Dos Dragao, Jose Alvalde(lizbona) i jeszcze kilka innych. Do tego dorzucam też hale NHL-najelpiej Joe Louis Arena w Detroit albo Staples Center w Los Angeles. Wiem, że wielu kibiców Juve dopinguje Detroit Red Wings.
Ah jakie piękne są marzenia, ale jak rzadko się spełniają
Czy ktoś z was był na jakiś słymmych obiektach sportowych, stadionach, ahalch itp???
Jakie są wasze marzenia związane z zwiedzeniem hal czy stadionów???
Ja byłem w ośrodku olimpijskim w Barcelonie (oczywiście na stadionie Espaniolu), byłem pod San Siro, pod estadio Mestalla (Valecia jakby ktoś nie wiedział

Moje marzenia to oczywiście Delle Alpi, Amsterdam Arena, Stadio Olimpico, Saint - Denis, Dos Dragao, Jose Alvalde(lizbona) i jeszcze kilka innych. Do tego dorzucam też hale NHL-najelpiej Joe Louis Arena w Detroit albo Staples Center w Los Angeles. Wiem, że wielu kibiców Juve dopinguje Detroit Red Wings.
Ah jakie piękne są marzenia, ale jak rzadko się spełniają
- Pavciooo
- Juventino
No cóż. Ja nigdy nie byłem na jakimś większym stadionie, ale to z racji młodego wieku. Chciałbym pojechać na Delle Alpi. A tobie radzę po napisaniu tematu przeczytać go i poprawić błędy ("narodowy stadion narodowy"
)

- Molek big fun juve
- Juventino
ja bylem na Camp Nou w Barcelonie, na Stadio Delle Alpi,San Siro,Stadio Olimpico,Santiago Bernabeu oraz na innych miedzy innymi Borussi Dortmund i Ajaxu
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- booyak
- Juventino
Ja byłem na stadionie MLKS Dąbrovii
Może to nie jakiś super obiekt ale na meczach o punkty (o mistrzostwo V Ligi
, sezon temu byliśmy w czwartej i dwa sezony temu też nawet na 5 miejscu
ale wiecie jak jest...) zawsze jest bardzo gorąca atmosfera 
A co do tematu to niestety nie byłem na jakimś 'wielkim' stadionie za granicą...A szkoda...Może w te wakacje

A co do tematu to niestety nie byłem na jakimś 'wielkim' stadionie za granicą...A szkoda...Może w te wakacje

★ ★ ★
- juveluck
- Juventino
Heysel nie istnieje. Zostalo w 95 roku gruntownie przebudowane i obecnie obiekt ten nosi nazwe Stadionu krola BodwinaPaulo pisze: Byłe też pod stadionem Heysel () w Brukseli i

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Kamil de Lellias
- Juventino
Ja bylem na wielu polskich stadionach i mowiac obiektywnie najmilej wspominam atmosfere z Cracovii. Na swiecie, oprocz Delle Alpi chcialbym zobaczyc Maracane. Zaluje tez ze nie bylem na stadione dziesieciolecia w Warszawie - podobno jest bardzo ciekawie 

- Johnny777
- Juventino
Ech...moim ulubionym stadionem jest Parc De Roosevelta
(no tak...a teraz większość: "gdzie to jest??"
)
A z zagraniczych to byłem tylko na stadionie FC St Pauli w Hamburgu
Jak większość też marzy mi się Turyn i Delle Alpi....ech...pomarzyć....

A z zagraniczych to byłem tylko na stadionie FC St Pauli w Hamburgu

Jak większość też marzy mi się Turyn i Delle Alpi....ech...pomarzyć....

- KowalFromStolica
- Juventino
Niestety nie byłem na żadnym większym stadionie
(nie licząc stadionu na Łazienkowskiej i stadionu RKS-u Radomsko).Chętnie bym pojechał przynajmniej tylko obejrzeć Delle Alpi albo Camp Nou. Może w przyszłości kto wie... :-D

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Rybeq
- Juventino
A może stadion Ernesta PohlaJohnny777 pisze:Ech...moim ulubionym stadionem jest Parc De Roosevelta![]()

Podobnie jak Johnny lubię Parc De Roosevelta.
Co chciałbym zobaczyć ? Wypełniony Stadion Alpejski, na którym rozgrywano by akurat finałowy mecz o puchar Włoch

Z chęcią widziałbym również ArenęA oraz Giuseppe Meazza.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja byłem na stadionie w Bari (super obiekt
), na stadionie Panathinaikosu, Parmy. Z daleka widziałem stadion w Venezii.
Chciałbym kiedyś na żywo zobaczyć Della Alpi, oprócz stadionu Juve chciłbym być na stadionach w: Milanie, Barcelonie (Camp Nou), Amstardemie i Gelsenkirchen. :-D

Chciałbym kiedyś na żywo zobaczyć Della Alpi, oprócz stadionu Juve chciłbym być na stadionach w: Milanie, Barcelonie (Camp Nou), Amstardemie i Gelsenkirchen. :-D
- Slim
- Juventino
Jedyny stadion na jakim bylem to stadion ZAWISZY BYDGOSZCZ
POLONI BYDGOSZCZ :evil: gralem tam mecz z Polonia :twisted:
No bylem na stadionie LECHA POZNAN
i to wszystko 
Moim marzeniem jest DELLE ALPI ale zobaczyc go rowniez z perspektywy pilkarza czyli stojac na murawie... oborcic sie do okola i spojrzec na trybuny... Na te boskie trybuny... no i oczywiscie spotkac Del Piero i paru innych naszych kochanych zawodnikow, nawet Legro

No bylem na stadionie LECHA POZNAN

Moim marzeniem jest DELLE ALPI ale zobaczyc go rowniez z perspektywy pilkarza czyli stojac na murawie... oborcic sie do okola i spojrzec na trybuny... Na te boskie trybuny... no i oczywiscie spotkac Del Piero i paru innych naszych kochanych zawodnikow, nawet Legro

- darel
- Juventino
Ja niestety nie byłem na zadnym wiekszym stadionie. Moim marzeniem, jak wiekszości jest oczywiście stadion alpejski. Mam nadzieje, że w przyszłości spełnie swoje marzenia.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- kouba
- Qualità Juventino
wiesz, jakoś mi sie nie chce w to wierzycPaulo pisze:Ja byłem w ośrodku olimpijskim w Barcelonie (oczywiście na stadionie Espaniolu), byłem pod San Siro, pod estadio Mestalla (Valecia jakby ktoś nie wiedział), stadion w Como, Genui, tor formuły 1 w Barcelonie oraz z daleka widziałem stadion Eintrachtu Frankfurt i Fc Nurnberg. Byłe też pod stadionem Heysel (
) w Brukseli i narodowym stadionem narodowym Luksemburgu :-D
Ja byłem na Camp Nou, Śląskim

- Wojtom
- Juventino
a ja jadłem kolacje z całym Juventusem !!!!!! nie chce nic mówic ale nie musisz kłamać bo widać od razu !! :x :evil: a jesli byłes to pokaż zdjecia bo jak pojechałes bez aparatu to nie wiem wogóle po co tam byłeś !! a co do tematu to marzy mi sie bycie na Delle Alpi i wogóle moze kiedys wybiore sie do Turynu !! 8)Molek big fun juve pisze:ja bylem na Camp Nou w Barcelonie, na Stadio Delle Alpi,San Siro,Stadio Olimpico,Santiago Bernabeu oraz na innych miedzy innymi Borussi Dortmund i Ajaxu
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.