FIFA zamyka kluby...
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
no to może zamknięcie Realu będzie pierwszym krokiem aby coś z tym zrobićWicior pisze:Przecież nikt by sie na to nie odważył.FIFA tylko straszy te kluby.To jest nie możliwe zamknąć kluby, które w historii futtbollu zdobyły nawet sporą część trofeów.A tak czy siak w raporcie znajdzie sie, że te kluby już zmniejszyły dług, a tak sie wcale nie stało.Tak to jest w Hiszpaniii.

- nookie
- Juventino
Misza_18 pisze:nie wydaje mi sie ze nawet gdyby oba te kluby nie zmiejszyly swoich dlugow to FIFA napewno ich nie zamknie!!! choc wg mnie to by bylo dobre rozwiazanie :twisted: a na Real powinni nalozyc zakaz dokonywania transferow no i moze degradacja do 2 ligi 8)
dokladnie..likwidacja jakos nie wchodzi w gre..ale degradacja bardzo mozliwe :twisted: :twisted: i bylbym 100% za...ale uwazam ze nie tylko kluby z Hiszpanii powinni ukarac..ja najbardziej chcialbym zeby ukarana zostala ROMA!!!!!!!!!oni to dopiero powinnie miec dowalona kare...15 lat ciezkich robót w Serie C2
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.