FIFA zamyka kluby...

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2004, 21:11

Wicior pisze:Przecież nikt by sie na to nie odważył.FIFA tylko straszy te kluby.To jest nie możliwe zamknąć kluby, które w historii futtbollu zdobyły nawet sporą część trofeów.A tak czy siak w raporcie znajdzie sie, że te kluby już zmniejszyły dług, a tak sie wcale nie stało.Tak to jest w Hiszpaniii.
no to może zamknięcie Realu będzie pierwszym krokiem aby coś z tym zrobić :D

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2004, 21:18

Misza_18 pisze:nie wydaje mi sie ze nawet gdyby oba te kluby nie zmiejszyly swoich dlugow to FIFA napewno ich nie zamknie!!! choc wg mnie to by bylo dobre rozwiazanie :twisted: a na Real powinni nalozyc zakaz dokonywania transferow no i moze degradacja do 2 ligi 8)

dokladnie..likwidacja jakos nie wchodzi w gre..ale degradacja bardzo mozliwe :twisted: :twisted: i bylbym 100% za...ale uwazam ze nie tylko kluby z Hiszpanii powinni ukarac..ja najbardziej chcialbym zeby ukarana zostala ROMA!!!!!!!!!oni to dopiero powinnie miec dowalona kare...15 lat ciezkich robót w Serie C2 :wink: a tak powaznie to faktycznie powinni cos z tym zrobic bo to jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sytuacja..ktos nie ma pieniedzy a kupuje..dzie tu logika?? :?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ODPOWIEDZ