Liga Mistrzów 2015/16
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
W półfinale trafiamy na ManC a w finale klepiemy Real. Ah, też tak to widzę. A nie, czekaj, przecież jeszcze gdzieś się zaplątał Bayern.Cabrini_idol pisze:Trafią na Barcę w 1/4. Potwierdzone info. Real na Wolfsburg. Benfica na Juve. MC na Atletico.
- pennyroyal
- Juventino
Wolfsburg w ćwierćfinale.
Ktoś jeszcze ma wątpliwości dlaczego Drexler wybrał Wolfsburg a nie Juve ?
Słaby troll chłopaku. Wybrał Wolfsburg, bo się bał wyjechać do innego kraju/$.pennyroyal pisze:Wolfsburg w ćwierćfinale.
Wolfsburg w następnej rundzie na 75% odpada.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
wybrał Wolf$burg dla kasy// poza tym w Juve grzałby ławe. ja i tak uważam że niemiec jest za słaby na wielki klub. Na wilkow w sam raz jest ;p
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- pennyroyal
- Juventino
A ja proszę o trzecią kartkę dla tego pana.Cabrini_idol pisze:Twój stary.pennyroyal pisze:Wolfsburg w ćwierćfinale.
Proszę bez kartki i wyautować tego trolla. A tego posta usunąć.
Wielki klub ? - owszem - w przekroju całej historii.ozi(Forza_Juve) pisze:wybrał Wolf$burg dla kasy// poza tym w Juve grzałby ławe. ja i tak uważam że niemiec jest za słaby na wielki klub. Na wilkow w sam raz jest ;p
Natomiast w tym roku to Wolfsburg jest wielki dla Juve, ponieważ to oni awansowali do ćwierćfinału Ligi Mistrzów, a Juventus jak wiadomo jest więcej niż jedną nogą poza burtą.
Zresztą być może będziemy mieli okazję przekonać się o tym w 1/4, o ile Juve przejdzie Bayern.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2016, 20:51 przez pennyroyal, łącznie zmieniany 1 raz.
- Principino
- Juventino
Słaba prowokacja.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Gdyby nie to, że mam dwa żółtka to pojechałbym tępemu interiście...
PSG awansowało kosztem Chelsea i bardzo dobrze...też jestem zdania, że do tej pory PSG miało pecha trafiając na Barcę ale w tym sezonie mogą nieźle namieszać w LM czego im życzę...
PSG awansowało kosztem Chelsea i bardzo dobrze...też jestem zdania, że do tej pory PSG miało pecha trafiając na Barcę ale w tym sezonie mogą nieźle namieszać w LM czego im życzę...

- pennyroyal
- Juventino
Nie nazwałbym pechem odpadnięcie trzy razy z rzędu - po prostu nie byli tacy dobrzy za jakich ich uważano.alessandro1977 pisze:Gdyby nie to, że mam dwa żółtka to pojechałbym tępemu interiście...
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
Czekaj,Wolfsburg, Wolfsburg... A już wiem, niedawno w mediach było o nich głośno. Zasłynęli tym że niejaki Lewandowski, ten sam który w meczu z nami nie istniał, w 9 minut strzelił 5 goli. Nie no szacun. A i respect za wyeliminowanie Gentu :ppp
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
Ja tam pamiętam jak przyjęli czwórkę od Napoli u siebie. Chciałbym zobaczyć mecz PSG - City. Który klub bardziej arabski?ozi(Forza_Juve) pisze:Czekaj,Wolfsburg, Wolfsburg... A już wiem, niedawno w mediach było o nich głośno. Zasłynęli tym że niejaki Lewandowski, ten sam który w meczu z nami nie istniał, w 9 minut strzelił 5 goli. Nie no szacun. A i respect za wyeliminowanie Gentu :ppp
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- pennyroyal
- Juventino
Nie śmiałbym się z Wolfsburga, bo w tabeli ligi niemieckiej jest tuż za Borussią M., która w LM dwukrotnie zremisowała z Juventusem.ozi(Forza_Juve) pisze:Czekaj,Wolfsburg, Wolfsburg... A już wiem, niedawno w mediach było o nich głośno. Zasłynęli tym że niejaki Lewandowski, ten sam który w meczu z nami nie istniał, w 9 minut strzelił 5 goli. Nie no szacun. A i respect za wyeliminowanie Gentu :ppp
Nie wyciągałbym również pochopnych wniosków na podstawie pojedynczego meczu Wolfsburga - zwłaszcza, że Lewy to bądź co bądź aktualnie "klasa światowa" i może nie raz "ukłuć" Juve w meczu rewanżowym - obym się mylił, ale na pewno będzie ciężko go upilnować.
Moim zdaniem w ewentualnym ćwierćfinale łatwiej by się grało Juventusowi z Benficą - może udałoby się zrewanżować za tę porażkę w LE.
- wojczech7
- Juventino
Pełna zgoda. Podobnie jak FK Astana masakruje na tym polu Inter, który fazę grupową mógł rozegrać, co najwyżej, na PlayStation.pennyroyal pisze: Natomiast w tym roku to Wolfsburg jest wielki dla Juve, ponieważ to oni awansowali do ćwierćfinału Ligi Mistrzów, a Juventus jak wiadomo jest więcej niż jedną nogą poza burtą.
Oglądałem PSG i na moje oko to zbyt łatwo Chelsea stwarzała sobie sytuacje strzeleckie w tym starciu. Francuzi klepię w tej swojej lidze wszystkich, jak popadnie i się to zemści lada moment w LM. No chyba, że dopisze im szczęście w losowaniu - jak napisał Pumex. Jednak, poza Wolfsburgiem, praktycznie każdy może ich odprawić z kwitkiem.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- zbysioJuve
- Juventino
Podzielam ten pogląd, też mi się wydaje (choć po obejrzeniu tylko pierwszego meczu i drugiej połowy rewanżu z Chelsea), że ta obrona PSG mimo znanych nazwisk nie jest jakimś tam monolitem i często się gubi. Do tego nie przekonuje mi zbytnio też ich atak, mimo szybkich i ruchliwych zawodników takich jak Lucas czy Di Maria. Może zmieniłby coś w tej kwestii Cavani, ale on akurat w tych meczach był tylko rezerwowym. Wg mnie do pola karnego mają łatwość i płynność dochodzenia lecz w ostatniej fazie akcji często brakuje tego skutecznego wykończenia ze strony napastników. Jak dla mnie w PSG mocnym punktem jest ich bramkarz a także zawodnicy z drugiej linii, jednak czy to wystarczy Paryżowi aby zagrać w finale to tego nie byłbym już taki pewny. Choć na pewno źle im nie życzę i nie miałbym nic przeciwko jakby się tak stało.wojczech7 pisze:Oglądałem PSG i na moje oko to zbyt łatwo Chelsea stwarzała sobie sytuacje strzeleckie w tym starciu. Francuzi klepię w tej swojej lidze wszystkich, jak popadnie i się to zemści lada moment w LM. No chyba, że dopisze im szczęście w losowaniu - jak napisał Pumex. Jednak, poza Wolfsburgiem, praktycznie każdy może ich odprawić z kwitkiem.
- panlider
- Juventino
Po pierwsze weź pod uwagę fatalny początek sezonu w wykonaniu Gladbach. Po drugie Benfica jest znacznie groźniejszą drużyną, niż Wilki, które dopiero niedawno zaczęły coś grać, ale nadal im daleko do formy z ostatniego sezonu. Ogólnie uważam, że ta drużyna bez De Bruyne straciła jakieś 30% swojej wartości.pennyroyal pisze:Nie śmiałbym się z Wolfsburga, bo w tabeli ligi niemieckiej jest tuż za Borussią M., która w LM dwukrotnie zremisowała z Juventusem.ozi(Forza_Juve) pisze:Czekaj,Wolfsburg, Wolfsburg... A już wiem, niedawno w mediach było o nich głośno. Zasłynęli tym że niejaki Lewandowski, ten sam który w meczu z nami nie istniał, w 9 minut strzelił 5 goli. Nie no szacun. A i respect za wyeliminowanie Gentu :ppp
Nie wyciągałbym również pochopnych wniosków na podstawie pojedynczego meczu Wolfsburga - zwłaszcza, że Lewy to bądź co bądź aktualnie "klasa światowa" i może nie raz "ukłuć" Juve w meczu rewanżowym - obym się mylił, ale na pewno będzie ciężko go upilnować.
Moim zdaniem w ewentualnym ćwierćfinale łatwiej by się grało Juventusowi z Benficą - może udałoby się zrewanżować za tę porażkę w LE.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- CzeczenCZN
- Juventino
Fajnie by było gdyby PSV to utrzymało i ewentualnie przeszło po karnych... W przypadku (powiedzmy) Naszego awansu, mamy jeszcze jedną, relatywnie łatwą drużynę do wylosowania.
Ciekawe co się Kompanamu stało?
Ciekawe co się Kompanamu stało?