Serie A 15/16 (28): Atalanta 0-2 JUVENTUS
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 137 razy
Nie besztaj się bo wychodzi na to, że wszyscy oprócz Ciebie radia słuchali... :lol:PlanetJuve pisze:To ty chyba za to w radiu słuchasz. Marchisio i Khedira grają swoje.
W drugiej połowie festiwal żenady trwał w najlepszej...jedynym pozytywem tego meczu była piękna indywidualna akcja, o dziwo defensywnie usposobionego Leminy...
Max znowu miał nosa do zmian...
Dziwni strzelcy bramek : Barzagli, Lemina... :shock:
Niech oni się ogarną bo w Monachium z taka grą będzie bardzo nieprzyjemnie...
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Lemina zawstydził ,,mistera 100 milioni" pokazując jak powinno się kiwać i strzelać bramę
Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- Principino
- Juventino
Lemina <33 mam nadzieję że wykupią/przedłużą wypożyczenie tego chłopaka, bo drzemię w nim spory potencjał.
- koki90
- Juventino
No, no dawno nikt takiej bramki nie strzelił w Juve jak Lemina. Cuadrado czy Pogba nie powstydziliby się takiego dryblingu i wykończenia.
Tak jak ktoś wspominał wcześniej. Wynik dużo lepszy niż gra
Tak jak ktoś wspominał wcześniej. Wynik dużo lepszy niż gra
Principino pisze:Lemina <33 mam nadzieję że wykupią/przedłużą wypożyczenie tego chłopaka, bo drzemię w nim spory potencjał.
Na pewno większy niż u Sturaro...
Tak jak mówiłem - bramka na 2-0 w drugiej połowie i do domu. Mały nakład sił, spokojne zwycięstwo i kolejne minuty bez straty bramki przez Buffona :hellyes:
Forma ma być na Bayern :juve:
Ostatnio zmieniony 06 marca 2016, 17:01 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- pablo1503
- Juventino
To nie jest minimalizm, to jest po prostu słaba forma.
Nie ma formy -> nic nie wychodzi -> nie ma pewności siebie -> nie podejmuje się ryzyka -> bez ryzyka gra jest schematyczna, nudna i przewidywalna. Nieciekawie to wygląda, a przecież już mamy wiosnę i właśnie w tym okresie powinniśmy wbijać najwyższy bieg. Lemina.
Zauważyłem u Pogby głupią tendencję do nie uczenia się na błędach. Nie wyjdzie mu jakiś zwód/zagranie? Powtórzę to 10 razy aż w końcu wyjdzie. Nie udało się dwa, trzy razy, to może lepiej oddać piłkę, a nie iść ślepo w w zaparte. To jest przykład złej ambicji.
Nie ma formy -> nic nie wychodzi -> nie ma pewności siebie -> nie podejmuje się ryzyka -> bez ryzyka gra jest schematyczna, nudna i przewidywalna. Nieciekawie to wygląda, a przecież już mamy wiosnę i właśnie w tym okresie powinniśmy wbijać najwyższy bieg. Lemina.
Zauważyłem u Pogby głupią tendencję do nie uczenia się na błędach. Nie wyjdzie mu jakiś zwód/zagranie? Powtórzę to 10 razy aż w końcu wyjdzie. Nie udało się dwa, trzy razy, to może lepiej oddać piłkę, a nie iść ślepo w w zaparte. To jest przykład złej ambicji.
- CzeczenCZN
- Juventino
Lemina zawstydził naszych Turbodymometrów Pogbe i Dybale - wszedł i jedną akcją pokazał im jak to się robi Może coś z niego będzie - oby! Nasi nie podeszli na sto procent do tego meczu. 3 pkt najważniejsze, brak rażących błędów w defensywie. Cieszy passa Buffona, martwi gorsza forma Dybali, Moraty i Pereyry - Mandzukic nie miał z kim grać.
- Arty83
- Juventino
Mecz bez fajerwerków w wolnym tempie. Cieszą oczywiście punkty i gol Andrei bo zasłużył za całokształt. Dobrze Mandzu który sporo pracował w defensywie oraz Lemina za gola i Gigiego za czyste konto.
Kolejny slaby mecz Claudio i Dybali, zresztą kilku naszych wygląda na przemęczonych.
Podsumowując mecz: wolny i wyrachowany Juventus ograł słabe Bergamo a Pan komentator Czachowski kolejny raz wygaduje głupoty.
Kolejny slaby mecz Claudio i Dybali, zresztą kilku naszych wygląda na przemęczonych.
Podsumowując mecz: wolny i wyrachowany Juventus ograł słabe Bergamo a Pan komentator Czachowski kolejny raz wygaduje głupoty.
- Gandalf8
- Juventino
Cieszy wygrana, ale Atalanta miała swoje szanse, mocno nas przycisnęli od 80 minuty i w doliczonym czasie gry.
Lemina pozamiatał. Długo czekałem na powrót tego gracza po kontuzji. Pokazał się z dobrej strony w środę a dziś strzelił fenomenalnego gola. Czekam na kolejne jego występy.
Lemina pozamiatał. Długo czekałem na powrót tego gracza po kontuzji. Pokazał się z dobrej strony w środę a dziś strzelił fenomenalnego gola. Czekam na kolejne jego występy.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- PlanetJuve
- Juventino
Bylem wsciekly gdy Max sciagnal Khedire, gdy na boisku nadal byl Pereyra i Pogba ale wyszlo na jego. Musimy poprawic gre podaniami w przodzie a nie liczyc ze cos wpadnie albo ktos wykona akcje ala Lemina. Fajnie ze wrócil i widac ze Allegri mu ufa skoro jego wpuścil a nie np Asy. Tylko szkoda ze nie upokorzyl Pogby ze zmiana bo robil wszystko zeby na nia zasluzyc.
- Boogey96
- Juventino
Wow Lemina strzelił jedną ładną bramkę i już jest absolutnym Bogiem futbolu. Pogba za to słabo więc sprzedajmy go za 10 milionów. Niektórzy są jak chorągiewki na wietrze i zmieniają diametralnie opinie na temat zawodnika po 1-2 meczach.Na pewno większy niż u Sturaro...
Dzisiaj nie ma co komentować, gra na chodzonego i trzy punkty. Jedynie Marchisio może dzisiaj martwić, bo mnóstwo beznadziejnych podań ale miejmy nadzieje tylko słabszy dzień i Claudio na Bayern wyjdzie w najlepszej formie.