Premier League
- juvemaroko
- Juventino
EPL jest coraz wyrownana ale nie na wysokim poziomie. Druzyne pierwszej polowki tabelii sa w stanie wygrac z kazda druzyna ale tez przegrac z kazda druzyna z drugiej polowki tabelii.
Ranieri ma szanse sprawic jedna z najwiekszych sensacji poczatek tego wieku w pilce nozne, zycze mu powodzenia!
Ranieri ma szanse sprawic jedna z najwiekszych sensacji poczatek tego wieku w pilce nozne, zycze mu powodzenia!
- panlider
- Juventino
Jest coraz bardziej wyrównana, bo nawet drużynę ze środka tabeli stać na kupno niezłych piłkarzy (chociażby Stoke). Sytuacja z Leicester jest tak absurdalna, że nadal nie mogę w to uwierzyć, a zaraz będą mieli 5 pkt przewagi nad Tottenhamem.juvemaroko pisze:EPL jest coraz wyrownana ale nie na wysokim poziomie. Druzyne pierwszej polowki tabelii sa w stanie wygrac z kazda druzyna ale tez przegrac z kazda druzyna z drugiej polowki tabelii.
Śmiać mi się chcę z Arsenalu, który znowu zaprzepaścił szansę na tytuł, a druga taka okazja (słabe United, fatalny początek sezonu Chelsea i dołek formy City) może się tak szybko nie powtórzyć.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Vimes
- Juventino
Bardziej bym się śmiał z Tottenhamu, który grając na własnym boisku z przewagą jednego zawodnika i prowadząc nie był w stanie wygrać meczu. Trzymam kciuki za Ranieriego, wiecznie drugi lub trzeci, zasłużył żeby wygrać jakieś poważne trofeum w karierze.panlider pisze:Śmiać mi się chcę z Arsenalu, który znowu zaprzepaścił szansę na tytuł, a druga taka okazja (słabe United, fatalny początek sezonu Chelsea i dołek formy City) może się tak szybko nie powtórzyć.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Jeśli Leicester wygra mistrzostwo, to będzie najbardziej sensacyjny mistrz czołowej ligi... no właśnie - kiedy ktoś, kogo obstawiano, że zajmie miejsca 12-15 wygrał jedną z najlepszych lig na świecie? 
Stuttgart w sezonie 2006/07 też był sensacyjnym mistrzem, ale nie aż tak, bo był dobrą ekipą, na walkę o europejskie puchary.

Stuttgart w sezonie 2006/07 też był sensacyjnym mistrzem, ale nie aż tak, bo był dobrą ekipą, na walkę o europejskie puchary.
- Principino
- Juventino
Montpellier w sezonie 11/12?
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Rzekłbym nawet, że Leicester był kandydatem do miejsc 18-20, czyt. do spadku z ligi. Przecież oni psim swędem uciekli ze strefy spadkowej w zeszłym roku, raczej nikt nie spodziewał się, że ta sztuczka uda się drugi rok z rzędu. Niemniej jednak, będzie to chyba najbardziej sensacyjny tryumf w historii "od spadku do mistrzostwa w jeden sezon".Crunny pisze:Jeśli Leicester wygra mistrzostwo, to będzie najbardziej sensacyjny mistrz czołowej ligi... no właśnie - kiedy ktoś, kogo obstawiano, że zajmie miejsca 12-15 wygrał jedną z najlepszych lig na świecie?
- panlider
- Juventino
Miałem na myśli ogólną sytuacje, a nie to konkretne spotkanie. Chyba nikt się nie spodziewał, że Koguty będą tak wysoko, a Arsenal nie wygrał od 4 spotkań i praktycznie zaprzepaścił szansę na tytuł. Zresztą nie pierwszy raz, bo Kanonierzy co roku walczą o tytuł, aż w końcu przychodzi miesiąc, w którym wszystko idzie w pierony.Vimes pisze:Bardziej bym się śmiał z Tottenhamu, który grając na własnym boisku z przewagą jednego zawodnika i prowadząc nie był w stanie wygrać meczu. Trzymam kciuki za Ranieriego, wiecznie drugi lub trzeci, zasłużył żeby wygrać jakieś poważne trofeum w karierze.panlider pisze:Śmiać mi się chcę z Arsenalu, który znowu zaprzepaścił szansę na tytuł, a druga taka okazja (słabe United, fatalny początek sezonu Chelsea i dołek formy City) może się tak szybko nie powtórzyć.
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
To, że Arsenal wyrównującego gola zdobył po kontrataku - szok 
Dodam jeszcze, że obronił się West Ham, wygrywając z Evertonem. Zaliczyli przy okazji niezły comeback. 3 pkt. straty do Arsenalu; strefa Ligi Mistrzów ciągle jest w ich zasięgu.

Dodam jeszcze, że obronił się West Ham, wygrywając z Evertonem. Zaliczyli przy okazji niezły comeback. 3 pkt. straty do Arsenalu; strefa Ligi Mistrzów ciągle jest w ich zasięgu.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- PlanetJuve
- Juventino
Benitez oficjalnie w Newcastle! Sroki mają ciekawy skład z którego da się wycisnąć o wiele więcej niż obecnie prezentują ( przedostatnie miejsce w tabeli). Ale tam będzie ciekawie za rok: Guardiola, Klopp, Mou, Conte, Benek, Ranierii, Wenger, Pochettino :shock:
- filippo
- Juventino
Haha :rotfl:PlanetJuve pisze:Benitez oficjalnie w Newcastle!
teraz to już nie mam żadnych wątpliwości, że spadną
Nantes 00/01Crunny pisze:Jeśli Leicester wygra mistrzostwo, to będzie najbardziej sensacyjny mistrz czołowej ligi... no właśnie - kiedy ktoś, kogo obstawiano, że zajmie miejsca 12-15 wygrał jedną z najlepszych lig na świecie?
w 99/00 12 miejsce
Ostatnio zmieniony 11 marca 2016, 18:57 przez filippo, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowy ujadacz
- joy
- Katalończyk
No nie wiem czy Benek będzie miał przyjemność trenować w tej samej klasie rozgrywkowej co wymieni koledzy. Chociaż do NC mam sentyment poprzez epizod gry w tej drużynie chłopka z mojego avatara, więc spadku im nie życzę. Zresztą nie wieszałbym na nim psów, bo być może tam się sprawdzi. Akurat to, że nie spełnił pokładanych nadziei w Realu to nie jest jakaś sensacja. Nie ma w futbolu gorętszej posady niż trener Realu. Po prostu NIE MA. Nie masz czasu, nie masz dużego wpływu na transfery, albo się przystosujesz do otoczenia i przede wszystkim presji, albo zginiesz bardzo szybko. Jeśli już Beniteza można negatywnie oceniać, to bardziej przez pryzmat Napoli niż Realu.PlanetJuve pisze:Benitez oficjalnie w Newcastle! Sroki mają ciekawy skład z którego da się wycisnąć o wiele więcej niż obecnie prezentują ( przedostatnie miejsce w tabeli). Ale tam będzie ciekawie za rok: Guardiola, Klopp, Mou, Conte, Benek, Ranierii, Wenger, Pochettino :shock:
- panlider
- Juventino
Nie jestem pewien czy jakikolwiek trener na świecie byłby w stanie uporządkować burdel, który panuje w Newcastle. Obrona tam praktycznie nie istnieje, większość piłkarzy to najemnicy, którzy w najmniejszym stopniu nie utożsamiają się z klubem i to jest chyba największy problem Srok. W dodatku właściciel to skończony ignorant. Przykro się patrzy, jak klub z taką historią stacza się na samo dno.joy pisze:No nie wiem czy Benek będzie miał przyjemność trenować w tej samej klasie rozgrywkowej co wymieni koledzy. Chociaż do NC mam sentyment poprzez epizod gry w tej drużynie chłopka z mojego avatara, więc spadku im nie życzę. Zresztą nie wieszałbym na nim psów, bo być może tam się sprawdzi. Akurat to, że nie spełnił pokładanych nadziei w Realu to nie jest jakaś sensacja. Nie ma w futbolu gorętszej posady niż trener Realu. Po prostu NIE MA. Nie masz czasu, nie masz dużego wpływu na transfery, albo się przystosujesz do otoczenia i przede wszystkim presji, albo zginiesz bardzo szybko. Jeśli już Beniteza można negatywnie oceniać, to bardziej przez pryzmat Napoli niż Realu.PlanetJuve pisze:Benitez oficjalnie w Newcastle! Sroki mają ciekawy skład z którego da się wycisnąć o wiele więcej niż obecnie prezentują ( przedostatnie miejsce w tabeli). Ale tam będzie ciekawie za rok: Guardiola, Klopp, Mou, Conte, Benek, Ranierii, Wenger, Pochettino :shock:
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ja bym powiedział nawet, że sensacją było iż trenował aż do stycznia bo najczęściej wymieniany był grudzieńjoy pisze:Akurat to, że nie spełnił pokładanych nadziei w Realu to nie jest jakaś sensacja.

nie wiem jakie plany ma Newcastle ale już widzę jak po ewentualnym utrzymaniu zalewa ten zespół Hiszpanami drugiego sortu i bije się o miejsca 7-8 w najlepszym wypadku
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- rydwadydwa
- Juventino
Nie śmiejcie się z Beniteza! Potrzebuje trochę zaufania, myślę, że jeśli zastanie dobre warunki do pracy, może powalczyć o pierwszą czwórkę w następnym sezonie. Nawet pomimo trudnych wyjazdów do Ipswich czy Blackburn 

- panlider
- Juventino
Prawda jest taka, że Benitez od lat leci na tym, co udało mu się osiągnąć z Valencią i Liverpoolem. Jedyny problem jest taki, że miało to miejsce prawie 10 lat temu (ostatni finał LM z Liverpoolem w 2007 roku). Od tego czasu jedyny sukces to zwycięstwo w LE w 2013 roku z Chelsea, tyle, że ze składem, który wtedy miał, nie powinien w ogóle odpaść z LM.
Także nie sądzę, że uda mu się utrzymać z Newcastle w BPL, a Ashley na pewno go wtedy wyrzuci, bo to jeden z większych raptusów wśród właścicieli angielskich klubów.
Także nie sądzę, że uda mu się utrzymać z Newcastle w BPL, a Ashley na pewno go wtedy wyrzuci, bo to jeden z większych raptusów wśród właścicieli angielskich klubów.