Sezon 2015/2016
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Naprawdę bardzo dobry mecz a bramkarz Fiorentiny to niezły kozak...szkoda, że Viola nie wygrała ale remis nie jest zły w obliczu tego, że zwycięstwo mogło paść łupem Napoli, które w drugiej połowie odżyło...

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Moja reakcja po bramce dla Napoli. Później jednak w pełni się zrehabilitował.hellspawn pisze:Tataruszanu! :jaw:
Włączyłem aby obejrzeć jak na tle poważnego rywala zaprezentuje się największy włoski talent ostatnich lat. Patrzę na składy, a na jego pozycji chłop wypożyczony z Barcy 2 miesiące temu. Swoją drogą Tello rozegrał porządne spotkanie. Występ Bernardeschiego... 10 z dupy na koszulce jak u Pogby. Koniec. No, ale miał tylko 20 min.
Strata 2 pkt. przez Drużynę z Miasta Śmieci cieszy :hellyes:
Ostatnio zmieniony 01 marca 2016, 00:16 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Napoli wyraznie zmeczone. Nie ma sie jednak co dziwic, skoro w lidze nie ma u nich czegos takiego jak rotacja. Wynik ok, bo co prawda Viola mogla wygrac, ale w drugiej polowie i Napoli mialo bardzo grozne okazje. Neapolitanczycy sa wyraznie podirytowani i maja swiadomosc tego, ze odjedzamy.
Jestem cholernie ciekawy walki o trzecie miejsce. Nie jest tez przeciez powiedziane, ze Roma nie dojdzie Napoli. :snackgy:
Jestem cholernie ciekawy walki o trzecie miejsce. Nie jest tez przeciez powiedziane, ze Roma nie dojdzie Napoli. :snackgy:
- albertcamus
- Juventino
Przecież ten Ziomek jest rzadszy niż swego czasu kupa Evry.jackop pisze:Swoją drogą Tello rozegrał porządne spotkanie.
Pierwsza połowa dla Fiorentiny, druga dla Napoli. Sprawiedliwy remis. 3 pkt przewagi wyglądają całkiem przyzwoicie.
- Cabrini_idol
- Juventino
selby pisze:Tello owszem, ale Badelji ? Chyba za te podania do przeciwnikówCabrini_idol pisze: Bardzo dobry mecz Tello oraz Badelja.
Pisałem po 1 połowie. Druga bardzo słaba Badelja. PAradokalnie najlepszy ASTORI i bramkarz Fiorentiny.
NAjważniejsze, że mamy 4 pkt przewagi nad Napoli.

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Badej zagrał dobre zawody, to defensywny pomocnik, Vecino był od rozgrywania. Mogła to Viola wygrać..w piątek mecz Roma- Viola, ja mam nadzieje że to jeszcze Fiora podgoni Napoli.
- albertcamus
- Juventino
Bardziej 3,1 pkt.Cabrini_idol pisze: NAjważniejsze, że mamy 4 pkt przewagi nad Napoli.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jak to jest z tym bilansem bezposrednim, tak na pewno? Niby tez mam swiadomosc tej bramki na wyjezdzie w Neapolu, ale ostatnio czytalem artykul w Corriere DS, w ktorym dziennikarze przekonywali, ze bilans bezposredni jest na remis, wiec przy ewentualnej takiej samiej ilosci punktow do glosu doszedlby bilans bramkowy.
Oni sa po prostu tak niekompetentni czy tez sami czegos nie wiemy?

- Cabrini_idol
- Juventino
Jak przegramy i Napoli zdobędzie 3 pkt to i tak Napoli jest za nami i do końca sezonu taka sama suma pkt daje nam 1 miejsce, więc mamy 4 pkt wirtualne przewagi.
Na 100%mamy 1 miejsce przy takiej samej ilości pkt . MAMY OBECNIE 4 PKT przewagi nad NAPOLI. Potwierdzone info. Mamy lepszy bilans meczów bezpośrednich. 1-2 na wyjeździe i 1 : 0 u siebie a więc mamy bramkę na wyjeździe. Tak jest już od 20 lat w Serie A.
Na 100%mamy 1 miejsce przy takiej samej ilości pkt . MAMY OBECNIE 4 PKT przewagi nad NAPOLI. Potwierdzone info. Mamy lepszy bilans meczów bezpośrednich. 1-2 na wyjeździe i 1 : 0 u siebie a więc mamy bramkę na wyjeździe. Tak jest już od 20 lat w Serie A.

- Tobor
- Juventino
Znowu ciekawie w walce o 2-3 miejsce w Serie A. Napoli puchnie, Roma odzyskała formę po zadyszce z przełomu roków, Milan w końcu odżył i goni czołówkę, Fiołki grają ładną piłkę, In "nadchodzą mistrzowie" ter zakończył serię farta i zbliża się w stronę eliminacji LE. Do tego na 7 miejscu ze stratą 6pkt do Milanu i 7 do Interu jest Sassuolo
. Drużyna, która 2 sezony temu dzięki bramom Berardiego utrzymała się w Serie A, teraz wyprzedza niezłych średniaków jak Lazio, Torino czy Empoli. Władze FICG nie chcą zrobić drużyn rezerw, to Juventus wprowadzi swojego małego tworka do europejskich pucharów i będzie ogrywał swoje młode gwiazdki w LE
Włoskie leśne dziadki chcą udupić reformy na każdym kroku, ale ci, którym zależy na rozwoju Calcio z pięknym uporem znajdują dziury. Chyba na reformy we włoskiej piłce trzeba czekać tyle co w polskiej polityce -> aż wszystkie leśne dziadki i grupki trzymające władzę po prostu wymrą...

Włoskie leśne dziadki chcą udupić reformy na każdym kroku, ale ci, którym zależy na rozwoju Calcio z pięknym uporem znajdują dziury. Chyba na reformy we włoskiej piłce trzeba czekać tyle co w polskiej polityce -> aż wszystkie leśne dziadki i grupki trzymające władzę po prostu wymrą...
- albertcamus
- Juventino
DUPA. To jest chore liczenie. Jak napisałem wcześniej: Bardziej 3,1 pkt.Cabrini_idol pisze:Jak przegramy i Napoli zdobędzie 3 pkt to i tak Napoli jest za nami i do końca sezonu taka sama suma pkt daje nam 1 miejsce, więc mamy 4 pkt wirtualne przewagi.
Gdybyśmy mieli 4 pkt przewagi, to moglibyśmy dwa następne mecze zremisować, przy dwóch wygranych Napoli. Do kogo wtedy trafiłoby Scudetto? Do Napoli. Więc nie mów proszę o 4 punktach, bo to bardzo irytujące i nielogiczne.
I BŁAGAM: LICZBIE punktów, a NIE ILOŚCI.
Ostatnio zmieniony 29 lutego 2016, 23:26 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
albertcamus pisze:DUPA. To jest chore liczenie. Jak napisałem wcześniej: Bardziej 3,1 pkt.Cabrini_idol pisze:Jak przegramy i Napoli zdobędzie 3 pkt to i tak Napoli jest za nami i do końca sezonu taka sama suma pkt daje nam 1 miejsce, więc mamy 4 pkt wirtualne przewagi.
Gdybyśmy mieli 4 pkt przewagi, to moglibyśmy dwa następne mecze zremisować, przy dwóch wygranych Napoli. Do kogo wtedy trafiłoby Scudetto? Do Napoli. Więc nie mów proszę o 4 punktach, bo to bardzo irytujące i nielogiczne.
I BŁAGAM: LICZBIE punktów, a NIE ILOŚCI.
Masz rację, zwracam honor. Co nie zmienia faktu, że mamy margines błędu jednej porażki OBECNIE. Terminarz mamy lepszy. Oby bez kontuzji i po 5 Scudetto.