LM 15/16 (1/8): JUVENTUS 2-2 Bayern
- grande amore
- Juventino
Raz na pare lat zdarza sie szansa, by wyeliminowac z rozgrywek topowy zespol prowadzony przez topowego trenera, a niektorzy z was nie potrafia sobie wyobrazic ani naglowkow z gazet wydanych dzien po meczu, ani szoku kibicow rywali, ani bezcennej miny w/w trenera? Z calym szacunkiem, panowie, ale chyba macie zbyt plytka wyobraznie 
Jesli Juve chce przejsc do historii, musi wykorzystac nadarzajaca sie okazje. Niech zagraja dzis tak, aby wszystkim niedowiarkom szczeny opadly
Jesli Juve chce przejsc do historii, musi wykorzystac nadarzajaca sie okazje. Niech zagraja dzis tak, aby wszystkim niedowiarkom szczeny opadly

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Trzeba mierzyć siły na zamiaryWojtek pisze:Dzięki Bogu nasi piłkarze i trener nie myślą tak jak Ty

Na ten moment moje 'jedyne' oczekiwania od tej ekipy to Scudetto i wyjście z grupy w LM. Na więcej brakuje na razie jakości i dojrzałości. Nawet teraz po serii 15 wygranych, na dwumecz z Bayernem, w mgnieniu oka zamieniłbym obecną kadrę na tą z zeszłego sezonu.
Nawet jeśli jakoś przejdziemy Monachijczyków i dobrze nam polosują to ktoś będzie musiał jeszcze wyrzucić z rozgrywek Barcelonę

Jeśli przepracujemy solidnie najbliższe półtora roku i wzmocnimy odpowiednio skład to na starcie sezonu 17/18 chętnie napiszę, że nic poniżej finału mnie nie zadowoli

Oczywiście takie szersze rozważania nie przeszkadzają mi w kibicowaniu Bianconerim i przeżywania emocji w trakcie każdego spotkania. Po postu w tym sezonie nie zawsze udziela mi się przedmeczowy hype

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Najnowsze doniesienia są takie, że Bayern ma zagrać ustawieniem 4-1-4-1. Tym samym Guardiola ma zamiar ukryć braki w obronie.
Davanti a Neuer, con Lahm e Bernat sulle fasce, al centro agiranno Alaba, terzino sinistro austriaco, ed il giovane Kimmich con Vidal davanti alla difesa pronto a scalare e trasfromare il reparto difensivo a cinque. Davanti al cileno, Robben e Douglas Costa sulle fasce con Muller e Thiago Alcantara al centro dietro l'unica punta Robert Lewandowski. L'altro ex nelle fila bavaresi, Coman, partirà dalla panchina.
Przed linią obrony ma jednak zagrać Vidal.
Davanti a Neuer, con Lahm e Bernat sulle fasce, al centro agiranno Alaba, terzino sinistro austriaco, ed il giovane Kimmich con Vidal davanti alla difesa pronto a scalare e trasfromare il reparto difensivo a cinque. Davanti al cileno, Robben e Douglas Costa sulle fasce con Muller e Thiago Alcantara al centro dietro l'unica punta Robert Lewandowski. L'altro ex nelle fila bavaresi, Coman, partirà dalla panchina.
Przed linią obrony ma jednak zagrać Vidal.
- pablo1503
- Juventino
Ja wręcz przeciwnie. Im bliżej meczu, tym gorzej się czuję. 1:0 byłoby super.alessandro1977 pisze:Jestem coraz bardziej spokojny...grajcie już... :mad2:
Nie chciałbym jakoś dziwnie wysokiego wyniku - typu 2:0/3:1, bo wtedy w rewanżu wyjdą na Nas z niesamowitą pompą i równie może się to skończyć. Raczej Bayern coś ukąsi, więc My musimy strzelić dziś co najmniej 2 bramki.

- mzm
- Dortmundczyk
O faken, rzeczywiście. A jeszcze do niedawna byłem pewien, że nic nie stracili, ale sobie przypomniałem mecz z Gladbach.Jacky pisze: 1 z VfB w Kubku DFB. 1 z Gladbach w lidze. Po 1 w trzech towarzyskich spotkaniach z jakimis januszami, chociaz nawet nie wiem czy byly to oficjalne mecze.

- albertcamus
- Juventino
taka to Twoja wiedza o swoim klubie i Bundeslidze.mzm pisze:O faken, rzeczywiście. A jeszcze do niedawna byłem pewien, że nic nie stracili, ale sobie przypomniałem mecz z Gladbach.Jacky pisze: 1 z VfB w Kubku DFB. 1 z Gladbach w lidze. Po 1 w trzech towarzyskich spotkaniach z jakimis januszami, chociaz nawet nie wiem czy byly to oficjalne mecze.
- wagner
- Juventino
Ogólne zapowiedzi przed meczem przypominają mi te przed Euro12 Włochy-Niemcy. :C Jak byłem tak dalej jestem spokojny. Stawiam na 2:1.

"porobieni"albertcamus pisze:taka to Twoja wiedza o swoim klubie i Bundeslidze.

- LordRahl
- Juventino
Powiem Wam, że od finału z Barceloną tak nie miałem...
Chodzę jak zakochany, nie wiem co się dzieje, zamyślam się i nie mogę się skupić na pracy, nic dzisiaj nie byłem w stanie zrobić pożytecznego... :afraid2:
Mam nadzieję, że wynik nie przekreśli naszych szans awansu :placze:
Chodzę jak zakochany, nie wiem co się dzieje, zamyślam się i nie mogę się skupić na pracy, nic dzisiaj nie byłem w stanie zrobić pożytecznego... :afraid2:
Mam nadzieję, że wynik nie przekreśli naszych szans awansu :placze:
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Czyli "blokujemy cały mecz i wyprowadzamy 10 groźnych kontr po których 'musi' paść bramka".CavAllano pisze:Najnowsze doniesienia są takie, że Bayern ma zagrać ustawieniem 4-1-4-1. Tym samym Guardiola ma zamiar ukryć braki w obronie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- CzeczenCZN
- Juventino
O pierwsze słyszę :roll: żeby ktoś nie chciał, wysokiego zwycięstwa swojej Drużyny. Pomijając to że 2-0 i 3-1 to nie jest wysoka wygrana.pablo1503 pisze:Nie chciałbym jakoś dziwnie wysokiego wyniku - typu 2:0/3:1
Właśnie wręcz przeciwnie im mniej strzelą, tym będą bardziej cisnąć w rewanżu, niesieni dopingiem. Juventus to nie zeszłoroczne Porto, bez Alexa Sandro i Danilo. Naszą potęgą jest defensywa

Gdybyśmy wygrali to 2-0, Bayern w rewanżu by bił głową w mur, z każdą minutą coraz bardziej się frustrując.
Wg mnie, koniecznie musi być 2-0 - dla nas. Musimy wykorzystać ich słabą defensywę - w rewanżu będzie o to trudniej...
- Vincitore
- Juventino
Najnowsze doniesienia mówią o Vidalu na ławce, przed linią obrony operować ma Xabi Alonso. Hiszpan jest wolny jak żółw, ale nadal potrafi nieźle rozdawać piłki, coś alla Pirlo u schyłku kariery w Juventusie.CavAllano pisze:Przed linią obrony ma jednak zagrać Vidal.
- albertcamus
- Juventino
Zuliani na FB:
Juventus (4-4-2): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra; Cuadrado, Marchisio, Khedira, Pogba; Dybala, Mandzukic
bez zaskoczenia
Juventus (4-4-2): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra; Cuadrado, Marchisio, Khedira, Pogba; Dybala, Mandzukic
bez zaskoczenia