Do sprzedania.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Kto powinien zostać sprzedany w pierwszej kolejności?

Iuliano
24
30%
Montero
12
15%
Appiah
6
8%
Ferrara
3
4%
Birindelli
6
8%
Nedved
2
3%
Nedved
2
3%
Trezeguet
5
6%
Di Vaio
5
6%
Del Piero
3
4%
inny piłkarz
11
14%

Liczba głosów: 79
Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2004, 01:47

Co za beznadziejny temat! najlepiej to niech sprzedadza Del Piero! wtedy byscie sie uspokoili! wogole glupota sprzedawac Iuliano bo strzelil ostatnio zwyciezka bramke! Montero przeciez zrobil duzo dla Juve tylko ze teraz mu nie idzie! Jak bym byl Moderatorem to byscie wszyscy dostali ostrzerzenia! i to maja byc fani? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2004, 11:06

UlTrAs pisze:Mysle, że Montero gdyż piłkarz ten najlepsze lata gry ma już za sobą

ja z tego samego powodu zagłosowałem na Ferrare... :D

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 20:19

Ja mówię że Di Vaio bo się u nas męczy.

gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 20:35

Appiah powinien odejść on tutaj nie pasuje.

Forza Grande Juve
Obrazek
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 21:45

Heh,nie pasuje??
Ja jestem przeciwnego zdania,dobrze zastępuje Davidsa.

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2004, 21:28

Montero musi koniecznie odejść!!!!Jego gra mnie po prostu przeraża!!!

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2004, 21:32

Pavciooo pisze:
dawidpln pisze:Moggi powinien sprzedać Iuliano, Appiaha, Montero, Pessotto, Birindeliego, Legrottaglie, Conte i Zalayete a na ich miejsce kupić nowych zdolnych, młodych piłkarzy.
Masz rację, ale do Birindeliego to mam sentyment :-D . Ale fakt- przydali by się Ferari, Mexes i inni...
nie przesadzajcie moze najlepiej byscie sprzedali wszystkich z tej ankiety?? a tak poza tym to jestem ciekaw kto w ankiecie zaglosowal na nedveda i alexa smiechu warte
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2004, 21:35 przez Bartas_01, łącznie zmieniany 2 razy.

Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2004, 21:33

Apiach nie umie podać!!!!!!!!!!!!!!

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2004, 22:25

Szymeq pisze:Apiach nie umie podać!!!!!!!!!!!!!!

eee tam - Appiah to dobry piłkarz dość dobrej klasy - oczywiście nie jest to klasa pokroju Del Piero, Nedveda czy Buffona ale jest solidny... :-D

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2004, 11:11

Ja zaznaczylem Montero gdyz u niego nie widac formy a te katki ktore zdowbywa tylko zawadzaja Juve. Na jego miejscu moznaby kupic mlodzitkiego obrnoce typu Mexes

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2004, 11:14

Oglądałem większość ostatnich spotkań Juve i myślę że Montero musi koniecznie pożegnać się ze ,,Starą Damą".

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2004, 11:56

ja uważam, że zawodnikiem, którego trzeba bezwzględnie sprzedać jest Appiah :!: :!: :!: ten koleś nie potrafi i nigdy nie będzie w stanie zastąpić Davidsa i jeżeli po to był ściągnięty, to był to jeden z największych błędów Moggiego :!: :!: :!: co do Iuliano, to ja bym się go nie chciał pozbywać, bo bardzo go lubię :!: :!: :!: lepiej sprzedać Montero :!: :!: :!: to on najlepsze lata ma już za sobą :!: :!: :!:

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2004, 20:17

Jest ich kilku a wiec po koleji Birindeli,Montero,Luliano.Conte i Tudor czasami graja dobrze ale Juve powinno miec obroncow klasy swiatowej a ta trojka niestety sie do nich nie zalicza choc czasami potrafia strzelic bramke.A Conte niestety lata robia swoje

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2004, 21:35

a więc tak:
Iuliano-ja bym go spylil można jeszcze cos za niego dostac ostatnie 2 sezony bardzo słabo można mu podzienkować z bramki typu z Blognia i jeszcze jakas z tamtego sezonu jak mi sie wydaje
Montero-on raczej zostanie stary jest i przywiazal sie do Juve zarobil to co trzeba.
Ferrara- no to on juz albo przedluzy kontrakt albo zostanie trenerem w JUve
Appiah- zawiodlem sie na nim gosc jest mlody i zero polotu finezji wydze w jego poczynaniach cos takiego ze gdy ma pilke szybko ja oddaje zeby nie bylo na niego jak cos zwali niechce wziasc ciezaru na siebie wiem ze jest bardziej defensywnym pilkazem ale wiecej wiary moze jeszcze zostac na nastepny sezon moze sie przebudzi.
Di Vaio- moim zdaniem dobry zawodnik nie daja mu grac tak jak ktos tam powiedzial jest jeszcze w cenie sprzedac na jego miejsce brac kogos z primavery ktory bedzie sie cieszyl ze wchodzi z lawki rezerwowej a noz sie rozwnie
Treza- hm... raczej spylic za duzo kontuzji na jego miejsce takich jak Zlatan lub Tristan goscie przy swoich warunkach maja bajeczna technike
Del Piero- nie ma o czym gadać(zostawić) :D

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2004, 21:50

Myslę ze musi odejść co najmniej kilku graczy.Iuliano i Montero dużo zrobili dla Juve ale chyba powinni dac już sobie spokój,po porstu nie spełniają oczekiwań. Pessotto i Birindelli także nie błyszczą, a Ferraraz tego co wiem ma już kończyć karierę.Tak więc jest 5 ale odejdzie chyba co najwyżej 4 (to i tak byłoby duzo).Myślę ze nawet mniej bo przciez musza byc tez rezerwowi.Ale gdyby sprzedac Iuliano i Montero to nie da sie zastapic ich tylko i wyłacznie mlodymi perspektywicznymi graczami. Ocywiscie tacy tez sa potrzebni ale trzeba ich wesprzec jakims zawodnikime o wielkiej klasie,naprawde jakąć gwiazdę.Przydałoby się też wzmocnić pomoc.Choć jest to dość silna formacja to gdby teraz (kontzuja Maresci) urazu nabawił sie także Nedved to w zasadzie nie mamy walecznych ofensywnych pomocników.

Juve per sempre!!!
ODPOWIEDZ