Premier League
- Lucas87
- Juventino
Niestety ewidentnie wydrukowany mecz. Arsenal - przegrany klub (dobre kilkanaście lat, nic nie wygrali), więc potrzebuje takiego wsparcia. Będą stawać na rzęsach, aby przepchnąć ich, razem ze $hity - kosztem Leicester.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Szilgu
- Juventino
Meczu nie oglądałem, ale z tego co czytam to w pierwszej połowie powinno byc 1-0 dla Arsenalu, ale sędzia przekręcił ich niesamowicie. Najpierw nie gwizdnał karnego dla Arsenalu, później nie przerwał gry po faulu, gdy szła akcja leicester, a na koniec podyktował karnego z kapelusza.Lucas87 pisze:Niestety ewidentnie wydrukowany mecz. Arsenal - przegrany klub (dobre kilkanaście lat, nic nie wygrali), więc potrzebuje takiego wsparcia. Będą stawać na rzęsach, aby przepchnąć ich, razem ze $hity - kosztem Leicester.
To w takim razie co musiało się dziać na korzyść Arsenalu w drugiej połowie :jaw:
- Cabrini_idol
- Juventino
Wszystko ! od czerwonej, poprzez ostrą grę Arsenalu/ W drugiej połowie powinien gwizdnąć karnego na Marhezie a obrońca powinien dostać 2 zółtko, 2 : 0 i Arsenal juz nie podniósłby się. A tak to 2 zółta dla Simsona w odstępie 10 minut i lekki druk Atkinsona. Po prostu wiedział w przerwie, że mógł nie gwizdnąć karnego na Vardym i próbował za wszelką cenę oddać to co zabrał Arsenalowi.Szikit pisze:ester, a na koniec podyktował karnego z kapelusza.
To w takim razie co musiało się dziać na korzyść Arsenalu w drugiej połowie :jaw:
Trudno i tak za tydzień Arsenal straci punkty na Old trafford. A tak na marginesie, Arsenal jest tak słaby jak ta cała liga, wręcz tragiczny. Nie zdziwię się jak z Barceloną będzie coś na wzór 5:0 5:1 i to w 1 meczu.

- M.R.
- Juventino
Akurat do drugiej żółtej kartki dla Simsona nie ma co się czepiać - ucapił Giroud przy linii i powalił na oczach sędziego. Ale sędziowanie w cały meczu było słabe, zarówno dla gości i jak i gospodarzy. Na dodatek sędzie nie miał kontroli nad piłkarzami przez co sypały się kartki a komentatorzy z Canal Plus kwitowali to jeszcze zachwyceni słowami - to nie mecz, to wojna :roll: Dobrze, że Arsenal strzelił na te 2:1 na koniec, jak mawiał Skorża - liga będzie ciekawsza.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- SKAr7
- Juventino
Nie lubię Arsenalu, ale wy chyba coś piliście chłopaki. Karny w pierwszej dla Arsenalu - oczywisty. Podyktowana jedenastka na Vardy'm to nie "mógł nie odgwizdać", ale skandal. Monreal go lewą nogą nie dotknął, więc snajper przewrócił się kopiąc obrońcę w prawąCabrini_idol pisze: Wszystko ! od czerwonej, poprzez ostrą grę Arsenalu/ W drugiej połowie powinien gwizdnąć karnego na Marhezie a obrońca powinien dostać 2 zółtko, 2 : 0 i Arsenal juz nie podniósłby się. A tak to 2 zółta dla Simsona w odstępie 10 minut i lekki druk Atkinsona. Po prostu wiedział w przerwie, że mógł nie gwizdnąć karnego na Vardym i próbował za wszelką cenę oddać to co zabrał Arsenalowi.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Dwa emocjonujące spotkania na szczycie + kanonada Liverpoolu - porządna niedziela z Premier League :snackgy:
Kolejna kontrowersja: nie wiem kto bardziej podarował tego karnego dla Spurs, sędzia czy Sterling swoim beznadziejnym wyskokiem do piłki.
Wygrane klubów z Londynu jeszcze bardziej spłaszczyły czub tabeli. City w ciągu tygodnia zalicza bęcki od dwóch innych kandydatów do tytułu
Kolejna kontrowersja: nie wiem kto bardziej podarował tego karnego dla Spurs, sędzia czy Sterling swoim beznadziejnym wyskokiem do piłki.
Wygrane klubów z Londynu jeszcze bardziej spłaszczyły czub tabeli. City w ciągu tygodnia zalicza bęcki od dwóch innych kandydatów do tytułu

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Oglądałem tylko drugą połowę meczu Arsenalu, więc na temat pierwszych 45 minut i karnego dla gości się nie wypowiadam, ale z tym drukowaniem dla Arsenalu po przerwie to przesadzacie i to ostro.
Co do czerwonej kartki dla Simspona to faktycznie dwie żółte kartki w tak krótkim czasie były zastanawiające, ale z tego co widziałem to, przynajmniej w drugiej połowie, gracze Leicester nie przebierali w środkach, na co też wyraźnie zwracali uwagę sędziemu gospodarze.
Po 26 kolejkach liderują Leicester, Arsenal i Tottenham. Kto by się spodziewał przed sezonem, że to właśnie te trzy drużyny będą się biły o mistrza.
Marhez wyczuł szansę i wyłożył się jak długi. Żółtko się należało, ale raczej jemu za symulkę. Na początku też myślałem, że tam był faul, ale powtórka rozwiała moje wątpliwości.Cabrini_idol pisze:W drugiej połowie powinien gwizdnąć karnego na Marhezie a obrońca powinien dostać 2 zółtko, 2 : 0 i Arsenal juz nie podniósłby się. A tak to 2 zółta dla Simsona w odstępie 10 minut i lekki druk Atkinsona.
Co do czerwonej kartki dla Simspona to faktycznie dwie żółte kartki w tak krótkim czasie były zastanawiające, ale z tego co widziałem to, przynajmniej w drugiej połowie, gracze Leicester nie przebierali w środkach, na co też wyraźnie zwracali uwagę sędziemu gospodarze.
Po 26 kolejkach liderują Leicester, Arsenal i Tottenham. Kto by się spodziewał przed sezonem, że to właśnie te trzy drużyny będą się biły o mistrza.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
chyba zaskoczył głupotą bo więcej zmian dokonał w zaledwie 10 ostatnich meczach ;]pablo1503 pisze:Komentator w pewnym momencie mnie zaskoczył, bo powiedział, że Ranieri w tym sezonie dokonał zaledwie... 21 zmian.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pablo1503
- Juventino
No i jak tu wierzyć komentatorom.Maly pisze:chyba zaskoczył głupotą bo więcej zmian dokonał w zaledwie 10 ostatnich meczach ;]pablo1503 pisze:Komentator w pewnym momencie mnie zaskoczył, bo powiedział, że Ranieri w tym sezonie dokonał zaledwie... 21 zmian.

- Maly
- Juventino
taktycznie: akcja Arsenalu na 2-1 

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
skład MU na... a nie, to kontuzjowani

nie jesteśmy osamotnieni w pladze kontuzji jak widać

nie jesteśmy osamotnieni w pladze kontuzji jak widać
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- daroo89
- Juventino
Będąc przy temacie MU. Czytaliście o tym?
http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... dtjylland/
Poziom żenady w tym klubie rośnie z tygodnia na tydzień...
http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... dtjylland/
Poziom żenady w tym klubie rośnie z tygodnia na tydzień...
- Piotrekmmz
- Juventino
Co w tym żenującego? Chyba tylko to, że robią z takiej informacji newsa.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Do przerwy Chelsea, w najmocniejszym składzie, remisuje z jakimiś pionkami z City. Pellegrini poszedł po bandzie z wyjściową 11stką. Uznał, że na mistrzostwo nie ma już szans, czy aż tak obawia się Dynama w LM?
Allegri powinien zobaczyć co znaczy rotacja przed meczem w Pucharze Mistrzów 
Niebiescy cisną, ale przy golu dali się skręcić jak juniorzy. Nie ma bata, żeby to co prezentują wystarczyło na PSG.

Niebiescy cisną, ale przy golu dali się skręcić jak juniorzy. Nie ma bata, żeby to co prezentują wystarczyło na PSG.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!