Liga Mistrzów 2015/16
- zbysioJuve
- Juventino
Gdy Salah jest przy piłce to człowieka tylko na śmiech porywa
a kopyto to ma takie :shock:, że bójta się wszystkie bramkarze świata
Dżeko kolejny nieudacznik chyba musiałby mieć sytuację z metra na pustą żeby trafić do bramki. Ogólnie choć szkoda Romy to mimo wszystko zasłużona wygrana królewskich, która najpewniej przerwie im tą złą passę w dwumeczach z drużynami z Italii.

Dżeko kolejny nieudacznik chyba musiałby mieć sytuację z metra na pustą żeby trafić do bramki. Ogólnie choć szkoda Romy to mimo wszystko zasłużona wygrana królewskich, która najpewniej przerwie im tą złą passę w dwumeczach z drużynami z Italii.
- Wojtek
- Juventino
Nie...to Draxler wolał Wolfsburg (czyt. hajs).krystiank pisze:Draxler dwa gole strzelił .... A Marotta wolał Hernanesa
Już się nie umiem doczekać wtorku

btw. Na Tvn7 lecą skróty LM z Canal+, szkoda, że meczów tam nie puszczają, ale i tak się zdziwiłem, że skróty tam

Ostatnio zmieniony 17 lutego 2016, 23:02 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Jeśli najpierw zgrał sobie piłkę i biegnąc za nią, został kopnięty w polu karnym przez obrońcę usiłującego ją wybić, to co to jest, jeśli nie ewidentny karny?ozob pisze:Karny na Ronaldo ewidentny? Pfffff :rotfl:
- JuveGrzesiu
- Juventino
Ten Salah to śmiech xD Gervinho II. Biega, robi wiatr, a za wiele dobrego z tego nie ma.
Miałem nadzieję na jakieś 1-1, bo nie da się, żeby obydwie drużyny przegrały, ale trudno, przynajmniej padłu gole.
Co do karnych... Prędzej bym uznał 11stkę dla gospodarzy. Spóźnione wejście w nogi. Najśmieszniejsze jest to, że gdyby to było poza polem karnym to pewnie byłby faul i żółta za wejście w nogi. Ale czy zasługiwało to na karny... Sędzia się obroni w obydwie strony.
Na Ronaldo już niekoniecznie, bo ten kontakt z nogą nie był aż tak mocny, żeby się kłaść i szukać karnego. Ale to tylko moje zdanie, to nie ja byłem kopnięty :p
Byle do wtorku!
Miałem nadzieję na jakieś 1-1, bo nie da się, żeby obydwie drużyny przegrały, ale trudno, przynajmniej padłu gole.
Co do karnych... Prędzej bym uznał 11stkę dla gospodarzy. Spóźnione wejście w nogi. Najśmieszniejsze jest to, że gdyby to było poza polem karnym to pewnie byłby faul i żółta za wejście w nogi. Ale czy zasługiwało to na karny... Sędzia się obroni w obydwie strony.
Na Ronaldo już niekoniecznie, bo ten kontakt z nogą nie był aż tak mocny, żeby się kłaść i szukać karnego. Ale to tylko moje zdanie, to nie ja byłem kopnięty :p
Byle do wtorku!
- zbysioJuve
- Juventino
Crunny nie masz racji, nie można mówić w tej sytuacji o jakimś kopnięciu zawodnika Romy, który tylko delikatnie uniósł nogę w górę. W tym wypadku Ronaldo ewidentnie chciał wymusić tego karnego efektownym padem. Obejrzyj skrót zrozumiesz, sytuacja gdzieś w okolicach 7 minuty:Crunny pisze:Jeśli najpierw zgrał sobie piłkę i biegnąc za nią, został kopnięty w polu karnym przez obrońcę usiłującego ją wybić, to co to jest, jeśli nie ewidentny karny?ozob pisze:Karny na Ronaldo ewidentny? Pfffff :rotfl:
http://www.flashscore.pl/mecz/M3YQg46M/#wideo
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie. Draxler chcial do nas, ale nie byl gotowy na krok, jakim jest przeprowadzka do innego kraju, nowa liga i nowy jezyk. Zreszta nic ciekawego w DE nie pokazuje. A dzisiaj? Przeciez to bylo Gent...Wojtek pisze:Nie...to Draxler wolał Wolfsburg (czyt. hajs).krystiank pisze:Draxler dwa gole strzelił .... A Marotta wolał Hernanesa
Roma na awans szans i tak zadnych nie miala, ale jak sie nie wykorzystuje takich sytuacji, to nie ma nawet mowy o walce w rewanzu. Real gral bardzo przecietnie, zostawial mnostwo miejsca w srodku i lepszy rywal pewnie by ich wypunktowal. A tak poza glownie walka rzymianie nie przeciwstawili zbyt wiele (bo przeciez nowa wersja Krasicia w postaci Salaha nie mozna wygrac w LM). Lipinski niech sie lepiej zamknie i wezmie za cos innego - karny na Romie ewidentny. Jeszcze przyrownywal ten mecz do naszego przeciwko Romie w lidze. Przeciwko nam rzymianie byli z tylu swietnie zorganizowali, a dzisiaj w wielu sytuacjach sie nawet nie asekurowali. Ta druga bramka to juz w ogole komedia.
Tez mi Romy szkoda, wolalbym porazke Realu, ale trzeba sobie powiedziec wprost, ze jednak zespol rzymian to juz nie jest ten poziom. A Real? Nic szczegolnego.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
No nie wiem, ale mnie na tej powtórce z kamery ze środka boiska cały czas wydaje się, że Ronaldo najpierw zgrał sobie piłkę klatką (był o ułamek sekundy szybszy), a potem został zahaczony przez nogę rywala.zbysioJuve pisze:Crunny nie masz racji, nie można mówić w tej sytuacji o jakimś kopnięciu zawodnika Romy, który tylko delikatnie uniósł nogę w górę. W tym wypadku Ronaldo ewidentnie chciał wymusić tego karnego efektownym padem. Obejrzyj skrót zrozumiesz, sytuacja gdzieś w okolicach 7 minuty:Crunny pisze:Jeśli najpierw zgrał sobie piłkę i biegnąc za nią, został kopnięty w polu karnym przez obrońcę usiłującego ją wybić, to co to jest, jeśli nie ewidentny karny?ozob pisze:Karny na Ronaldo ewidentny? Pfffff :rotfl:
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Musiałeś nie zauważyć jak grał u nich Varane - w formie, najlepszy obrońca na świecie (z forum RM)CavAllano pisze:A Real? Nic szczegolnego.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Roma źle się nie zaprezentowała.
Sędziowanie na tragicznym poziomie, w pierwszej połowie nie gwizdnął 3x prawie metrowych spalonych, do tego ta sytuacja Vainquera z James gdzie był spalony a potem wejście na czerwoną gracza Romy. Karny też wg mnie Romie się należał, do tego brak przywileju gdzie Salah wychodził tuż przed drugą bramką po prawym skrzydle. Oby nam w meczu z Bayernem sędziował lepszy arbiter.
Sędziowanie na tragicznym poziomie, w pierwszej połowie nie gwizdnął 3x prawie metrowych spalonych, do tego ta sytuacja Vainquera z James gdzie był spalony a potem wejście na czerwoną gracza Romy. Karny też wg mnie Romie się należał, do tego brak przywileju gdzie Salah wychodził tuż przed drugą bramką po prawym skrzydle. Oby nam w meczu z Bayernem sędziował lepszy arbiter.
- zbysioJuve
- Juventino
Piłki to raczej sobie wcześniej nie zgrał, raczej ona go trafiła a z tym padem to ja bym zrozumiał gdyby Manolas zahaczył go o nogi, ale nie na wysokości klatki. Przecież chyba w takim przypadku trudno raczej jest się wywrócić. No, ale cóż Ronaldo chyba jest znany z takich teatralnych zachowań.Crunny pisze:No nie wiem, ale mnie na tej powtórce z kamery ze środka boiska cały czas wydaje się, że Ronaldo najpierw zgrał sobie piłkę klatką (był o ułamek sekundy szybszy), a potem został zahaczony przez nogę rywala.zbysioJuve pisze:Crunny nie masz racji, nie można mówić w tej sytuacji o jakimś kopnięciu zawodnika Romy, który tylko delikatnie uniósł nogę w górę. W tym wypadku Ronaldo ewidentnie chciał wymusić tego karnego efektownym padem. Obejrzyj skrót zrozumiesz, sytuacja gdzieś w okolicach 7 minuty:Crunny pisze:
Jeśli najpierw zgrał sobie piłkę i biegnąc za nią, został kopnięty w polu karnym przez obrońcę usiłującego ją wybić, to co to jest, jeśli nie ewidentny karny?
- delarudii
- Juventino
Roma miała przebłyski i przy odrobinie szczęścia mogli spokojnie pokusić się o remis. Moim zdaniem totalnie sfrajerzyli ten mecz. W ataku grali z pełnymi gaciami: mnóstwo niedokładności, pochopnych i złych decyzji. No i ten Salah... jak można tak po prostu wyjechać z piłką za linię bramkową?
Roma wyglądała wczoraj jak jeździec bez głowy. Ale Real też nie pokazał niczego szczególnego. Gdyby nie błysk Ronaldo, czy parę indywidualnych akcji to by nic nie ugrali. Z taką grą w ćwierćfinale trafię na nieco mocniejszą ekipę i ich rozjadą.

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Oglądałem tylko skrót, ale za nic nie mogę pojąć gdzie tam Roma mogła remis ugrać? Real na spokojnie w pierwszej połowie mógł wsadzić kilka bramek więcej... tylko brakło im szczęścia. Romaniści bronili się jak mogli i w sumie nic dziwnego, ale nawet szczęście nie dałoby im remisu. Bez przesady.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nic dodać nic ująć, niby Liga Mistrzów a sędziowanie znów na poziomie B klasyAdiJuve pisze:Sędziowanie na tragicznym poziomie, w pierwszej połowie nie gwizdnął 3x prawie metrowych spalonych, do tego ta sytuacja Vainquera z James gdzie był spalony a potem wejście na czerwoną gracza Romy. Karny też wg mnie Romie się należał, do tego brak przywileju gdzie Salah wychodził tuż przed drugą bramką po prawym skrzydle. Oby nam w meczu z Bayernem sędziował lepszy arbiter.
raczej słyszałeś wtedy strzałyCrunny pisze:Co do faulu na Florenzim to Włoch oddał strzał

bardziej ewidentny karny jest tylko wtedy gdy jeden drugiemu w ryj przywali
karny na Ronaldo trudno do oceny, teoretycznie kontakt był ale czy ktoś pamięta żeby kiedyś została podyktowana jedenastka w podobnej sytuacji?
odnośnie sytuacji Dzeko śmiać mi się chce z was

w mojej ocenie Roma do 0-1 prezentowała się lepiej, mądrzej, zabrakło im może szczęścia, kilka razy centymetrów by oddać strzał czy lepiej rozegranej akcji 3 na 3, 4 na 3... Real tego nie miał, Wojtek mógł palić papierosy i nawet Wenger by tego nie zauważył... no ale poszedł jeden rykoszet (brak szczęścia?) i wszystko się zmieniło - Roma musiała się otworzyć a to nie był mimo wszystko najlepszy pomysł, tak samo jak zdjęcie Faraona kosztem Salaha
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2016, 08:52 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?