Stroje na sezon 2016/17
- robertc1985
- Juventino
http://www.aliexpress.com/item/2016-201 ... 63443.html
a tymczasem u naszych chinskich przyjaciol koszulki juz do nabycia
a tymczasem u naszych chinskich przyjaciol koszulki juz do nabycia

robertc1985
- kd
- Juventino
ogólnie kontrakt z adidasem wyszedł nam bokiem. Nie dość że ta nowa koszulka na 16/17 jest okropna (oni nie robią żadnych badań rynkowych wśród kibiców?) Manchester United podpisał kontrakt na wysokość około 70 mln, a teraz idą ploty że kontrakt Realu ma być o 40% wyższy. Masakra. Bayern-na pewno będzie miał podobny. Barcelona też ma nike na talerzu, amerykańce nie puszczą adidasowi takiego kąska, tym bardziej że potracili na koszt niemców Juve, Manchester, a Arsenal na rzecz Pumy. Nie dogonimy prędko tego top 5.
- Sorek21
- Juventino
- Kamil_on
- Juventino
Kwestia gustuSorek21 pisze:Zmienili na stronie.To są chyba jakieś jaja.
https://4.bp.blogspot.com/-IW8HN-WkQ4k/ ... -kit-2.jpg

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- rufi8
- Juventino
Są po prostu szpetne. Totalna odmiana, mam nadzieję, że te przecieki się nie potwierdzą.Sorek21 pisze:Zmienili na stronie.To są chyba jakieś jaja.
https://4.bp.blogspot.com/-IW8HN-WkQ4k/ ... -kit-2.jpg
- hellspawn
- Juventino
Nie wiem jak wy Panowie, ale ja oczekuję kołnierzyków na przyszłych koszulkach...no i naszycia wszystkich możliwych tarcz 
A jeszcze jedno, jeśli ma być z tyłu ten okropny kwadrat pod numerem to niech już będzie czarny, bo zwyczajnie lepiej się to prezentuje.
A poza tym uważam, że stroje domowe - pasiaki - powinny być bez loga sponsora, tym bardziej, że Jeep to sami swoi. Na reszcie koszulek to mi to już lekko zwisa.

A jeszcze jedno, jeśli ma być z tyłu ten okropny kwadrat pod numerem to niech już będzie czarny, bo zwyczajnie lepiej się to prezentuje.
A poza tym uważam, że stroje domowe - pasiaki - powinny być bez loga sponsora, tym bardziej, że Jeep to sami swoi. Na reszcie koszulek to mi to już lekko zwisa.
- Cabrini_idol
- Juventino
Wszystkie trzy tragiczne. Tylko niebieska trzyma jako tako poziom.

- rydwadydwa
- Juventino
Nie wyglądają tak źle ale są kompletnie niepraktyczne. Tak jak pisałem w innym temacie, dlaczego mają taką samą kolorystykę jak pierwszy trykot?
- PrzemasJuve
- Juventino
ooooo te ostatnie rokują! zaś cenę walną z niebios hehe
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!