Serie A 15/16 (25): JUVENTUS 1-0 Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 14:27

alessandro1977 pisze:
vitoo pisze:Wygrajmy to, proszę. :juve:
Załatwione... ;)
Trzymam za słowo. ;)
alessandro1977 pisze:Ja też czuje coś wyjątkowego, coś takiego jak przed meczem z Realem kiedy byłem pewny awansu do finału LM...ale o ile Juve nie może wygrać nigdy w Neapolu, to samo jest z Napoli, które o wygranej na JS może jedynie pomarzyć..
Niby tak, ale inna sprawa, że na JS jeszcze chyba nigdy nie przyjeżdżało tak silne Napoli. W każdym razie nie ma co trząść portkami bo to my od czterech lat deklasujemy rywali.
Robaku pisze:A jeśli to wygramy to wypije pierwsze piwko od 28 grudnia 2015 r.
Wow, szacunek. ;)

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 14:35

Khedira zagra od początku i pewnie jutro rano się dowiemy, że znowu wypada na miesiąc :D

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 14:51

vitoo pisze: Niby tak, ale inna sprawa, że na JS jeszcze chyba nigdy nie przyjeżdżało tak silne Napoli.
Czy takie silne to okaże się dopiero dzisiaj biorąc pod uwagę fakt, że to będzie dla nich prawdziwy test...do dzisiejszego meczu ich rywalami były ekipy z dolnej części tabeli na których nabili sobie stosunek bramkowy...fakt, że z ta ich cudowna seria skompletowana została z drużyn spośród których najsilniejsze było Lazio pogrążone w kryzysie mówi samo za siebie...prawdziwe mecze dopiero przed nimi i wówczas tak samo zweryfikują swoje cele jak kibice pseudodrużyny z gorszej części Mediolanu...

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 15:24

Ouh_yeah pisze:Khedira zagra od początku i pewnie jutro rano się dowiemy, że znowu wypada na miesiąc :D
Nie kracz i zaraz kasuj te slowa. ;)

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 15:32

Ouh_yeah pisze:Khedira zagra od początku i pewnie jutro rano się dowiemy, że znowu wypada na miesiąc :D
Raczej pewne ze skoro Max go powolal na to spotkanie to zagra od 1 minuty i ja się cieszę i spokojnie,nigdzie nie wypadnie, nie po to siedział po nocach.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 15:42

W moim śnie Padoin trafił na 1-0 :shock: :D

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 15:55

Mam nadzieje ze od pierwszych minut wyjdzie Khedira. Na Sturaro w podstawie w takich meczach, reaguje jak niektórzy na Padoina. Dla mnie Stefano to nie jest gracz na pierwszy skład Juve, na ławkę i słabszych przeciwników - OK, obleci. Jak Khedira wychodzi w podstawie, można być spokojnym o wynik - jakość drużyny wzrasta znacznie wtedy. Sami to niesamowicie inteligentny piłkarz, kapitalnie się ustawia, mistrzowsko czyta grę... Szkoda tylko że jest tak kruchy, przez co może być głównie tajną bronią. Oby nią był dziś i w dwumeczu z Bayernem. W ogóle czemu nie 433 z nim?

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 15:58

annihilator1988 pisze:W moim śnie Padoin trafił na 1-0 :shock: :D
Nie mam nic przeciwko.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
neotrance

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 16:07

Panowie, jaki polskojezyczny kanal sportowy transmituje dzisiejszy hit? Pobieznie przelecialem topic ale nie widzialem nic na ten temat, w zapowiedzi tez nie ma. Juve zawsze ogladam w internecie dlatego nie wiem nawet jaka tv ma wykupione prawa do transmisji Serie A.

Co do meczu- byle nie stracic bramki jako pierwsi, bo chociaz wierze ze jestesmy wstanie wyrownac to moze byc cholernie ciezko i ryzyko nadziania sie na kontry napoli. Obstawiam 3-1, Forza Juve!! :koszulka:

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 16:18

Obrazek

No to żeście mnie panowie zainspirowali. I piweczko się chłodzi na wieczór.
Co prawda ta przerwa bez alk nie do końca był w całości moją decyzją, ale sytuacją mnie zmusiła. Miało być mało alkoholu i dużo sportu, jest trochę sportu i 0 alku.

A co do meczu to kurna liczę na jakieś golazo z naszej strony, może Pogbaoom, może Dybala, albo Markiz bo kurna dawno czegos nie sieknął.
Liczę, że nasze B-B pokaże Igle jak wygląda prawdziwa,twarda obrona. A dla naszych przetarcie z Gonzalo będzie dobrą wstawką do Lewego.

Obawiam się meczu, ale w nich wierze . :juve:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 16:42

neotrance pisze:Panowie, jaki polskojezyczny kanal sportowy transmituje dzisiejszy hit? Pobieznie przelecialem topic ale nie widzialem nic na ten temat, w zapowiedzi tez nie ma. Juve zawsze ogladam w internecie dlatego nie wiem nawet jaka tv ma wykupione prawa do transmisji Serie A.
Info jest w pierwszym poście tematu --> http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... 997#846997

Mecz będzie transmitowany w polskiej stacji Eleven Sports :)

Obrazek
stf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 16:46

Wszystkim sie udziela nerwowa atmosfera oczekiwania, mnie rowniez. Jednak moim zdaniem dzisiejsze spotkanie nie zadecyduje o mistrzostwie, za wiele jeszcze kolejek pozostalo do rozegrania, co bedzie jak w Napoli wypadnie Higuain? Dzisiaj wydaje mi sie, ze Naples peknie, w Turynie bardzo trudno sie gra, a co by nie mowic to jednak my jestesmy ekipa bardziej doswiadczona (juz nie bede wspominal nawet, o problemach Higuaina w meczach o stawke). Khedira od poczatku - swietnie, ale ja poszedlbym za ciosem i zastapil Chiello Ruganim - to daloby chlopakowi pewnosc siebie, a 3 z tylu to jednak sila Juve. Nie wierze, ze tego nie cwicza w Vinovo. Po godzinie za Khedire moze wejsc Sturaro pozamiatac ;) Moje przewidywania: 3-1 - Napoli sie otworzy i jezeli nas nie stlamsi w pierwszych minutach to bedzie dobrze, bohaterem bedzie Morata, a Higuain zarobi czerwo :) FINO ALLA FINE!!!

b0unc3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 18:00

Jakieś aktualne przecieki odnośnie składu można prosić?

Pabloz9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 18:05

b0unc3 pisze:Jakieś aktualne przecieki odnośnie składu można prosić?
Zuliani:
La Juve spinge con
Buffon
Lichtsteiner
Barzagli
Bonucci
Evra
Khedira
Marchisio
Pogba
Cuadrado
Morata
Dybala

"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 18:07

Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli; Cuadrado, Khedira, Marchisio, Pogba, Evra; Morata, Dybala

Hula coś takiego po TT. Zobaczymy

Zablokowany