Serie A 15/16 (25): JUVENTUS 1-0 Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Kadziel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2016, 18:33

Cabrini_idol pisze: 3 : 1, przy czym będzie 3 : 0 i dopiero w końcówce puścimy trochę koncentracji i Huguain coś wsadzi
Ma nic nie wsadzać chyba, że mleko do lodówki. Buffon z czystym kontem to priorytet zaraz po zwycięstwie. :)
Poprostu pisze:Khedira wśród powołanych na mecz. Ciekawe czy Maks zaryzykuje wystawiając go w podstawie :whistle:
Obstawiam, że zaryzykuje, zaryzykował z Kielonem z Frosinone to z Khedira na Napoli też spróbuje.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2016, 19:00

A tak apropo Khediry to jeśli miałbym wybierać czy lepiej aby zagrał z Napoli czy Bayernem to bez dwóch zdan wybiorę mecz w LM. Oczywiście najlepiej aby zagrał w obydwu. W LM nie ma miejsca na błędy a w lidze zawsze jeszcze można odrobić. Zresztą nad czym ja dywaguje. Wygramy i z Napoli i z Bayernem.

Obrazek
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2016, 19:10

Oglądajcie magazyn Total Italian dziś o 20:00 w Eleven.

Napewno będzie zapowiedz meczu.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2016, 19:32 przez Sorek21, łącznie zmieniany 1 raz.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2016, 19:12

Lemina ostatnio był powoływany, ale widzę, że jest kolejnym kandydatem do zaginięcia w niewyjaśnionych okolicznościach, bo chłopaka znów nie ma liście. :roll:

Nie żebym był jakoś specjalnie zmartwiony tym faktem, ale mimo wszystko zwróciło to moją uwagę.

ozob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2016, 20:06

Przeciez ten Lemina jest cieniutki. Nie ma nad czym ubolewac i razem z Padoinem oraz Hernanesem pierwszy do odstrzalu w lecie.

La fidanzata d'Italia
delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2016, 20:18

Obrazek
stf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2016, 21:14

Niech Khedira da nam dobre 60 minut, a potem moze wejsc Sturaro posprzatac :D Ktos sie orientuje jak wygladaja szanse Mandzukica i Chielliniego na Bayern?

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2016, 21:28

Wyniku się obawiam, ale również się obawiam kolejnej kontuzji. Jeszcze na tym stanie, że z Bayernem zagramy z Lichtsteinerem na pół prawym i Evrą na pół lewym stoperze, to byłyby jaja :whistle:
Do meczu z Bayernem jeszcze całe dwa spotkania. Odpukać, ale dużo się może wydarzyć...

Mam za to zaskakujące dobre przeczucia co do Moraty, czuje że to będzie jego mecz. On w ważnych meczach się objawia i tak będzie również tym razem. Potrafi się chłopak zmotywować. ;)
albertcamus pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:...
Mógłbyś mi wyjaśnić co oznacza Twój nick?
Nie!- NieWiedza Opłacalniejsza 3 :C
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2016, 21:28 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 12 lutego 2016, 21:28

Poprostu pisze:Khedira wśród powołanych na mecz. Ciekawe czy Maks zaryzykuje wystawiając go w podstawie :whistle:
Włoskie media oceniają, że jest to raczej mało prawdopodobne. Bardziej możliwy jest scenariusz z jego wejściem w trakcie meczu. Z drugiej strony nie można wykluczyć żadnej niespodzianki i wiele zależy od samopoczucia Niemca. Oczywistym jest, że bardziej potrzebujemy go na Bayern, między innymi dzięki niemu właśnie powinniśmy w spotkaniu z niemieckim zespołem opanować środek pola. Jutro w podstawie powinniśmy spodziewać się raczej Sturaro i jestem pewien, że da radę.
stf pisze:Ktos sie orientuje jak wygladaja szanse Mandzukica i Chielliniego na Bayern?
Mandżukić wróci niemal na pewno, Chiellini nie ma z kolei szans na grę w pierwszym spotkaniu w Turynie. Rewanż natomiast jest już całkiem prawdopodobny.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2016, 23:15

ForzaItanimulli3vujcm pisze:
albertcamus pisze:
*Bardziej opłacalna.
Odcinasz się od swojego drugiego konta?

Czeka nas piękny mecz.

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 09:22

Przed Napoli bardzo wymagający terminarz, dlatego też mam nadzieję, że to Napoli okaże się przegranym dzisiejszego pojedynku, morale spadną w dół przed także niełatwymi spotkaniami z Milanem czy Fiorentiną.

Obrazek

Dempsej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 09:35

ForzaItanimulli3vujcm pisze:
albertcamus pisze:
Przecież sam kiedyś gdzieś tłumaczyłeś że to od tyłu MCJuve Illuminati Forza. Taki skomplikowany nick.
Co do meczu są obawy wynikające z sytuacji kadrowych obu drużyn Napoli gra podstawowym składem od naprawdę długiego czasu, u nas sami dobrze wiecie jak to wygląda. Nie mniej mam wielką nadzieję że Napoli zostanie gdzieś w szatni, nie unosząc ciężaru tego meczu. Kluby zajmująco po 5 kolejce spotkań odpowiednio 12 i 13 miejsce w tabeli teraz walczą o fotel lidera :)
Gdyby Khedira zagrał byłbym zdecydowanie spokojniejszy o przebieg meczu jak i o opanowanie środka pola, dlatego trzeba liczyć na bezbłędny mecz Claudio.
Udzieliła mi się ta przerwa tygodniowa przed meczem, pozostało końcowe odliczanie.

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 10:07

Jeżeli wygramy ten mecz przy braku Cheilliniego i Khedira, to naprawdę jesteśmy mocni i możemy być dobrze nastawieni na mecz z Bayernem.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 10:15

Nosi mnie od poniedziałku... mógłbym napisać wypracowanie, ale emocję biorą górę. Ostatnio tak się stresowałem przed meczem w Serie A... Milan 11/12 na wyjeździe i Cagliari 11/12.

Skoro nie możemy być liderem po 14 kolejnych wygranych, to bądźmy po bezpośrednim starciu. Interesuje mnie tylko wygrana. Wierzę, że 3 pkt. zostaną w Turynie. Nie pozostawmy im złudzeń.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2016, 10:23

Media, wszelkiej maści komentatorzy, jak również sami tifosi tak napompowali przedmeczową atmosferę, że ta udziela się również mi. Do tego stopnia, że chyba pierwszy raz od finału z Barceloną mam jakieś takie wewnętrzne poczucie czegoś wyjątkowego. Aż sam się sobie dziwię, że takie emocje mogą mi towarzyszyć przy okazji ligowego meczu.

Umówmy się, już bez samego Khediry będzie trudno, bo jego brak był wyraźnie odczuwalny w dwóch poprzednich meczach. Na domiar złego wypadł Chiellini, który w kluczowych meczach często okazywał się liderem defensywy. Prawdę mówiąc nie mam zielonego pojęcia, jak w takich okolicznościach niektórzy mogą tutaj ze spokojem ducha typować jakieś 3:0/3:1 :eh: Będzie cholernie trudno.

Bardzo ciekawy jestem jak do meczu podejdzie Allegri i czy drużyna z tyłu głowy nie będzie miała takiego poczucia, że remis będzie satysfakcjonujący :think: Bo niby mamy 2 punkty straty więc wypadałoby powalczyć o pełną pulę, lecz z drugiej strony przegrana w praktyce oddali nas od Napoli na 6 punktów. Niby remis też powiększy naszą stratę (przypominam: mecze bezpośrednie!), ale ta jeszcze będzie do odrobienia. Ciekawe, ciekawe...

Obrazek
Zablokowany