Serie A 15/16 (23): JUVENTUS 1-0 Genoa
- rydwadydwa
- Juventino
Dawno już nie było Padoina w pierwszym składzie...trochę się dziwię Maxowi, że nie wystawił Hernanesa na regiście i Marchisio na b2b, chyba już zapomniał że Claudio może tam grać
Mimo pozycji Genoi w lidze mam przeczucie, że to nie będzie taki spacerek jak w Udine czy w Weronie. Ale za gole nie dają punktów, dla mnie może być nawet 1-0. :juve:

Mimo pozycji Genoi w lidze mam przeczucie, że to nie będzie taki spacerek jak w Udine czy w Weronie. Ale za gole nie dają punktów, dla mnie może być nawet 1-0. :juve:
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie bój się, będzie dobrzepumex pisze:Jasna cholera, ponownie sypią nam się ważne elementy drużyny. Sturaro jaki jest taki jest, ma sporo wad, ale między nim a Padoinem jest różnica kilku klas jeśli chodzi o jakość i pożytek dla drużyny (na korzyść młodszego Włocha rzez jasna).
Oby nasi podtrzymali serię zwycięstw. Bardzo liczę na duet Dybala-Morata. Mam nadzieję, że Paulo naprostował swój celownik, zaś Alvaro udowodni, że potrafi zachować ciągłość formy.

Szkoda Khediry i Sturaro. Zauważyliście, że nasz Włoch jest też jakiś rzadki jeśli chodzi o kontuzje, choroby itp. Niedobrze. I co jest do jasnej cholery z Chiellinim ???
Jeśli na Bayern nie wyjdziemy najsilniejszym składem, no może Khedira-Sturaro to jedyna opcja rotacji, to będzie mega ciężko.

- CzeczenCZN
- Juventino
Pani Iaquinta bardzo dzisiaj ostrożna :cwaniak:

No nic mam nadzieje że aż takich nerwów to nie będzie
Forza Juve Po Rekord
- no i Forza Lazio Po Lidera (Dla Juventusu) :C
:juve:

No nic mam nadzieje że aż takich nerwów to nie będzie

Forza Juve Po Rekord

:juve:
- Gandalf8
- Juventino
Kiedy Allegri da odpocząć Bonucciemu? Zajedzie chłopa, który gra w każdym meczu.Vincitore pisze:Juventus (3-5-2): Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Cuadrado, Padoin, Marchisio, Pogba, Evra, Morata, Dybala.
A disposizione: Neto, Rubinho, Lichtsteiner, Rugani, Alex Sandro, Lemina, Sturaro, Hernanes, Pereyra, Zaza.
Pomoc dość rezerwowa, jak większość liczyłem na występ Sturaro a tu... Padoin

Atak Morata-Dybala? A Zaza co, do ławki przyrósł?
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Yaro417
- Juventino
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy. Z Padoinem w pomocy podczas fazy ataku gramy jednego mniej.
Drugi mecz z rzędu Dybala nie gra tego, do czego przyzwyczaił. 30 minut niedokładności.
Evra jest w niskiej formie. Zrozumiałbym gdyby tylko do przodu gra słabo, ale jeśli w obronie łatać jego strefę muszą Pogba z Barzaglim - coś nie halo. Skończył w 40 min. i szybko pobiegł do tunelu: kontuzja, słaba gra, a może za potrzebą :co?: Cóż, liczę na jakiś fajerwerk ze stron Sandro :juve:
Cuadrado znów jednym z wyróżniających się in plus. Akcja bramkowa, szarpanie skrzydłem, zejścia do środka. Jest pod grą i nie boi się odpowiedzialności. Ta ruleta w kole środkowym - wyszło :shock:
Morata robi to co Makiavel lubi najbardziej. Wykłada się zarabiając kartki dla rywali
Aktywność jest
KOLEJNY RAZ BABOLUCCI !!! Chłop chyba musi odpocząć jedno spotkanie i przemyśleć swoje zagrania jako libero.
Pierwsza połowa piknikowa.
Drugi mecz z rzędu Dybala nie gra tego, do czego przyzwyczaił. 30 minut niedokładności.
Evra jest w niskiej formie. Zrozumiałbym gdyby tylko do przodu gra słabo, ale jeśli w obronie łatać jego strefę muszą Pogba z Barzaglim - coś nie halo. Skończył w 40 min. i szybko pobiegł do tunelu: kontuzja, słaba gra, a może za potrzebą :co?: Cóż, liczę na jakiś fajerwerk ze stron Sandro :juve:
Cuadrado znów jednym z wyróżniających się in plus. Akcja bramkowa, szarpanie skrzydłem, zejścia do środka. Jest pod grą i nie boi się odpowiedzialności. Ta ruleta w kole środkowym - wyszło :shock:
Morata robi to co Makiavel lubi najbardziej. Wykłada się zarabiając kartki dla rywali

KOLEJNY RAZ BABOLUCCI !!! Chłop chyba musi odpocząć jedno spotkanie i przemyśleć swoje zagrania jako libero.
Pierwsza połowa piknikowa.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Cabrini_idol
- Juventino
Wynik jest. Tylko tyle pozytywów.
Raz, Evra był słabszy niż Wawrzyniak.
Dwa, Padoin to stan umysłu, chłop to nie jest poziom OBECNEGO Juve.
Trzy gramy kupę jakich mało, a Napoli dalej niszczy system
Cztery, idę spać.
Raz, Evra był słabszy niż Wawrzyniak.
Dwa, Padoin to stan umysłu, chłop to nie jest poziom OBECNEGO Juve.
Trzy gramy kupę jakich mało, a Napoli dalej niszczy system
Cztery, idę spać.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Kurde, a byłem świecie przekonany, że my wygramy 2:0/3:0, a Lazio zremisuje albo też ogra Napoli. Niestety południowcy ogarnęli się w tym sezonie na tyłach i praktycznie nigdy nie tracą więcej niż 1 bramkę.
- pablo1503
- Juventino
Słabo to wygląda. Głupie straty, mało zaangażowania, zbyt wolna gra... chyba komuś się nie chce zbyt bardzo.
PS. Z Evrą to wyglądało, jakby mu się zachciało do toalety. Nagła zmiana, szybki truchcik do szatni, żadnych lekarzy. Oby nie kontuzja.

PS. Z Evrą to wyglądało, jakby mu się zachciało do toalety. Nagła zmiana, szybki truchcik do szatni, żadnych lekarzy. Oby nie kontuzja.