Mecze Juve w TV
- wloski
- Juventino
Nie zawsze zgadzam się ze zdaniem komentatorów, ale żeby oceniać ich pracę to trzeba ich słuchać. Komentarz to nieodłączna część oglądania piłki nożnej i już sporo wycierpieliśmy jeśli chodzi o Juventus. Komentowali nas takie tuzy jak Szpakowski, Kołtoń, Jagoda, myślę, że duet Piotrków nie jest najgorszy, raz, że ich barwa głosu jest nawet nawet, dwa widać, że do spotkań się przygotowują i czytają chyba nawet polskie fora kibicowskie, bo jako tako aktualnej wiedzy im nie brakuje, być może przez natłok informacji trochę się im miesza. 

- wloski
- Juventino
Dawno nie słyszałem o tym na antenie Elevena, albo się nie wsłuchałem, ale Kołtoń to rzeczywiście, co spotkanie Juve o tym wspomina. Brakuje jeszcze, żeby zaczął wymieniać wszystkich skazanych z nazwiska jak Hajto skład Kaiserslautern.
- Robaku
- Juventino
Akurat Dumanowski, Czachowski czy Święcicki naprawdę ogarniają ligę włoską. Do tego Świeciki jest fanbojem Dybały i pewnie czasem moze przesadzac w drugą stronę, własnei tylko dlatego,żeby uciec od posądzania go o brak obiektywizmu.alessandro1977 pisze:No tak ale po co stałe nawiązywanie do calciopolli...wręcz podczas każdego meczu to nieodłączny wątek...no i te zachwyty nad Roma podczas meczu z Juve...
Ja sie nie dziwie, ze się Romą zajarali, bo trzeba powiedzieć, ze wtedy Roma nie dawala nam miejscazeby pograc i przypomniał mi się Juve za 1 sezonu Conte, gdzie w okolicach 20-25 kolejki przyjezdzaly tuzy pokroju Parmy a my nie moglismy się ogarnąc i albo kończyło się 0 :0 albo 1:0. Przecież w meczu z Romą my tak naprawdę wykorzystalismy 0,5 sytuacji.
Te strzały Evry, to nie było nic wycwiczone taktycznie tylko przypadek, mielismy jeden kontraatak i do tego skuteczny.Roma zagrała bezbłędnie w obronie i mieli prawo.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mimo wszystko najważniejsze, że możemy sobie pooglądać mecze Juve...na nc+ Juve też często było ale już z takim Frosinone nie byłoby szans aby transmitowali...to jest duży plus ale taki powinien być przywilej nie tyle co mistrza Włoch co drużyny, która ma największą rzeszę kibiców w Polsce...

- joy
- Katalończyk
Ptaszki ćwierkają, że do UPC wchodzi eleven, co dla fanów serie A i la liga jest dobrą informacją. Ponoć od 11 lutego do 10 marca będzie darmowy miesiąc. Jak na razie info nieoficjalne.
EDIT: Jest już oficjalne info na pejsbuku UPC
EDIT: Jest już oficjalne info na pejsbuku UPC
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2016, 15:20 przez joy, łącznie zmieniany 1 raz.
- delarudii
- Juventino
Mam pytanie do ludzie bardziej znających Eleven. Telewizja wreszcie wchodzi o UPC, więc będę miał normalny dostęp do niej. Podczas ostatniego meczu komentator zapowiadał jakieś magazyny związane z Serie A i innymi ligami do których mają prawa, dlatego chciałem zapytać, jakie magazyny polecacie? Czy warto poświęcić na nie czas?
- mateo369
- Juventino
Nie wiem, czy była mowa o jakichś innych magazynach ale wczoraj oglądałem magazyn skrótów włoskiej i francuskiej (hiszpańską już odpuściłem). Nic nadzwyczajnego, same skróty wszystkich spotkań bez żadnych wywiadów czy np. choćby komentarzy z mediów włoskich/francuskich. Całość w dodatku przerywana reklamami.delarudii pisze: Podczas ostatniego meczu komentator zapowiadał jakieś magazyny związane z Serie A i innymi ligami do których mają prawa, dlatego chciałem zapytać, jakie magazyny polecacie? Czy warto poświęcić na nie czas?
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Skad info? Wiadomo cos na jakich zasadach? Ja wykupilem playera ale mając w domu tv z Orange chetnie bym się przerzucił na pomarańczowych.Sorek21 pisze:Do końca marca Eleven ma się pojawić w Orange TV.
- tabo89
- Juventino
Mówił że w poniedziałek skróty a wtorek albo środa jakiś magazyn z wywiadami z zawodnikami i komentarzami do spotkań.
A też w tematyce transmisji, Multikino wraca z meczami na dużym ekranie, jednak najważniejszego meczu nie ma..
https://multikino.pl/pl/champions-league
A to dziwne bo przecież Lewy..
A też w tematyce transmisji, Multikino wraca z meczami na dużym ekranie, jednak najważniejszego meczu nie ma..
https://multikino.pl/pl/champions-league
A to dziwne bo przecież Lewy..
- Sorek21
- Juventino
Na twiterze w komentarzach o dodaniu 11 do UPC,samo Orange podało takie info.Hed pisze:Skad info? Wiadomo cos na jakich zasadach? Ja wykupilem playera ale mając w domu tv z Orange chetnie bym się przerzucił na pomarańczowych.Sorek21 pisze:Do końca marca Eleven ma się pojawić w Orange TV.
Natomiast info dnia brzmi : Eleven w sieci Vectra !
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@tabo89: Janusze nie chodzą przecież do kina na mecze tylko kibice a tych więcej ma Barcelona zdecydowanie
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?