KAcik kolekcjonerski ...

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Czy spelni sie marzenie pana alexxxxx'a dotyczace kacika kolekcjonerskiego ?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 16:52

PAn Alex5 bardzo naciskal abym zalozylten temat i mam pytanie kto zbiera (kolekcjonuje jak alexxxxx :D ) pamiatki sportowe i jest zxa utworzenie takiego malego kacika :P:D

we believe.
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 16:59

a pan ALEXXXXX sam nie mogl zalozyc tego posta tylko po3buje adwokata??

A niech zaloza ten kacik :P mnie to rybka :P

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 17:05

No bo mnie wyprzedził a ja robiłem lekcje :-D Szczerze według mnie ten kącik by się bardzo przydał. Ale ja bym prosił o głosy Moderatorów i Adminów bo to oni mają decydujące głosy :P

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 17:09

Chodzi Wam o nowy pokój ?? Nie chyba nie możliwe :? W końcu przegladacie forum i wiecie jaka jest opinia o powstawaniu nowych pokoi prawda ?? A kącik możecie sobie załołożyć w pokoju "kibice". Założcie sobie temat " Kącik kolekcjonera " i tak chwalcie się swoimi skarbami :wink:

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 17:13

Rasi pisze:Chodzi Wam o nowy pokój ?? Nie chyba nie możliwe :? W końcu przegladacie forum i wiecie jaka jest opinia o powstawaniu nowych pokoi prawda ?? A kącik możecie sobie załołożyć w pokoju "kibice". Założcie sobie temat " Kącik kolekcjonera " i tak chwalcie się swoimi skarbami :wink:
To własnie chodzi o to że przydałby się jeden pokój,bo jeden temat napewno nie starczy :cry: Jak to ma być kolekcjonerstwo :(

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 17:27

no mysle ze przydałby sie taki pokój zwłaszcza dlatego ze jak czytałem w pokoju Kibice , to kolekcjonerstwo cieszy sie duzym zainteresowaniem !! wiele osób jest zainteresowanym aby korespodnować z klubami piłkarskimi i nie tylko i o kolekcjonowaniu pamiątek sportowych , więc mysle ze naprawde przydałby sie taki pokój....... ale to odemnie niezałeży tylko od kogoś " z góry " 8) ale mysle ze mógłby takowy powstać !!! 8) 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 17:28

Spróbuj najpierw założyc temat. Jak zobaczymy, że ciesz się takim WIELKIM zainteresowaniem, że sie nie możecie w nim zmieścić i, że założenie nowych tematów sprawy nie rozwiaze wtedy bedzie moza wrócić do koncepcji pokoju. Ale ide o zakład, że temat umrze smiercią naturalną :?

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 17:37

Rasi pisze:Spróbuj najpierw założyc temat. Jak zobaczymy, że ciesz się takim WIELKIM zainteresowaniem, że sie nie możecie w nim zmieścić i, że założenie nowych tematów sprawy nie rozwiaze wtedy bedzie moza wrócić do koncepcji pokoju. Ale ide o zakład, że temat umrze smiercią naturalną :?
Dokładnie słowo w słowo popieram wypowiedź Rasi'ego. Na razie wcisnąłem na... no własnie :D Domyślcie sie :wink: Zobaczymy efekty to pomyślimy

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 19:42

AdriaNeQ pisze:PAn Alex5 bardzo naciskal abym zalozylten temat i mam pytanie kto zbiera (kolekcjonuje jak alexxxxx :D ) pamiatki sportowe i jest zxa utworzenie takiego malego kacika :P:D
A kto to jest Alex5? Pierwsze slysze...
A musi poslugiwac sie adwokatem, bo jest pewnie na 5-dniowym zeslaniu (buahahaha) :lol:

JuVeJoZeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 20:04

Rasi pisze:Spróbuj najpierw założyc temat. Jak zobaczymy, że ciesz się takim WIELKIM zainteresowaniem, że sie nie możecie w nim zmieścić i, że założenie nowych tematów sprawy nie rozwiaze wtedy bedzie moza wrócić do koncepcji pokoju. Ale ide o zakład, że temat umrze smiercią naturalną :?
Taki temat już jest i ja go założyłem.Cieszy się dużą popularnością bo ponad 130 osób się tam wpisało
Oto link: http://juvepoland.com/forum/viewtopic.p ... bb161476e5

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 20:08

El_chico_a_Coruna pisze:A kto to jest Alex5? Pierwsze slysze...
A musi poslugiwac sie adwokatem, bo jest pewnie na 5-dniowym zeslaniu (buahahaha) :lol:
Pewnie chodzi o to że w Alexxxxx jest na końcu 5x :-D
W sumie to na razie nie interesuje mnie taki kącik, ale może być, a jeden temat to chyba jednak mało, bo potem trudno doszukać się jakiejś konkretnej informacji bez czytania wszystkich postów

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 20:20

Kiedy byłem mały kochałem kolekcjonować bardzo różne rzeczy, ale niestety z tego wysrosłem i już zapomniałem jakie to uczucie.ALe niestety Alexxxxx musisz sie zadowolić tylko tematem, ale jeżeli wielu osobom sie to spodoba to kto wie......może moderatorzy to rozpatrzą, ale to już nei moja działka.Jak narazie nie mam zdania co do nowego pokoju.

BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 20:42

brakuje odpowiedzi " Tak :)" :D

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 21:02

Ja nie jestem ani na tak, ani na nie. Pamiatki sportowe przestałem zbierac jakiś rok temu i na razie jakos nie mam specjalnie ochoty do tego wracać, kto wie - może w przyszłości.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 21:16

JuVeJoZeK pisze:
Taki temat już jest i ja go założyłem.Cieszy się dużą popularnością bo ponad 130 osób się tam wpisało
Oto link: http://juvepoland.com/forum/viewtopic.p ... bb161476e5
Małe sprostowanie. Odpowiedzi jest 127. A to nie znaczy, że tylu ludzi sie tam wypowiadało. Z tego co widze większość napisała po kilka postów. Jeśli macie ochote o tym pisać to prosze bardzo - zakładajcie nowe tematy. Załóż temat o pamiatkach polskich, temat o zagranicznych i temat o reprezentacjach ( albo jakos inaczej ). Jakbysmy chciali dla kazdej grupki użytkowników zakładać nowy pokój tom powinien już byc osobny dla ligi angielskiej, niemieckiej, hiszpanskiej czy francuskiej.
Koledzy to jest forum fanów Juventusu a nie kolekcjonerów.
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ