Serie A 15/16 (22): Chievo 0-4 JUVENTUS
- jarmel
- Redaktor
Fajny meczyk, idealny na niedzielne przedpołudnie
Jedynie Dybala coś rozregulował celownik.
Morata w końcu do dobrej gry dokłada gole
Gościu jest nam bardzo potrzebny, biega, walczy, cofa się po piłkę, gdzie taki Mandzukic stoi między obrońcami rywala i szczypie się z nimi, czasy napastników tego typu już powoli mijają.

Morata w końcu do dobrej gry dokłada gole

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Juve musi się dzisiaj podobać. Dużo zaangażowania, powrotów za piłką, nikt nie stoi jak cielę, tylko jest non stop wychodzenie na pozycje, jednocześnie dużo polotu i lekkości, czasami wręcz za dużo. Właściwie nie wiem, co mi się nie podobało. Chyba tylko ten głupi wślizg Sandro w środku pola prosto w nogi rywala i żółtko.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2016, 13:24 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
Po co Kielon, żeby się poobijał, zanotował żółtko. JestRugani więc nie ma strachu. Ja bym wypuścił Zaze za Dybale i wrzucił Perreyre za Pogbę i zobaczył jak to wygląda w takim ustawieniu, że Roberto zaraz za dwiema 9.M.R. pisze:Chiellini, Sturaro i Zaza na drugą połowę - niech przetrącą tych rzeźników z Chievo.
- Gandalf8
- Juventino
2:0 to i tak mało, bo mogło być znacznie lepiej. Morata wreszcie strzela, ale asysty Lichego i Khediry też ładne.
W drugiej połowie niech wchodzi Zaza za Dybalę, bo kopacze z Chievo sprawią, że trzeba go będzie znieść :afraid2: . No i pewnie jest szansa, że zobaczymy Pereyrę.
W drugiej połowie niech wchodzi Zaza za Dybalę, bo kopacze z Chievo sprawią, że trzeba go będzie znieść :afraid2: . No i pewnie jest szansa, że zobaczymy Pereyrę.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Makiavel
- Juventino
@jarmel 100% zgoda. Zresztą przy drugiej bramce nie tylko wykończył akcje ale też zaczął wędrówkę piłki podając do Dybali.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- białas
- Juventino
prawdę mówiąc, to do nikogo zbytnio nie można się dzisiaj przyczepić. całkiem dobra gra, klepiemy akcje wszystkimi możliwymi sposobami i tylko dzięki bramkarzowi Chievo nie przegrywa większą ilością bramek. liczę, że na spokojnie dołożymy jeszcze chociaż jednego gola i można myśleć nad środowym spotkaniem.
- CzeczenCZN
- Juventino
Morata!!! Wrócił, widać że ten karny z Interem dał mu bardzo dużo! 2 mecze - 2 gole , a jeszcze może poprawić wyczyn.
Prócz tego, ogólnie kapitalnie gra, ten zawodnik w formie to skarb. Może to nie jest talent pokroju Pogby, Dybali czy Alexa Sandro - ale kto takiego pokroju jest? Messi
Alex Sandro - gra kapitalnie w defensywie. Pogba i Dybala mogli by bardziej przyłożyć się do strzałów. Liczę po przerwie na co najmniej 2 gole jeszcze
Khedira też pięknie czyści, kapitalnie odbiera w środku pola, wyprowadza piłkę - no ale cały czas mam obawy "Że wszystko co dobre szybko się kończy" w jego przypadku - oczywiście chodzi o to że to szklanka
Chievo widać też się stara, zaskoczyli mnie ofensywną grą. No ale co mają zrobić :C
Zmiażdżyć Ich!
:juve:

Prócz tego, ogólnie kapitalnie gra, ten zawodnik w formie to skarb. Może to nie jest talent pokroju Pogby, Dybali czy Alexa Sandro - ale kto takiego pokroju jest? Messi

Alex Sandro - gra kapitalnie w defensywie. Pogba i Dybala mogli by bardziej przyłożyć się do strzałów. Liczę po przerwie na co najmniej 2 gole jeszcze

Khedira też pięknie czyści, kapitalnie odbiera w środku pola, wyprowadza piłkę - no ale cały czas mam obawy "Że wszystko co dobre szybko się kończy" w jego przypadku - oczywiście chodzi o to że to szklanka

Chievo widać też się stara, zaskoczyli mnie ofensywną grą. No ale co mają zrobić :C
Zmiażdżyć Ich!
:juve:
- pablo1503
- Juventino
Widać u Moraty ten luz psychiczny, którego brakowało mu w ostatnich tygodniach. Oby tak dalej.
Nie ma się ogólnie czego przyczepić, ale Pogba i Dybala w pewnym momencie całkowicie zaczęli ignorować klolegów i zaczęli strzelać z każdej pozycji w okolicach 16. Tak, jakby założyli się, że zdobędą ładniejszą bramkę od Faraona.
Poza tym wszystko OK. Życzę Moracie hat-tricka. 

- bastek13
- Juventino
Ma ktoś gifa z wymiany piłki pomiędzy Dybalą a Pogbą? Magia!
Juventus był nieprawdopodobnie silny, tak wielki i mocny jak pełen talentów. Już samo stanie koło nich w tunelu było onieśmielające.
~G. Neville
~G. Neville