LaLiga
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Szkoda, ze jeszcze czerwonej kartki w tamtym meczu nie zgarnal... Nie byloby gola pewnie... Moze decyzja UEFA pokaze, ze gracze Realu to tez ludzie i nie wszystko bedzie im uchodzilo bezkarnie
- kouba
- Qualità Juventino
eee tam, powinien dostac od razu czerwona kartke :!: szkoda, ze tego sędzia nie widział :[ Jakby zszedł z boiska to by bramki nie strzelił i Real pewnie by przegrał z 2-0, a teraz to u siebie Real bedzie atakował i watpie czy Bayern przejdzie. Marnie to widze :? Ale decyzja jak najbardziej słuszna :!: Powinien więcej dostać...
- nookie
- Juventino
i bardzo dobrze..ciesze sie z tego nie dlatego ze to gracz Realu..ale takie zachowanie jest niedopuszczalne :evil: to nie hokej..dobrze ze zarejestrowaly to kamery i ze UEFA zadecydowala tak a nie inaczej...wielkie moje uznanie w strone wladz 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Molek big fun juve
- Juventino
No i dobrze mu tak za takie zachowanie mu sie nalezalo
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Pamiętam to.Wyglądało to tak śmiesznie.Popatrzyli sie na siebie przez chwile, a potem Carlos jakby sie ocknoł i go trach w nos, ale koleś sie potem zaczął zwijać jakby dostał krzesłem
I bardzo słusznaą kare mu wymierzono, chociaż zgodze sie z koubą, żeby odrazu dostał czerwoną kartkę, ale cóż kouba, sędzia nie widział.
- Slim
- Juventino
Chociaz raz UEFA postapila tak jak nelzy w stosunku do Realu! Faul byl ale zeby od razu walic po mordzie za to? bez przesady! nawet DAVDS by tak nie zrobil... Bardzo dobrze ze dostal kare! I mam nadzieje ze to pomorze BAYERNOWI.....
- Slim
- Juventino
booyak pisze:Bardzo dobrze :!: Szkoda tylko że nie dostał większej kary. Takie 'zagrania' powinny być karane co najmniej miesięczną dyskwalifikacją i może jeszcze karą grzywny. Swoją drogą podobnie zachował się Trez w meczu z Milanem uderzając któregoś obrońce w twarz i z tego co mi wiadomo nie otrzymał za to żadnej kary.
Ja pamietam jak MONTERO kiedys w meczu z INTEREM strzelil z piesci DI BIAGIO

- Desperado---ALEX
- Juventino
To prawda ta kara mu sie nalezała :!: takie zachowania trzeba"tępic"i surowo karac bo to niszczy piłke nozna a przynajmniej jej obraz
- hania
- Juventino
To byl odruch, a poza tym ledwo dotknął Demichelisa. Nie rozumiem tej kary. W kazdym meczu zdarzaja sie jakies przepychnaki wieksze czy mniejsze. Czemu kary nie dostal zawodnik Bordeaux ktory rzucil pilka w naszego?? Takie przypadki mozna mnozyc.
Inna sprawa ze sie ciesze ze dotknęło to Real, ze niekt nie uprzywilejowuje go.
Inna sprawa ze sie ciesze ze dotknęło to Real, ze niekt nie uprzywilejowuje go.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...