Coppa Italia 15/16 (1/4): Lazio 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 12:39

Makiavel pisze:@fazzi Nie oglądałem nigdy niczego na ich stronie. Jak to działa i czy jest za free czy jakaś opłata/ile?
Szczerze to nie mam pojęcia ;) Też nigdy nic na ich stronie nie oglądałem.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 12:50

Czyli pożyjemy, zobaczymy ;-)

Miałem sen, oby proroczy, że wygrywaliśmy 5-0. Dwie bramki Zazy po asystach Moraty (który się nie przełamał, ale bardzo się starał), dwa samobóje Lazio i jednego gola nie pamiętam, jak wpadł. Na jawie liczę jednak, że Alvaro się przełamie w końcu i zamiast tych dwóch samobójów będą dwie jego bramki :prochno:

kacopys

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 12:57

Oglądałem w zeszłym roku jakiś mecz na ich stronie i można to robić przez ich aplikacje albo w firefoxie i odpala on wtyczkę Silverlight. Generalnie pamiętam że wtedy jakieś grosze płaciłem, ale wczoraj puszczali mecz za darmo.
Jakość była całkiem spoko i nie cięło, ale oglądałem tylko chwile w przerwie ręcznych.
Dzisiaj faktycznie w programie mają powtórkę z poniedziałkowej "8 ligi mistrzów", ale może po prostu jakiś gamoń za tą stronę odpowiada...

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 13:07

Ramówką bym się nie przejmował, na stronie też jest potwierdzenie.

http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/201 ... tsport-pl/

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 15:07

Według najnowszych doniesień. W pomocy zagra Pogba, Hernanes i Sturaro. Niewykluczone że na lewym wahadle Asamoah, na prawym Cuadrado/Padoin. W obronie Caceres, Rugani, Bonucci. Bardzo podoba mi się Pogba w przewidywanych składach, widać że Allegri serio traktuje PW. Również liczę na wahadła Cuadrado i Asamoah :ok:

Dla przypomnienia miłych chwil z Lazio, filmik z Twittera Juve:

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264hi ... E6TD8Bck8h

:C

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 15:34

Dla leniwych link do transmisji na stronie ipli. Nie potrzeba odtwarzacza, ale jakby ktoś wolał na nim oglądać transmisję to odnośnik również znajduje się pod tym linkiem.

Transmisja darmowa na terenie Polski.

http://www.ipla.tv/Juventus-turyn-lazio ... od-6265340

EDIT:
Wojtek pisze: Dlaczego wstawiłeś link do finału Pucharu Włoch? :lol:
Haha faktycznie mój błąd. Dzięki za czujność

To powinien być poprawny link: http://www.ipla.tv/live/transmission-11028
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2016, 16:36 przez koki90, łącznie zmieniany 2 razy.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 15:48

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Według najnowszych doniesień. W pomocy zagra Pogba, Hernanes i Sturaro. Niewykluczone że na lewym wahadle Asamoah, na prawym Cuadrado/Padoin. W obronie Caceres, Rugani, Bonucci. Bardzo podoba mi się Pogba w przewidywanych składach, widać że Allegri serio traktuje PW. Również liczę na wahadła Cuadrado i Asamoah :ok:
I bardzo dobrze, że zagrają "rezerwy", wiadomo przecież, że drugi garnitur Juve jest lepszy niż wszystkie podstawowe jedenastki Seria A. Mam tu też na uwadze potencjał zawodników. W ataku Zaza i Morata.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 16:08

koki90 pisze:Dla leniwych link do transmisji na stronie ipli. Nie potrzeba odtwarzacza, ale jakby ktoś wolał na nim oglądać transmisję to odnośnik również znajduje się pod tym linkiem.

Transmisja darmowa na terenie Polski.

http://www.ipla.tv/Juventus-turyn-lazio ... od-6265340
Dlaczego wstawiłeś link do finału Pucharu Włoch? :lol:

Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 16:30

Jeśli Wam stream'y zacinają, sprawdzcie na batmanstream.com ja tam często mecze oglądam odkąd zabrali mi Eleven i jest ok. Wprawdzie jakości HD nie ma ale przynajmniej nie tnie i widać piłkę :D
Co do meczu to tylko zwycięstwo J.

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 16:45

fazzi pisze:
Makiavel pisze:@fazzi Nie oglądałem nigdy niczego na ich stronie. Jak to działa i czy jest za free czy jakaś opłata/ile?
Szczerze to nie mam pojęcia ;) Też nigdy nic na ich stronie nie oglądałem.
jeśli transmisja jest płatna, to 4,90 przelew a 9,60 czy jakoś tak sms. Jeśli bezpłatna to wiadomo, oglądanie za free :)
A dzisiejszy mecz z tego co widzę będzie bezpłatny. Jakość jest bdb, tylko zwykle oglądam tam płatne wydarzenia i jest FullHD, przy bezpłatnych z tego co kojarze jakość jest gorsza (no chyba, że ma się wykupiony u nich jakiś pakiet to można odpalić FullHD)

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 17:09

Wczoraj i przedwczoraj było za free. Jak dzisiaj też ma być na stronie to będzie za darmo, często tak motocyklowe MŚ puszczają.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 16 razy
Otrzymał podziękowanie: 37 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 17:10

Makiavel pisze:Czyli pożyjemy, zobaczymy ;-)

Miałem sen, oby proroczy, że wygrywaliśmy 5-0. Dwie bramki Zazy po asystach Moraty (który się nie przełamał, ale bardzo się starał), dwa samobóje Lazio i jednego gola nie pamiętam, jak wpadł. Na jawie liczę jednak, że Alvaro się przełamie w końcu i zamiast tych dwóch samobójów będą dwie jego bramki :prochno:
Piątego Neto z przewrotki. Widzę, że mamy tego samego dilera :cwaniak:

Za dużo zmian w składzie, mam złe przeczucia.

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 17:25

Cos sie dzieje z Khedira czy odpoczywa? Liczę że dzisiaj wygramy, dobrze że pobiegają rezerwowi.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 17:29

Marat87 pisze: Za dużo zmian w składzie, mam złe przeczucia.
Zgadzam się. Kreatywność, gdzie? Pogba i...? Najświeższe informacje mówią, że Rugani ławka a za niego Chiellini w bloku (Martin, Bonucci, Kielon). Wahadła nie wiadomo do ostatniej chwili, albo Cuadrado i Asamoah, albo Padoin i Sandro.

Może to dziwnie zabrzmi, ale liczę na... Zazę. Lazio jest zupełnie nie przewidywalne, mają wyjść silnym składem. CI to może by ich jedyna droga do pucharów, także się zepną. Oby bez dogrywki, ciężki mecz w niedzielę.

Obrazek
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 17:36

Najnowsze doniesienia TuttoJuve

Juventus (3-5-2): Neto; Caceres, Bonucci, Chiellini; Padoin, Sturaro, Hernanes, Pogba, Alex Sandro; Morata, Zaza.

Ruganiego nie ma? Ale to może być świetny prognostyk, wbrew pozorom :) Ponieważ bardzo możliwe, że młody Włoch właśnie zdobył zaufanie Allegriego, który oszczędza go teraz na mecz z Romą :ok:

Chciałem Asamaoha na lewej zobaczyć, ale jeszcze będzie okazja i tak i tak świetnie że zagra Alex Sandro! No i Pogba w środku, a więc dwójka z Super Trio w podstawie. Ten Padoin trochę razi po oczach, ale może Max chce jego przetestować na prawym wahadle?

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Zablokowany