Sezon 2015/2016

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:19

Dobrze, że w przypadku awansu zagramy z tymi pacusiami bo będzie łatwiej ich oklepać niż Napoli...

"Chyba znowu podprowokuje na juvepoland a pozniej prawilnie pozgłaszam ludzi i powyłapują bany"
-"haha fenz obczaj rubepoland"
-"i tak najwięszym cwelem jest Carbini_Pipa"
-"Płaczę ze śmiechu z gościa, który przekleja posty z SB na forum juvepoland"

Można się spodziewać któregoś wafla z gorszej części Mediolanu... :smile:
Wystarczy jeden mecz aby się uaktywnili na nowo...

Obrazek
LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:37

alessandro1977 pisze:Dobrze, że w przypadku awansu zagramy z tymi pacusiami bo będzie łatwiej ich oklepać niż Napoli...

"Chyba znowu podprowokuje na juvepoland a pozniej prawilnie pozgłaszam ludzi i powyłapują bany"
-"haha fenz obczaj rubepoland"

Można się spodziewać któregoś wafla z gorszej części Mediolanu... :smile:
Wystarczy jeden mecz aby się uaktywnili na nowo...
Inter to jednak stan umysłu jak Rosja :D
Goście wygrywają mecz, awansują do półfinału CI i zamiast cieszyć się tym to jakiś typek będzie wchodził na stronę Juventusu... jejku co za kompleks...
Nawet nigdy nie przyszło mi do głowy wejść na strone Interu, Napoli itd po mistrzostwach, czy finale LM no ale cóż....

Odnosząc się do wyniku niedawno zakończonego meczu, polecam zerknąc na bramke Joveticia, świetny gol. Chyba dla nas lepszy Inter niż Neapol, tam jednak jest mega gorący teren przeważnie, a na nas lubią się mocno spinać.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:39

Linka do ich tępej dyskusji podesłał mi koleś - kibic interu, który tam jest zalogowany...to chyba jedyny normalny kibic tej pseudodrużyny...
LordRahl pisze:Chyba dla nas lepszy Inter niż Neapol
Zdecydowanie...Napoli nigdy nam w sumie nie leżało zbytnio a z tymi paziami pójdzie bez problemu...

Obrazek
cooler

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:44

Wojtek pisze:
cooler pisze:
Wojtek pisze:Moim pobożnym życzeniem na tę edycję Pucharu Włoch jest granie w finale z Alessandrią! :D Czy są w stanie pokonać Milan w dwumeczu? A czemu by nie? :D
Jak najbardziej tak, Romę już pożegnali :D. Ale jazda, to tylko jutro dopinamy formalności, musimy wygrać mecz i szykujemy zęby na Inter... :spiteful:
Romę ograła Spezia :P Alessandria pokonała między innymi Genoę, Palermo i właśnie Spezię :D
Tak, przepraszam za mój błąd i dziękuję za poprawę :) tak się dziwnie dzieje w tym CI, że łatwo o pomyłkę :S

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:44

No więc drabinka ułożyła się tak, że jeżeli Juventus ma odpadać, to tylko jutro, bo w półfinale się po prostu nie opłaca ( dwa mecze zostają w nogach, a finał i tak po sezonie ). Dodatkowego smaczku dodaje Inter, ostatnia drużyna, z jaką chciałbym odpadki Juventusu.
Nie nastawiałbym się na jakieś łatwe przeprawy, to będzie raczej wyrównany dwumecz ( choć oczywiście każdy z nas liczy na jakiś oklep, chociaż w jednym meczu ).
Oczywiście najpierw Lazio.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2016, 23:51 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.

Dizzee

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:47

alessandro1977 pisze:Linka do ich tępej dyskusji podesłał mi koleś - kibic interu, który tam jest zalogowany...to chyba jedyny normalny kibic tej pseudodrużyny...
Zdecydowanie...Napoli nigdy nam w sumie nie leżało zbytnio a z tymi paziami pójdzie bez problemu...
Myślę, że masz poważne problemy. Nie wiem czy to głowa, czy to ból dupy, czy jedno i drugie, ale zalecam wizytę najlepiej u psychologa i proktologa jednocześnie.

Pozdrawiam

Javier Pastore, 42 miliony- #przepłacony
Eric Lamela, 30 milionów- 2 tragiczne sezonu w średniaku Premiership #niewypał
Juan Iturbe, 25 milionów-katastrofalny sezon w AS Roma #niewypał
Paolo Dybala, 40 milionów- TBA
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:48

alessandro1977 pisze:-"i tak najwięszym cwelem jest Carbini_Pipa"
Żeś Cabrini internetowego fejma podłapał :cwaniak:

Dodatkowa szansa na złojenie Interu zawsze na propsie. Żeby tak jeszcze wzorem Romy łapali doła po wysokiej porażce. Kolejny sezon bez europejskich pucharów w Mediolanie wcale by mnie nie zasmucił.
Dizzee pisze:Myślę, że masz poważne problemy. Nie wiem czy to głowa, czy to ból dupy, czy jedno i drugie, ale zalecam wizytę najlepiej u psychologa i proktologa jednocześnie.

Pozdrawiam
Jak tam wyliczanie strat Juventusu do czołówki w Serie A idzie? Też pozdrawiam.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:52

Dizzee pisze:
alessandro1977 pisze:Linka do ich tępej dyskusji podesłał mi koleś - kibic interu, który tam jest zalogowany...to chyba jedyny normalny kibic tej pseudodrużyny...
Myślę, że masz poważne problemy. Nie wiem czy to głowa, czy to ból dupy, czy jedno i drugie, ale zalecam wizytę najlepiej u psychologa i proktologa jednocześnie.

Pozdrawiam
O jest i kolega który czem prędzej się powinien wycofywać ze swojego magicznego podpisu o którym 3 raz już słyszy, lecz udaje głuchego.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:53

Dizzee pisze:

Pozdrawiam
Oooo :jaw: Kto to wrócił? Ile to w końcu tych pkt Juventus ma straty?

Naprawdę polecam żeby się każdy skupił na kibicowaniu swoim ale widać niektórzy nie potrafią :ahsisi:

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:54

Ja czuję, że jutro półrezerwowym składem gładko pykniemy Lazio, które w tym sezonie gra słabo i ma ważniejsze rzeczy na głowie niż Puchar Włoch. Szybko strzelimy gola, a potem Lazio nie będzie miało wyboru - będzie musiało atakować i dostanie 1-2 bramki. Będziemy mieli okazję 3 razy pokonać Inter w przeciągu 3 miesięcy :dance: Jeśli przegramy - trudno, my też mamy ważniejsze rzeczy na głowie (Napoli i Bayern) niż Puchar Włoch.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2016, 23:58

Dizee to u siebie kondzi...slepy_fan, który tutaj się udziela to IlCapitano... :smile:
Nie wiem jaki nick ma tam mój koleś bo nie chce się przyznać...
Mnie też cieszy, że kolega z botoksem się pojawił bo to znaczy, że inter wreszcie wygrał, trzeba to zapisać...
Crunny pisze:Ja czuję, że jutro półrezerwowym składem gładko pykniemy Lazio
Też tak myślę...nasze rezerwy to można na inter wystawić i będzie spoko...

Obrazek
SerieA Fan's

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 00:18

Napiszę tak ja bym nie był taki pewny tym pojechaniem Interu, pierwszy mecz bardzo ciężki 0:0 teraz też będzie bardzo ciężko Inter gra słabo nie równo ale z Juve czy innymi ekipami z górnej półki zawsze sie spinają i dają z siebie wszystko.
A co do braku Mediolańskich ekip w pucharach to ja bym sie nie cieszył
1 włoska piłka na tym traci i to dużo
2 Mediolan jest ograny w LM i nie daje/dawał by tak du....py jak Roma
3 zaczeły by te kłuby inwestować grubsze pieniądze co wzmocniło by czołówkę Serie A
A co za przyjemność wygrać mistrzostwo praktycznie bez walki.
to tak jakby przenieść Juve do naszej polskiej ligi i co cieszyli byście się że wygrywają każdy mecz i walczą jako jedyna drużyna ligi w LM gdzie awansują tylko 3 drużyny? bo ja nie wolę oglądać 3 drużyny ale walczące jak kiedyś w półfinałach Pozdrawiam
Takie moje skromne przemyślenia

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 00:41

SerieA Fan's pisze:Inter gra słabo nie równo ale z Juve czy innymi ekipami z górnej półki zawsze sie spinają i dają z siebie wszystko.
Np. z Fiorentiną 1-4... :C
SerieA Fan's pisze:1 włoska piłka na tym traci i to dużo
Nieprawda, jest Napoli, Fiorentina potrafi dobrze grać w LE. Inter i Milan sami są sobie winni. :smile:
SerieA Fan's pisze:2 Mediolan jest ograny w LM i nie daje/dawał by tak du....py jak Roma
Kiedy oni ostatni raz tam grali...Nowa drużyna, nowi piłkarze, nowy trener - byliby większymi żółtodziobami niż Roma...
SerieA Fan's pisze:3 zaczeły by te kłuby inwestować grubsze pieniądze co wzmocniło by czołówkę Serie A
No to już zainwestowały, w to letnie mercato :prochno: Z taką polityką transferową - to i budżet taki jaki ma Juventus x 2 na transfery, by każdemu z nich nie pomógł.
SerieA Fan's pisze:A co za przyjemność wygrać mistrzostwo praktycznie bez walki.
Czy musi być po bitwach z Mediolanem? To że z Interem i Milanem nie ma walki, to nie znaczy że nie ma jej w ogóle - Napoli świetnie daje radę.
Przyjemność? Ale jaka! :) W tym sezonie, wygrać po najgorszym starcie w historii. To tylko podkreśla naszą dominację i komfort - przebudowa drużyny, nie odbija się na końcowym rezultacie rozgrywek w kraju ;)
Co do hegemonii absolutnej, w czym problem - więcej sił na Champions League. :ok:

Dobra może Milanu mi trochę szkoda, ale nigdy Interu :prochno:

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 01:03

ForzaItanimulli3vujcm :ok:

@SerieA Fan's
Jest z kim walczyć w Serie A i Mediolan wcale do tego nie jest niezbędny. Do tego, Mediolan już od jakiegoś czasu inwestuje a, że sukcesów z tego nie ma to tylko ich wina.

Wielka grupa działaczy piłkarskich we Włoszech (w tym ci najbardziej decyzyjni) ma daleko w d... dobro włoskiej piłki i robi wszystko co może żeby zachować obecny stan rzeczy. Ja nie zamierzam w takim razie udawać, że mi jakoś szczególnie dobro Serie A czy repry włoskiej leży na sercu. Zadowolę się dobrem samego Juventusu.

Nie wydaje mi się, żeby kibice jakiejkolwiek drużyny w lidze polskiej się obrazili gdyby ich klub był takim hegemonem w lidze i co roku bił się o tryumf w LM. Jak liga jest słaba to się gra w Europie i tyle.

SerieA Fan's

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2016, 01:06

Ale tu chodzi o lige Mistrzów chłopie obudź się. raz Napoli i Viola dobrze zagrali w LE i już są bogami haha :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A w LM Napoli z grupy nie potrafi wyjść :bravo:
Powodzenia w Europie z takim myśleniem. wy kibice Juve jesteście strasznie aroganccy a nie pamiętacie jak wół cielenciem był.

Nie nie jestem fanem Mediolańskich ekip ani fanem Juve, Romy tylko wszystkich ekip reprezentujących barwy Serie A i cieszą mnie takie rzeczy jak wygrana Interu LM w 2010r za Mou, ostatni finał Juve Barca gdzie Juve pięknie sie postawiło Barcelonie i moim zdaniem to oni powinni wygrać ten finał no ale niestety zabrakło trochę szczęścia.

A wpadki sie zdarzają cieszysz sie z porażki 1:4 z Violą rozumiem cie odwieczny rywal, mieli pech zle sie mecz ułożył 2 szybkie bramki czerwona kartka ale tak samo inni kibice mogo sie smiać z remisu Juve z Frosinione. :head:

Zablokowany