Sezon 2015/2016
- Kucharius1
- Juventino
Nie mogę się doczekać momentu objęcia przez nas lidera :dance2:
Viola lubi sobie bezsensu pokopać piłkę wszerz boiska. Liczę na ich kolejny sezon bez LM, może Bernardeschi przeprowadzi się do nas.
Viola lubi sobie bezsensu pokopać piłkę wszerz boiska. Liczę na ich kolejny sezon bez LM, może Bernardeschi przeprowadzi się do nas.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To nieprawdopodobne, jak te kolejki ukladaja sie pod nas w ostatnich tygodniach. Uciekamy juz i interowi, i Violi (gdzie jeszcze jakis czas temu mielismy do obu klubow daleko), nasza forma imponuje.
Gleboko wierze w to, ze zrewanzujemy sie teraz Romie, o czym zreszta wspominal dzisiaj w pomeczowym wywiadzie Dybala.
Pieknie sie ten pilkarski rok dla nas rozpoczal.

Pieknie sie ten pilkarski rok dla nas rozpoczal.
- rydwadydwa
- Juventino
@Crunny
Szczerze? Mi nie zależy aż tak na szybkim objęciu prowadzenia w lidze. Super by było, gdyby bezpośrednie spotkanie między Juve a Napoli pozwoliło nam ich wyprzedzić :cwaniak:
Nie patrzcie w statystyki meczów Fiorentiny. Nas też zniszczyli posiadaniem i co z tego? Sousa ma taką filozofię, ale skład Violi jest zwyczajnie za słaby aby włączyć się w walkę o Scudetto i tą tezę potwierdzi druga część sezonu. Przeciwnie do wielu userów tutaj, uważam że Inter mimo wszystko zajmie 2-3 miejsce, zwyczajnie przez to że nie ma innego kandydata.
Szczerze? Mi nie zależy aż tak na szybkim objęciu prowadzenia w lidze. Super by było, gdyby bezpośrednie spotkanie między Juve a Napoli pozwoliło nam ich wyprzedzić :cwaniak:
Nie patrzcie w statystyki meczów Fiorentiny. Nas też zniszczyli posiadaniem i co z tego? Sousa ma taką filozofię, ale skład Violi jest zwyczajnie za słaby aby włączyć się w walkę o Scudetto i tą tezę potwierdzi druga część sezonu. Przeciwnie do wielu userów tutaj, uważam że Inter mimo wszystko zajmie 2-3 miejsce, zwyczajnie przez to że nie ma innego kandydata.
- Alex96
- Juventino
Ja to bym sie nad szansami Milanu zastanowił, poki co graja mocno przecietnie a i tak jakos strasznie nie traca dystansu... Wrocil Balo, na dniach ma ich najlepszy strzelec z zeszlego sezonu wrocic (Menez), moga namieszac.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie przeceniałbym dzisiejszego zwycięstwa Milanu. Ja mam wrażenie, że ten sezon dla Milanu najpewniej zamknie się w jednym meczu. Finale Pucharu Włoch.Alex96 pisze:Ja to bym sie nad szansami Milanu zastanowił, poki co graja mocno przecietnie a i tak jakos strasznie nie traca dystansu... Wrocil Balo, na dniach ma ich najlepszy strzelec z zeszlego sezonu wrocic (Menez), moga namieszac.
Zespół prowadzony przez Mihajlovicia nie zdobywa więcej punktów niż drużyny prowadzone przez Inzaghiego czy Seedorfa. A kasa została niesamowicie wpompowana.
- Shadow Marshall
- Juventino
True i to na jakich cienkich bolków?! Dramat. Knują przez 2-3 lata jak tu uciułać trochę eurasów, a jak już uciułają to wydają 20-25 mln na zawodników kompletnie nie wartych takiej kasy. Jak tak patrzę na kwotę transfery Ramagnolliego to wychodzi mi na to, że Dybala to został kupiony za w sumie niewielkie pieniądze.zoff pisze: Zespół prowadzony przez Mihajlovicia nie zdobywa więcej punktów niż drużyny prowadzone przez Inzaghiego czy Seedorfa. A kasa została niesamowicie wpompowana.
Ja tam Milanowi źle nie życzę, raczej zawsze szanowałem ten klub i jeśli Bunga Bunga ma trochę oleju w głowie,a nie tylko nastolatki lekkich obyczajów to może wreszcie wywali łysego i zatrudni kogoś ogarniętego bo to co się tam wyprawia w kwestii transferów to wychodzi na to, że Secco to przy nim junior.
- zbysioJuve
- Juventino
Na ten moment to chyba tylko Juventus i Napoli nadają się do tych rozgrywek. Ciężko powiedzieć żeby ktoś jeszcze z taką grą jaką prezentują poszczególne zespoły na to zasługiwał no, ale wiadomo, że trzeba jeszcze kogoś trzeciego dokoptowaćArbuzini pisze:W chwili obecnej trójka Juventus, Napoli i Inter to chyba najlepsze co Serie A może wystawić w Lidze Mistrzów.

P.S. Dobrze, że Milan wczoraj wygrał i też trochę podgonił czołówkę.
- Alex96
- Juventino
Ponoc najbardziej perspektywiczny młody włoski obronca, który z miejsca wskoczyl do pierwszego składu i na tyle na ile ogladam/czytam o Milanie to nie widze zeby ktos na niego narzekal...Shadow Marshall pisze:Knują przez 2-3 lata jak tu uciułać trochę eurasów, a jak już uciułają to wydają 20-25 mln na zawodników kompletnie nie wartych takiej kasy. Jak tak patrzę na kwotę transfery Ramagnolliego to wychodzi mi na to, że Dybala to został kupiony za w sumie niewielkie pieniądze.
- gucio_juve
- Juventino
Czego się spodziewałeś? Spójrz na minuty obu tych piłkarzy w tym sezonie. Rugani 311 minut, Romagnoli 1842. Czyli jakieś sześć razy więcej. O rozwój Daniele jestem tak samo spokojny, jak Dybali czy Moraty. Jak ktoś wie, o co chodzi w tej grze, to tylko kwestia czasu.ozob pisze:Romagnoli radzi sobie calkiem niezle. A z pewnoscia juz od poczatku sezonu sprawia lepsze wrazenie niz nasz Rugani grajac z duzo slabszymi stoperami nis nasi.
- Kucharius1
- Juventino
Romagnoli raz jest skałą, a raz go objeżdża 18 letni Sadiq jak amatora. Taki jest los młodego obrońcy nie ważne czy to piłkarz Milanu, Rugani czy Varane 
Romagnoli (jego nazwisko też kojarzy wam się z HIII?) został kupiony za kupę siana, i mimo początkowej chwiejnej formy ma zawsze pewny plac. Taka różnica.
Obecność klasowych obrońców uwydatnia błędy i brak doświadczenia naszego Daniele.

Romagnoli (jego nazwisko też kojarzy wam się z HIII?) został kupiony za kupę siana, i mimo początkowej chwiejnej formy ma zawsze pewny plac. Taka różnica.
Obecność klasowych obrońców uwydatnia błędy i brak doświadczenia naszego Daniele.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Milan bardzo nijaki, ale okazuje się, że przy odrobinie szczęścia za chwilę mogą łyknąć Romę, a za kilka kolejek - Fiorentinę. W sumie życzę im, aby się zadomowili w czołówce i odbudowali się na dobre. Ten sezon jest już bardzo emocjonujący, ale to, czego mi w nim brakuje to właśnie walka o mistrza z Milanem.