Sezon 2015/2016
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Spokojnie. Zbyt mocne Sassuolo nie jest nam na rękę. Lepiej, żeby co sezon plasowali się na 9-6 miejscu, ale żeby nie mieli wątpliwości, że są w stanie walczyć o LM.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Życzę Sassuolo LM! Jak myślicie, mają szanse?
- CzeczenCZN
- Juventino
Na pewno byłoby to ciekawe dla Serie A, jak i piękny prztyczek w nos dla innych "czołowych" klubów które wydały fortunę by walczyć z nami. Więc ich straty bardziej były by nam na rękę.Crunny pisze:Spokojnie. Zbyt mocne Sassuolo nie jest nam na rękę. Lepiej, żeby co sezon plasowali się na 9-6 miejscu, ale żeby nie mieli wątpliwości, że są w stanie walczyć o LM.

Przesłanie dla innych klubów byłoby: "Jak żyjesz z nami w zgodzie - to też masz dobrze!".

Edit: no to 2-1, pozamiatane... W dodatku mój znienawidzony Higuain

Po prostu go nie cierpię. Tak jak CR7, Rooneya i Icardiego np. Drażni mnie i tyle w temacie. Każdy ma swoje gusta, ty też - to chyba jasne.rydwadydwa pisze:Co ci takiego Higuain zrobił?Poza tym, że gra dla śmieciarzy oczywiście...
:juve:
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2016, 22:01 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 4 razy.
- koki90
- Juventino
Napoli jest mocne i dobrze sobie radzi w tym meczu. Odrobili stratę i teraz powinno im to pójść z górki. Sassuolo trochę się zagubiło po wymuszonej zmianie i siedli, ale nawet mimo niekorzystnego wyniku po przerwie mogą sokojnie poszukać bramki wyrównującej. Muszą być tylko bardziej konkretni przy polu karnym Napoli.
Co do mocnego Sassuolo to ja uważam, że faktycznie w którymś momencie ich ambicje mogą wzrosnąć, ale nie obawiałbym się tego. Mocne, wysoko stojące w tabeli Sassuolo to bardziej atrakcyjny klub. Dla nas oznacza to łatwiejsze negocjacje z młodymi zawodnikami, których chcielibyśmy tam ogrywać.
Co do mocnego Sassuolo to ja uważam, że faktycznie w którymś momencie ich ambicje mogą wzrosnąć, ale nie obawiałbym się tego. Mocne, wysoko stojące w tabeli Sassuolo to bardziej atrakcyjny klub. Dla nas oznacza to łatwiejsze negocjacje z młodymi zawodnikami, których chcielibyśmy tam ogrywać.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2016, 21:45 przez koki90, łącznie zmieniany 2 razy.
- rydwadydwa
- Juventino
Co ci takiego Higuain zrobił?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Edit: no to 2-1, pozamiatane... W dodatku mój znienawidzony HiguainWięc wściekły podwójnie jestem, ech - a taki dobry humor miałem...

- zbysioJuve
- Juventino
Zawodnicy Napoli zapierniczają tak jakby w nogach mieli zamontowane jakieś silniczki . Mimo to wszystko jeszcze jest chyba możliwe w tym spotkaniu gdyż i Sassuolo potrafi groźnie skontrować, a w Napoli na stoperze gra rezerwowy Chiriches czy jak go tam, który wg mnie w tym meczu jest najsłabszym ogniwem zespołu a jego gra bardzo niepewna.
A co do Sassuolo to mnie ciekawi jakby poradzili sobie w LE i chciałbym, żeby się do niej zakwalifikowali? Bo naprawdę w porównaniu do niektórych drużyn ta ich gra jest bardzo przyzwoita i przyjemna dla oka.
EDIT:
No to ni ma niespodzianki. Pipita dziś znowu 2x.
A co do Sassuolo to mnie ciekawi jakby poradzili sobie w LE i chciałbym, żeby się do niej zakwalifikowali? Bo naprawdę w porównaniu do niektórych drużyn ta ich gra jest bardzo przyzwoita i przyjemna dla oka.
EDIT:
No to ni ma niespodzianki. Pipita dziś znowu 2x.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Szaleje w tym sezonie. 20 kolejek i 20 bramek. Chyba da radę przekroczyć magiczną 30-stkę.

- CzeczenCZN
- Juventino
Bologna - Lazio 2-2, lepsza część Rzymu (:C) Potrafi ogrywać najlepszych, zaś ze słabymi drużynami gubią permanentnie punkty, szkoda mi tej drużyny!
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Bologna slaba? Nie powiedziałbym. Do czerwonej kartki mieli mecz pod kontrolą, później w 6 minut stracili 2 gole. Gdyby nie grali w osłabieniu klepnęliby Lazio może nawet wyżej niż te 2-0.

- CzeczenCZN
- Juventino
No ale gdzie Bologna, a gdzie Inter czy Fiorentina? Relatywnie, to Bologna jest dużo słabszą drużyną 15 miejsce w tabeli przed tą kolejką. Skoro ktoś radzi sobie z drużynami z topu, tym bardziej powinien z drużynami z dołu tabeli. Zresztą to nie pierwszy raz gdy Lazio frajersko gubi punkty, może teraz nie tak frajersko - ale takie mecze powinni wygrywać z w/w powodów. No, ale w sumie my z nimi gramy w PW - więc OK że sę pod formą :C
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nie zapominaj że pod wodzą Donadoniego Bologna gra bardzo dobrze, gdyby nie słaby początek sezonu to biliby się dziś z Milanem, Lazio, Sassuolo o miejsca pucharowe. A jeśli przegrywali ostatnio, to bardzo pechowo (Chievo, Empoli). Lazio i tak z tego remisu powinno się cieszyć.

- CzeczenCZN
- Juventino
Milan po strzale Bacci prowadzi 1-0 z Fiorentiną, miło by było, gdyby zwycięstwem Milanu zakończył się ten mecz
Przewaga nad Fiołkami by wzrosła
Do niedawana goniliśmy kilka drużyn, to teraz powiększamy nad nimi przewagę.

Do niedawana goniliśmy kilka drużyn, to teraz powiększamy nad nimi przewagę.

- gucio_juve
- Juventino
Wcale nie. Z posiada piłki przez Fiorentinę nic nie wynika, teraz przycisnęli na początku drugiej połowy.Marat87 pisze:Milan 30% posiadania piłki w pierwszej połowie? Jakaś porządna murarka?
Nie wiem czy to dociągną.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Piękna kolejka pod nas i Napoli:
1. Napoli na zero
3. Inter +2 do naszej przewagi
4. Fiorentina +3 do naszej przewagi
5. Roma +2 do naszej przewagi
Za tydzień duża szansa na lidera, bo podejmujemy rozbitą Romę, a Napoli gra na wyjeździe z Sampdorią - też rozbitą, ale zawsze groźną u siebie. Nasza przewaga nad Romą może już wzrosnąć do 10 pkt!
Inter i Fiorentina powoli łapią zadyszkę. Napoli będzie groźne do momentu, gdy nie zaczną trudnych wyjazdów z Lazio, nami, Fiorentiną, Interem, Romą - ze wszystkimi grają w ciągu 2,5 miesiąca na wyjeździe.
1. Napoli na zero
3. Inter +2 do naszej przewagi
4. Fiorentina +3 do naszej przewagi
5. Roma +2 do naszej przewagi
Za tydzień duża szansa na lidera, bo podejmujemy rozbitą Romę, a Napoli gra na wyjeździe z Sampdorią - też rozbitą, ale zawsze groźną u siebie. Nasza przewaga nad Romą może już wzrosnąć do 10 pkt!
Inter i Fiorentina powoli łapią zadyszkę. Napoli będzie groźne do momentu, gdy nie zaczną trudnych wyjazdów z Lazio, nami, Fiorentiną, Interem, Romą - ze wszystkimi grają w ciągu 2,5 miesiąca na wyjeździe.