Sezon 2015/2016
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Jutro możemy być już 2 pkt przed Interem i 4 przed Fiorentiną, która gra w Mediolanie z Milanem.
Dziś wieczorem gorąco liczę wieczorem na Sassuolo, czyli naszego włoskiego pogromcę smoków. Chociaż na remis, żebyśmy jutro zrównali się punktami z Napoli. Udinese będzie niesamowicie zmotywowane przez ten nowy stadion, ale między nami a nimi jest przepaść w umiejętnościach.
Dziś wieczorem gorąco liczę wieczorem na Sassuolo, czyli naszego włoskiego pogromcę smoków. Chociaż na remis, żebyśmy jutro zrównali się punktami z Napoli. Udinese będzie niesamowicie zmotywowane przez ten nowy stadion, ale między nami a nimi jest przepaść w umiejętnościach.
- CzeczenCZN
- Juventino
Immobile strzelcem bramki dla Torino, z rzutu karnego (O dziwo! ) Pierwszy mecz po powrocie i gol.
Chciałem go w typerze postawić, ale 15 minut przed meczem, nie było go na liście... ech.
Chciałem go w typerze postawić, ale 15 minut przed meczem, nie było go na liście... ech.
- Julek997
- Juventino
Też w typerze szukałem Imomobile ;d Niestety lista jeszcze niezaktualizowana;/ForzaItanimulli3vujcm pisze:Immobile strzelcem bramki dla Torino, z rzutu karnego (O dziwo! ) Pierwszy mecz po powrocie i gol.
- CzeczenCZN
- Juventino
Leali chyba największy "ręcznik" ligi - 35(!) wpuszczonych goli
... Wiem ze Frosinone nie jest wielkie, ale na Boga od "następcy" Buffona (za przeproszeniem; niedoszłego oby!) wymaga się czegoś extra... Zwykły przeciętniak - tyle w temacie.

- Il Fenomeno
- Juventino
Mattia Perin broniąc w Pescarze wpuścił 66 bramek w 29 spotkaniach. Zwykły przeciętniak - tyle w temacie.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Leali chyba największy "ręcznik" ligi - 35(!) wpuszczonych goli... Wiem ze Frosinone nie jest wielkie, ale na Boga od "następcy" Buffona (za przeproszeniem; niedoszłego oby!) wymaga się czegoś extra... Zwykły przeciętniak - tyle w temacie.

- Cabrini_idol
- Juventino
Niby tak, ale Perin w tym sezonie SŁABIUTKO, Casillas, Buffon w jego wieku już wymiatali. Wiem wiem, tacy piłkarze rodzą się raz na 30 lat. Ale to nie zmienia faktu, że Perin ma 23 lata a nadal gra w Genoi, a co najgorsze nie za dobrze w tym sezonie.Il Fenomeno pisze:Mattia Perin broniąc w Pescarze wpuścił 66 bramek w 29 spotkaniach. Zwykły przeciętniak - tyle w temacie.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Leali chyba największy "ręcznik" ligi - 35(!) wpuszczonych goli... Wiem ze Frosinone nie jest wielkie, ale na Boga od "następcy" Buffona (za przeproszeniem; niedoszłego oby!) wymaga się czegoś extra... Zwykły przeciętniak - tyle w temacie.

- CzeczenCZN
- Juventino
No ale kiedy to było, od tamtej pory Perrin coraz bardziej idzie w górę. Sorry ale od bramkarza w takim wieku to się czegoś wymaga - Leali nie wyróżnia sie kompletnie niczym. Równie dobrze może stać tam Skorupski, Sportiello czy Viviano. Szczerze? Od Lealiego wolałbym Sportiello - żeby wierzyć że Nicola będzie następca Buffona - trzeba być naprawdę jego kibicem... Wnioskuje że Ty jesteśIl Fenomeno pisze:Mattia Perin broniąc w Pescarze wpuścił 66 bramek w 29 spotkaniach. Zwykły przeciętniak - tyle w temacie.

Żeby nie było że oceniam po jednym sezonie. W poprzednim w Cesenie też mi się kompletnie nie podobał.
- albertcamus
- Juventino
Mecz Napoli z Sassuolo odwołany czy co?
Edit:
Już czuwam!
Edit:
Coś mi się nie wyświetlało na początku nic... Ale w sumie gdzie tam w Neapolu jakieś śnieżyce...ForzaItanimulli3vujcm pisze:albertcamus - Odwołany? Panie nie śpij, bo przegapisz. Już 0-1 Sassulo prowadzi:) Wtedy w ostatniej minucie, teraz prawie w pierwszejz karnego
![]()
Życzę Sassuolo LM! Jak myślicie, mają szanse?
Już czuwam!
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2016, 21:05 przez albertcamus, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Sassuolo 1:0 po karnym
Czyżby kolejna świetna dla nas kolejka ? 

Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2016, 20:55 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- CzeczenCZN
- Juventino
albertcamus - Odwołany? Panie nie śpij, bo przegapisz. Już 0-1 Sassulo prowadzi:) Wtedy w ostatniej minucie, teraz prawie w pierwszej
z karnego

Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2016, 20:56 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- rydwadydwa
- Juventino
Nie, ale przy odrobinie szczęścia mogą wejść do Ligi Europy, to i tak byłby ogromny sukces dla takiego klubu. Z drugiej strony, jeśli takie Leicester jest w czubie tabeli, to czemu nie Sassuolo?ForzaItanimulli3vujcm pisze:Życzę Sassuolo LM! Jak myślicie, mają szanse?

Właśnie włączyłem mecz zielonoczarnych z Napoli, fajnie się zaczęło

Edit: 1-1...trzeba przyznać że Napoli gra wielką piłkę.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2016, 21:10 przez rydwadydwa, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzeczenCZN
- Juventino
Ech i chyba po ptokach. 1-1 A to dopiero początek meczu. Callejon - ale to wsadził...