Sezon 2015/2016
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Strata do Napoli w dalszym ciągu wynosi 2 punkty.szczypek pisze:Strata do Fiorentiny zmniejszyła się z 5 do 2 punktów.szczypek pisze:Strata do Fiorentiny zmniejszyła się z 10 do 5 punktów.Dizzee pisze: Strata do Napoli, zwiększyła się z 4 do 9 punktów.
Strata do Interu, zwiększyła się z 8 do 9 punktów
Strata do Romy, zwiekszyła się z 6 do 11 punktów
Strata do Lazio, zwiększyła się z 7 do 9 punktów
Strata do Napoli zmniejszyła się z 9 do 7 punktów.
Strata do Romy zmniejszyła się z 11 do 3 punktów.
Strata do Interu zmniejszyła się z 9 do 6 punktów.
Strata do Lazio już nie jest stratą, wyprzedzamy ich o 5 punktów.
Strata do Napoli zmniejszyła się z 7 do 2 punktów.
Strata do Romy już nie jest stratą, wyprzedzamy ich o 1 punkt.
Strata do Interu nie zmieniła się.
Przewaga nad Lazio powiększyła się z 5 do co najmniej 8 punktów (jeżeli jutro przegrają będzie ich 11).
Strata do Fiorentiny już nie jest stratą, wyprzedzamy ich o 1 punkt.
Strata do Interu już nie jest stratą, zerowa różnica punktowa.
Przewaga nad Romą powiększyła się z 1 do 5 punktów.
Przewaga nad Lazio to już 12 punktów.
Widzisz kolego, czeba było się słuchać kiedy pisaliśmy tu, że to kwestia czasu jak wrócimy, no i Wy też powoli wracacie, na swoje miejsce.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Szczypek bezlitosny niczym gestapo...
Kiedyś na JP dużo mówiło o styczniu jako miesiącu, który wykluczał nas z walki o najwyższe cele. W tamtym roku tak naprawdę to Roma sama się wyeliminowała . Nie graliśmy zimą rewelacyjnie. Dzisiaj nie stać nas na straty. Trzeba będzie wykorzytać fakt, że Napoli będzie miało bardzo napięty grafik w lutym/marcu. A z Interem trzeba będzie koniecznie wygrać. Szkoda, że spotkanie wypada w okolicach meczu z Bayernem.
Kiedyś na JP dużo mówiło o styczniu jako miesiącu, który wykluczał nas z walki o najwyższe cele. W tamtym roku tak naprawdę to Roma sama się wyeliminowała . Nie graliśmy zimą rewelacyjnie. Dzisiaj nie stać nas na straty. Trzeba będzie wykorzytać fakt, że Napoli będzie miało bardzo napięty grafik w lutym/marcu. A z Interem trzeba będzie koniecznie wygrać. Szkoda, że spotkanie wypada w okolicach meczu z Bayernem.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A z drugiej strony jest fakt, że zespoły Allegriego zawsze lepiej grały w drugiej części sezonu.
Ciekawe gdzie się podział user Dizzee. Zawsze tak miał dużo do powiedzenia. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie.
Ciekawe gdzie się podział user Dizzee. Zawsze tak miał dużo do powiedzenia. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To ten, ktory insynuowal innym uzytkownikom brak wyksztalcenia, praktycznie nic o nich nie wiedzac? Styl typowy dla tych z "nadchodza miszczowie".RICTOR pisze:Ciekawe gdzie się podział user Dizzee. Zawsze tak miał dużo do powiedzenia. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie.
Do tej pory Napoli zawsze puchlo w drugiej czesci sezonu. Zobaczymy, jak bedzie tym razem. Lawki mocnej jak nasza nie maja na pewno.
- gucio_juve
- Juventino
Oni już teraz nie chodzą po innych forach, tylko płodzą takie wypowiedzi jak ta powyżej u siebieświnie znów na farcie wywożą 3 punkty, robiąc 2 akcje w całym meczu i wybijając w ostatniej minucie piłkę z linii....Może i jestem frustratem, ale ciężko się nie irytować po meczu jaki dziś mieliśmy okazję oglądać w południe, kiedy to nas Pan Bóg pozbawił szczęścia do cna. Bez Marchisio ta "fenomenalna maszyna" po prostu nie istnieje. Tak więc Claudio życzymy ci wszystkiego najgorszego, a kibicom złodziei radzę zaopatrzyć się w relanium u najbliższego psychiatry, bo jeszcze nie raz będziecie w tym sezonie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na gwiazdy w jakże szykownym i poważnym różowym kolorze koszulek. No chyba, że chcecie wyglądać jak nieboszczyk Allegri, który dziś miał cały mecz pod kontrolą.
P.s. - Piekarz wg mnie graja 3 razy gorzej niż w poprzednich sezonach. Morata, a nawet Dybala to nie Tevez, a i nieobecność Pirlo często jest odczuwalna.

Napoli ma bardzo krótką ławkę rezerwowych, jak się nie wzmocnią odpowiednio tej zimy, to mogą mieć problem. No i mecz z nimi mamy u siebie.
- zbysioJuve
- Juventino
Choć do zakończenia rozgrywek jeszcze cała runda rewanżowa to nie wiem, ale z taką grą jak wczoraj zaprezentowali czarno - niebiescy, Inter i scudetto w tym sezonie to chyba nie może się udać. Choć wiadomo dopóki, dopóty piłka w grze i są jeszcze szanse nikomu tego nie można jeszcze odbierać. Wracając jeszcze do wczorajszego meczu to cóż, ale jak się nie wykorzystuje takich setek jak miał wczoraj Palacio (zresztą po podaniu ze spalonego, którego nie zauważył sędzia) gdzie wystarczyło tylko odrobinę podnieść piłkę do góry to trudno jest marzyć o jakiejś wygranej. W takich wyrównanych meczach w dodatku z wymagającym przeciwnikiem gdzie o wygranej może zadecydować jedna akcja takie okazje jak miał wczoraj Palacio powinno się bezlitośnie wykorzystywać. Kondogbia kolejny as w zespole Interu, już chyba dziś wiadomo, że raczej został przepłacony kosztował chyba coś w okolicach 35 baniek a nie wiem czy w tej chwili jest wart z 10. Gość jest niesamowicie wolny, nie potrafi z przodu wykreować żadnej sensownej okazji, w ogóle miota się bez sensu w tym środku pola. Mało co nie pękłem ze śmiechu jak gonił w drugiej połowie, któregoś z zawodników Sassuolo
podobnie było przy zmianie gdzie schodził, wyglądał tak jakby miał już wyprute wszystkie flaki w sobie. To samo tyczy się także Perisicia, który też w jakiś znaczący sposób nie wpływa na lepszą grę zespołu. No cóż poza pewnym okresem pod koniec rundy gdzie może ta ich gra wyglądała odrobinę lepiej, teraz znowu wszystko wróciło do normy z tym, że zdarzyły się te dwie bolesne wpadki na SS.
No cóż szkoda, że w tej chwili nie pojawia się żaden interista i nie odnosi się do obecnej sytuacji. Choć wiadomo, że raczej niczym pozytywnym w odniesieniu do gry swojej drużyny nie mógł by się w tej chwili pochwalić. Ale jednak człowiek z chęcią by poczytał jak tam wygląda ta sytuacja w ich obozie, jakie panują morale po ostatnich nie powodzeniach? Mimo wszystko ja nadal typuję, że na koniec Inter raczej będzie i tak na pudle z tą kwalifikacją do CL.

No cóż szkoda, że w tej chwili nie pojawia się żaden interista i nie odnosi się do obecnej sytuacji. Choć wiadomo, że raczej niczym pozytywnym w odniesieniu do gry swojej drużyny nie mógł by się w tej chwili pochwalić. Ale jednak człowiek z chęcią by poczytał jak tam wygląda ta sytuacja w ich obozie, jakie panują morale po ostatnich nie powodzeniach? Mimo wszystko ja nadal typuję, że na koniec Inter raczej będzie i tak na pudle z tą kwalifikacją do CL.
- wojczech7
- Juventino
Oglądałeś mecz, czy tylko skrót? Pytam, bo wydaje mi się, że sędzia tą akcję jednak cofnął po jakimś czasie, właśnie ze względu na spalonego. Oglądałem co prawda jednym okiem na tablecie (siatkarze grali), ale jestem tego niemal pewien...zbysioJuve pisze:Wracając jeszcze do wczorajszego meczu to cóż, ale jak się nie wykorzystuje takich setek jak miał wczoraj Palacio (zresztą po podaniu ze spalonego, którego nie zauważył sędzia)

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- zbysioJuve
- Juventino
Oprócz pierwszych sześciu minut oglądałem cały mecz, lecz jak pokazuje widoczna wskazana przez Ciebie powyższa pomyłka, najwyraźniej niezbyt uważnie bo jednak masz całkowitą rację. Muszę się tu znowu klepnąć w pierś, gdyż w tym całym zamieszaniu jakie zapanowało wydawało mi się, że jednak sędzia puścił tą akcję. Jednak przejrzałem po tym spostrzeżenie parę skrótów z kilku źródeł (na wszystkich tych co oglądałem była ta akcja) i rzeczywiście na jednym skrócie widać, że jednak sędzia po sygnalizacji bocznego cofa akcję po tych wszystkich wybitkach w okolice piątego metra. Niemniej jednak takie piłki jaką miał w tej sytuacji Palacio powinno się wbijać z zamkniętymi oczami.wojczech7 pisze:Oglądałeś mecz, czy tylko skrót? Pytam, bo wydaje mi się, że sędzia tą akcję jednak cofnął po jakimś czasie, właśnie ze względu na spalonego. Oglądałem co prawda jednym okiem na tablecie (siatkarze grali), ale jestem tego niemal pewien...zbysioJuve pisze:Wracając jeszcze do wczorajszego meczu to cóż, ale jak się nie wykorzystuje takich setek jak miał wczoraj Palacio (zresztą po podaniu ze spalonego, którego nie zauważył sędzia)
- Adi666666
- Juventino
zostaliśmy uznani za faworytów wg. bukmacherów do końcowego zwycięstwa w Serie a

a nie tak dawno kurs 15 był na Nas chyba sami bukmacherzy są w wielkim szoku :koszulka: :koszulka: :koszulka:
:juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve:

a nie tak dawno kurs 15 był na Nas chyba sami bukmacherzy są w wielkim szoku :koszulka: :koszulka: :koszulka:

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- CzeczenCZN
- Juventino
No i jak widać, to się sprawdza, było to całkowicie do przewidzenia :cwaniak: Wiele osób tutaj nie dało sobie przetłumaczyć, że drużyna wymaga zgrania! Jak widać czas pokazał, że Marotta wie co robi, Allegri wie co robi, a niedzielni kibice malkontenci nie wiedzą co wypisują :CKnursen nasz naczelny Romanista 04.10.2015 00:48:22, przed meczem z Bologną pisze:
Teraz jest chyba najlepszy moment żeby postawić na majstra Juventusu u buka. Roma niestety gra po prostu słabo, Napoli nie potrafi golić ogórków, a reszta prędzej czy później spuchnie. Mimo dotychczasowych frajerskich strat, wystarczy że Juve wygra kilka spotkań i znów może z góry nadawać tempo reszcie stawki. Z mojej perspektywy jest to przykre, ale patrząc trzezwym okiem - na to się zanosi.
- annihilator1988
- Juventino
Ej, bo media we Włoszech coś mówią o zwolnieniu Rudiego. Skrzypku, zostań
Są też inne powody do beki z romy. Gerson, ten dzieciak o twarzy Bibera, strzela focha, bo roma na siłę chce go wypożyczyć w tym sezonie do innego klubu Serie A, by nie tracić miejsca dla graczy spoza UE. Ojciec dzieciaka jak i on sam uważają, że już lepiej wrócić do Brazylii i tam poczekać 6 miesięcy :rotfl:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Faktycznie Garcia na wylocie, raczej na pewno nie zawita do Turynu. Szkoda, efekt ,,nowej miotły'' to częsty przypadek poprawy wyników. Cieszy mnie natomiast fakt, że nie mówi się o Lippim i Conte (chociaż tu wspomina się, ze po Euro być może...). Faworytem podobno Spaletti i Mazzari, ale nie wykluczone, że teraz ktoś ,,dociągnie'' sezon by dopiero po nim zatrudnić jakieś mocne nazwisko.

- gucio_juve
- Juventino
Niektóre źródła podają, że potencjalnym następcą ma być... Leonardo :rotfl: