Serie A 15/16 (19): Sampdoria 1-2 JUVENTUS
- dp10
- Juventino
#Juventus starting XI: Buffon, Rugani, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pogba, Evra, Morata, Dybala.
Evra za Alexa Sandro, któgo pewnie nie zobaczymy na boisku bo jak Max będzie zmieniał na wahadle to wpuści Cuadrado za Lichta.
Evra za Alexa Sandro, któgo pewnie nie zobaczymy na boisku bo jak Max będzie zmieniał na wahadle to wpuści Cuadrado za Lichta.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2016, 19:52 przez dp10, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ewrzen
- Juventino
Juventus starting XI: Buffon, Rugani, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pogba, Evra, Morata, Dybala
Brak Alexa Sandro , Hernanes w podstawie .. miejmy nadzieję że Max wie co robi :co?:
No i jednak po ostatnich meczach wolałbym Zazę od 1 minuty.
Brak Alexa Sandro , Hernanes w podstawie .. miejmy nadzieję że Max wie co robi :co?:
No i jednak po ostatnich meczach wolałbym Zazę od 1 minuty.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2016, 19:51 przez Ewrzen, łącznie zmieniany 2 razy.
- PlanetJuve
- Juventino
Czemu takie bezpieczne boki, czego on sie boi? Napoli pokazalo ze jak sie ma sile to sie trzepie slabszych. Dziwne to ustawienie. Zobaczymy co bedzie po pierwszej polowie. Poki co Max zaskoczyl.
edit: Tylko mi nie mowcie ze postawil na Lichego i Evre bo Rugani gra
Też policzek dostał Sturaro no ale u Nas to standard
Nie ma co emocje OGROMNE! Wiemy o co gramy, oby po końcowy gwizdku być tylko za napoli.
edit: Tylko mi nie mowcie ze postawil na Lichego i Evre bo Rugani gra
Też policzek dostał Sturaro no ale u Nas to standard

Nie ma co emocje OGROMNE! Wiemy o co gramy, oby po końcowy gwizdku być tylko za napoli.
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2016, 20:07 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- CzeczenCZN
- Juventino
Tak właśnie podejrzewałem, że zagramy bardziej defensywnie z Lichtsteinerem i Evrą. Rugani? Tego nie przypuszczałem! A Jednak
Hmm Hernanes - no znów nie na swojej pozycji, ale to tylko cyferki. Może z kolei dostanie więcej zadań ofensywnych, skoro z skrzydła są takie defensywnie? Muszą być 3 Pkt. Uwielbiam Zaze! Kompletny napastnik. Dla mnie? Potencjał posiada, by być kimś pomiędzy Trezeguetem a Drogbą, :cwaniak: Jednak fajnie że Morata wyjdzie w podstawie - musi się przełamać!
Max Wie co robi i zapamiętajcie to sobie :C
:juve:

Hmm Hernanes - no znów nie na swojej pozycji, ale to tylko cyferki. Może z kolei dostanie więcej zadań ofensywnych, skoro z skrzydła są takie defensywnie? Muszą być 3 Pkt. Uwielbiam Zaze! Kompletny napastnik. Dla mnie? Potencjał posiada, by być kimś pomiędzy Trezeguetem a Drogbą, :cwaniak: Jednak fajnie że Morata wyjdzie w podstawie - musi się przełamać!

Max Wie co robi i zapamiętajcie to sobie :C
:juve:
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2016, 20:08 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 4 razy.
- Ein
- Juventino
Ale czemu ten sabotażysta Hernanes ? Na prawdę stęskniłem się za Padoinem 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Medzeer
- Juventino
Max musi czuć ogromny respekt przed drużyną Montelli, skoro zdecydował się zagrać z tak defensywnymi skrzydłami. Już od bardzo dawna było tak, że jak grał Evra to grał też Cuadrado, a jeśli grał Licht to grał A. Sandro.
Jedyna rzecz, która dziwi, to fakt, że skoro się boi i chce wzmocnić defensywę, to dlaczego wystawia Ruganiego?
Jedyna rzecz, która dziwi, to fakt, że skoro się boi i chce wzmocnić defensywę, to dlaczego wystawia Ruganiego?
- PlanetJuve
- Juventino
Trafiłeś w sedno. Skrzydła były wymienne- typowy defensor + ofensywnie usposobiony. Już pisałem wcześniej na ten tematMedzeer pisze:Max musi czuć ogromny respekt przed drużyną Montelli, skoro zdecydował się zagrać z tak defensywnymi skrzydłami. Już od bardzo dawna było tak, że jak grał Evra to grał też Cuadrado, a jeśli grał Licht to grał A. Sandro.

No chyba ze Hernanes i musi miec zabezpieczenie
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2016, 20:11 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Dupa. Hernanes i Evra. Może trochę marudze, ale nie sadza się chłopa w formie w takim meczu, mógł to zrobić z Hellasem.